Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar.daha önceki yıllarda katılmıştım ve 6. gruptayım.şuna için ne yapmam gerekiyor bilgi verecek arkadaş varmıdır acaba
hoşgeldin canım:KK19:1. sayfada kurallarımız var öncelikle okuyup kabul etmen gerekiyorHoppa
takım kaptanımız toplight toplight yardımcıları morordek morordek ve inatettimolacak inatettimolacak
bize kendini tanıtırmısın? güncel kilon ve hedef kilon nedir?
Ben Ayşe,47 yaşındayım:KK39:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür kavuşturana :KK68:
Sağ olsun büyük kızım 1 haftadır bilgisayarda kendi projelerini çizdiği için kaldım telefona :KK48:
Cadı Öğretmenin önerdiği çizimi kabul etmemiş ve ne yapıp ettiyse Öğretmeni ikna etmiş bütün sınıf adamın verdiği projeyi çizerken bizimki kendi projesini çiziyor :KK48: Millet normal bine çizer bizimki yuvarlak kültür merkezi tasarlıyor ve kaç gündür kafayı yiyecek gibi olsa da inatla o projeyi bitireceğim diyor :KK70: neymiş ya tam olacakmış yada hiç :KK70: öyle herkesin yaptığını yapmak ona tersmiş :KK70:
Bir yandan çok hoşuma gidiyor bir yandan tabi öyle olunca ben açıkta kalıyorum :KK43:

İnşallah ileride çok güzel yerlerle gelir de bu sıkıntılarına değer :KK68:

Umarım herkes iyidir ve çok güzel bir hafta olur hepimiz için :KK68:

@toplight kuzuummm yaaa sana zahmet şu ilk sayfadaki mesajı ( baktım her takım kendi kurallarını yazmış ) nasıl yapıyoruz :KK66: birde senin şu liste olayına bayıldım cidden :KK68: Bende bizim takım için şöyle güzel bir liste yapayım diyorum kim ne zaman ne kadarla geldi ve mezuniyet kilosu kaç diye :KK66: hem elimizin altında bulunur hemde gelenlere motivasyon olur :KK66:
Hay aklınla bin yaşa :KK60:
canım kazenden ilk sayfayı düzenleme yetkisi istiyorsun o sana verince sen düzenliyorsun
haa tablo işi güzel o konuda da saolsun ördeğim halletti ben onun üzerinde düzenleme yapıyom değilse tablo beni aşıyor

hoşgeldin canım:KK19:1. sayfada kurallarımız var öncelikle okuyup kabul etmen gerekiyorHoppa
takım kaptanımız toplight toplight yardımcıları morordek morordek ve inatettimolacak inatettimolacak
bize kendini tanıtırmısın? güncel kilon ve hedef kilon nedir?
Ben Ayşe,47 yaşındayım:KK39:
monim o 79 gelecek bu hafta olmazsa haftaya çok inat etti ama sıkma canını

monim o 79 gelecek bu hafta olmazsa haftaya çok inat etti ama sıkma canını
inşallah kaptanım:ruh::ruh::ruh:
1779904_10152274440969684_1038789995_n.jpg

günaydın hanımlar :KK33:

bende menümü yazayım; toplight toplight

yumurta diyeti 1. gün;

sabah: 2 haşl. yumurta, 2 dilim greyfurt, nescafe

öğle: 3 dilim patates, 1 elma, nescafe

akşam; tavuk, 1 activia, kalan greyfurt

su; 1,5 lt
spor; ev işlerinden fırsat kalamadı :KK67:

Yumurta diyeti tam olarak nasıl oluyor canım? Bence güzel bir menü olmuş . Günde bir greyfurt da zayıflamaya çok yarıyormuş diye duymuştum :KK72:
Senin patates nasıldı peki haşlama mı, fırında mı ?

Yumurta diyeti tam olarak nasıl oluyor canım? Bence güzel bir menü olmuş . Günde bir greyfurt da zayıflamaya çok yarıyormuş diye duymuştum :KK72:
Senin patates nasıldı peki haşlama mı, fırında mı ?

patates haşlamaydı. minik bi patates diyebilirim totalde. epeydir yemiyodum ama diyette olunca vardır bi bildikleri dedim :)

ayy soğukta dışarı yürümeye çıkmaya da korkuyorum yine bi yerim tutulcak diye:KK51:
eşime dedim beni bi avm ye atıver bari orada yürüyeyim dönüşte de alırsın:ıslık:
hazırlanıp çıkıyorum ben :KK55:
depresyondayımmm:KK34:

18646540_218000198711748_1151385413848399872_n.jpg
:KK48::KK48: Ayy paylaştığın resim beni gülümsetti. Sağolasın. İyi etmişsin AVM'de dolaşmak iyi gelir, hava değişimi olır.
Bugün ben de depresyondayım. Sabah çok kötüydüm, tansiyonum düşüktü. Midem bulanıyordu öğlene kadar işe gidemedim. Şimdi dolmuştayım işyerime gidiyorum. Dün yediğim birşey dokundu.

Back
X