Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy soğukta dışarı yürümeye çıkmaya da korkuyorum yine bi yerim tutulcak diye:KK51:
eşime dedim beni bi avm ye atıver bari orada yürüyeyim dönüşte de alırsın:ıslık:
hazırlanıp çıkıyorum ben :KK55:
depresyondayımmm:KK34:
18646540_218000198711748_1151385413848399872_n.jpg
Olmazzz sogukta olsa cıkınnn:spor:
1519121829724176108156.webp
soguk bı gozum acık o da onumu gormek ıcın:KK70:

hoşgeldin canım:KK19:1. sayfada kurallarımız var öncelikle okuyup kabul etmen gerekiyorHoppa
takım kaptanımız toplight toplight yardımcıları morordek morordek ve @inatettimolacak
bize kendini tanıtırmısın? güncel kilon ve hedef kilon nedir?
Ben Ayşe,47 yaşındayım:KK39:
hoş buldum.evet daha önce katılmıştım.az çok biliyorum tekrar okuyayım bi.33 yaşındayım 2,5 ve 1 yaşlarında iki oğlum var.doğum kilolarım birikti. kilom 70 hedefim 57.kamuda çalışıyorum.benden şimdilik bukadar.teşekkür ederim bu arada.:KK36:

:KK48::KK48: Ayy paylaştığın resim beni gülümsetti. Sağolasın. İyi etmişsin AVM'de dolaşmak iyi gelir, hava değişimi olır.
Bugün ben de depresyondayım. Sabah çok kötüydüm, tansiyonum düşüktü. Midem bulanıyordu öğlene kadar işe gidemedim. Şimdi dolmuştayım işyerime gidiyorum. Dün yediğim birşey dokundu.
canım geçmiş olsun öğleyin parkurdaydım bende her gördüğüm sarışına baktım senmisin diye sana benzetememiştim demek sen hasta olmuşsun kıyamam sana dikkat et kendine nazar değdi bence sana ben boncuğunu koyayım bu aralar güzel kilo veriyosun diye :nazar::nazar:

hoş buldum.evet daha önce katılmıştım.az çok biliyorum tekrar okuyayım bi.33 yaşındayım 2,5 ve 1 yaşlarında iki oğlum var.doğum kilolarım birikti. kilom 70 hedefim 57.kamuda çalışıyorum.benden şimdilik bukadar.teşekkür ederim bu arada.:KK36:
hoşgeldin ben takım kaptanı 47 yaşındayım kamudayım 2 oğlum var ve fazla kilolarım var :KK53::KK53: bir de sigarayı yeni bırakınca kiloma kilo katmayayım diye yürüyorum

:KK48::KK48: Ayy paylaştığın resim beni gülümsetti. Sağolasın. İyi etmişsin AVM'de dolaşmak iyi gelir, hava değişimi olır.
Bugün ben de depresyondayım. Sabah çok kötüydüm, tansiyonum düşüktü. Midem bulanıyordu öğlene kadar işe gidemedim. Şimdi dolmuştayım işyerime gidiyorum. Dün yediğim birşey dokundu.
Çok geçmiş olsun Gülden'cim:KK60:
Depresyon arada iyidir:confused:

Olmazzz sogukta olsa cıkınnn:spor:Eki Görüntüle 2113615 soguk bı gozum acık o da onumu gormek ıcın:KK70:
Yok ben çıkmıyım bi çıktım yamuldum hala kendime gelemedim:olamaz:
kız FBI arananlar listesinde misin bide gözlük taksaydın:cool::KK70::KK70::KK70:

(deniz kıyısında yürüyen evlaefe yi kıskanan moni:sus::sus::sus:)
tekrar hoşgeldin canım,kuzucuklarını Allah bağışlasın:nazar:
benimde 11,5 aylık torunum var:anne:

Iyice okları üzerime cekmeyeyim diye söylemedim :KK48: 1.72 boyum
sevimmm koşşşş:skandal:
kızlarr bu anne ördeki tek tek mi dövüyoruz :KK34::KK34::KK34:

Back
X