Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu menüde bi tuhaflık var. Çözemedim. Pilav değil ama. :KK64:
Buldum. Sebze ve salata yok :işsiz:
Gerisini biliyorsun zaten. Su az.

Ben artık sustum. Ana oğul arasına girmeyeceğim :KK70::KK70::KK70:
Cacığı salatalıktan saymıyor musun bacımmmmm. Bol salatalıklıydı. :super:
Lahana diyetine başlıycim sebze kusarım artık, üzülme sen :-):-)

selam canim hosgeldin aramiza ben ebru. Kilolarimiz cok yakın dun sabah itibariyle 58 im hedefim 55 yarisabilirim seninle aslinda ama sen emziriyormussun. Ben emziren annelere pek güvenmiyorum :KK12:emzikliyim deyip deyip götürüyorlar :KK70::KK70:motivasyon kalmaz :-)@gben

yok canim yaaa benimki 7 yaşında emmesin bi zahmet :-)emzirmiyorum yani ben :KK19:

günaydin canim bende dün itibariyle basladim spora yoksa ip elden kacicak..basla bence sende bian once
:oha: Yanlış kalmış aklımda, artık aşmış tabi :-)

Gunaydin kizlar dünkü menümü paylasayim dün aksam paylaşamadım. Oglumun 7 de baslayan ödevleri 11 de bitti çünkü. Aksam baya bi kaynadim ögretmene tabi icimden :KK62:ilk okul 1. Sinif cocuguna verilicek odev değildi. Saygim var ögretmenlere ama oglum resmen son sayfayi yaparken ağladı. Birak yapma dedim artık ögretmenede not yazip gönderdim. Neyse ne kadar dolmusumki aksam icimi döktüm biraz :-)
Sabah
Dukan krep
Peynir
6 adet zeytin
1 bardak süt
Ara
Yesil cay
Sade nescafe
Ögle
2 kasik barbunya
Ton balikli salata
1 dilim kepek ekmegi
Ara
3 gün kurusu
Aksam
Yogurt corbasi
Salata

2.5 lt su
800 ip atladim:spor:
Yazık ama çocuklara. Ben ödeve karşıyım zaten. Okulda güzelce anlatıp öğretiversinler. Nedir bu ezbercilik, sinir oluyorum. Zaten çocuklara değil velilere veriliyor o ödevler. :KK12:

Hastalıklardan dolayı geçirdiğim kötü haftadan sonra toparlanma çabasındayken, sabah tartıda 83,9 u gördüm:ruh::ruh::ruh:
dün regl oldum.kötü ,sancılı , ağrılı bir o kadar da ödemli geçiyor:işsiz:
ben artık kendime,bünyeme, kör talihime diyecek bir şey bulamıyorum:olamaz:
cumaya kadar ne kadarını halledebilirim hiçbir fikrim yok:silah:
Regl den dolayı öyle olmuştur monişim. Eh hareketsizlikte ödem yapar. Sen halledersin cumaya canım.

gıcık mısın yaaaaa atalım bu zayıfı (boyu 1,68di yanlış bilmiyosam)
Hmm sen boyumu öyle hatırlamaya devam et o zaman :oops:
Kişşkkeee biniimmm olsaaaa. Nazar değdirmeden mümkünse :-):nazar:
:KK15:
Yeni uye basvurusuuu
Hoşgeldinnn
Ilk sayfada kurallarımız yazıyor, okuyup kabul ettiğini yazar mısın? :)
Bir de biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, hedefin kaç gibi gibi :)

Selam kızlar 33 yaşındayım iki çocuk annesiyim 67 kilo ile ilk hamileliğimi geçirdin mi 86 kilo ile hamileliğimi sonlandırdım ikinci hamileliğimde de 76 kilo ile başladım 86 kilo ile yine doğumu sonlandırdım 2 sene öncesine kadar 65 kiloya kadar düşmüştüm lakin Hormonlu spiral Mirena artı bir senelik antidepresan tedavisi ve üzerine Yüzümdeki akne tedavisinden kaynaklanan roaccutane kullandım Metabolizmamı her şeyim vücudun beynim alt üst olmuştu sürekli bir şeyler yiyordum aldığım hiç boş durmuyor dur sürekli sürekli bir şeyler yiyordum endi kendime İnsülin direncinin olmadığını düşük olduğunu o söyleyerek tatmin ediyordum en son 2 hafta önce İnsülin direnci mi baktırdım da bütün tahlillerim de herşeyin normal olduğunu gördüm ve artık yemenin Ben de bir rahatsızlık olmaya başladığını fark ederek diyete başladım 70 66 100 kilogramla başladım diyete şu an 74 kilo 100 gram da devam ediyorum her sabah yaklaşık 45 dakika eliptik bisikletle spor yapıyorum artı ek paket programları ile hareketler yapıyorum imkanın olduğu sürece günde minimum 5 10000 adım atmaya çalışıyorum kalori hesabı yapıyorum uyku düzenimi düzenli tutmaya çalışıyorum çünkü düzenli uyku uyumanın hem vücuda hem de diyet programlarına çok güçlü desteği olduğunu düşünüyorum hedefim 63 65 kilogram arası
O zaman seni biraz tanıyalımm :)
Ben kaptan yardımcısıyım, 28 yaşındayım. 9 aylık bir oğlum var. Araştırma görevlisiyim :)

Son düzenleme:
sketch-1519113720575.webp
bu baslangıc olcumlerim

Selam kızlar 33 yaşındayım iki çocuk annesiyim 67 kilo ile ilk hamileliğimi geçirdin mi 86 kilo ile hamileliğimi sonlandırdım ikinci hamileliğimde de 76 kilo ile başladım 86 kilo ile yine doğumu sonlandırdım 2 sene öncesine kadar 65 kiloya kadar düşmüştüm lakin Hormonlu spiral Mirena artı bir senelik antidepresan tedavisi ve üzerine Yüzümdeki akne tedavisinden kaynaklanan roaccutane kullandım Metabolizmamı her şeyim vücudun beynim alt üst olmuştu sürekli bir şeyler yiyordum aldığım hiç boş durmuyor dur sürekli sürekli bir şeyler yiyordum endi kendime İnsülin direncinin olmadığını düşük olduğunu o söyleyerek tatmin ediyordum en son 2 hafta önce İnsülin direnci mi baktırdım da bütün tahlillerim de herşeyin normal olduğunu gördüm ve artık yemenin Ben de bir rahatsızlık olmaya başladığını fark ederek diyete başladım 70 66 100 kilogramla başladım diyete şu an 74 kilo 100 gram da devam ediyorum her sabah yaklaşık 45 dakika eliptik bisikletle spor yapıyorum artı ek paket programları ile hareketler yapıyorum imkanın olduğu sürece günde minimum 5 10000 adım atmaya çalışıyorum kalori hesabı yapıyorum uyku düzenimi düzenli tutmaya çalışıyorum çünkü düzenli uyku uyumanın hem vücuda hem de diyet programlarına çok güçlü desteği olduğunu düşünüyorum hedefim 63 65 kilogram arası
hoşgeldin canım,inşallah hep birlikte çok güzel kilolar veririz:KK19:

Back
X