Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim biiiiirrr sürü işim var kuzular. Arada bakıyorum. Kızkardeşim formasyon aldığı için onun çocukları da bende pazartesi salı günleri. Birde okul görüşmelerine gidiyorum. İlkokul araştırması kızım için. Eh Evi derle topla, çocukları yıka giydir yedir içir, yiyip içtiler bir daha topla. Ütüsü bulaşığı çamaşırı bitmiyor arkadaş bitmiyor. Ya da yetiştiremiyorum ben, çalışmaya mı başlasam naaapsam yaaa. Offfff

Gidip ütülerimi yapayım gazımı alır belki :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tamam sen gidip utu yap ben senin yerine hayal kurarim :dua:
:KK49::KK49::spor:
Fancnancy bolbol ev isi yapsin yaptigi isler spor yerine gecsin bir ayda 5 kilo versin yazada fit ev hanimi olsun
İsleri azalsin gunu ona kalsin insallah :KK73:

Çok geçmiş olsun Gülden'cim:KK60:
Depresyon arada iyidir:confused:

Yok ben çıkmıyım bi çıktım yamuldum hala kendime gelemedim:olamaz:
kız FBI arananlar listesinde misin bide gözlük taksaydın:cool::KK70::KK70::KK70:

(deniz kıyısında yürüyen evlaefe yi kıskanan moni:sus::sus::sus:)

tekrar hoşgeldin canım,kuzucuklarını Allah bağışlasın:nazar:
benimde 11,5 aylık torunum var:anne:

sevimmm koşşşş:skandal:
kızlarr bu anne ördeki tek tek mi dövüyoruz :KK34::KK34::KK34:
cok soguk napıyım :KK48:

Selam kızlar 33 yaşındayım iki çocuk annesiyim 67 kilo ile ilk hamileliğimi geçirdin mi 86 kilo ile hamileliğimi sonlandırdım ikinci hamileliğimde de 76 kilo ile başladım 86 kilo ile yine doğumu sonlandırdım 2 sene öncesine kadar 65 kiloya kadar düşmüştüm lakin Hormonlu spiral Mirena artı bir senelik antidepresan tedavisi ve üzerine Yüzümdeki akne tedavisinden kaynaklanan roaccutane kullandım Metabolizmamı her şeyim vücudun beynim alt üst olmuştu sürekli bir şeyler yiyordum aldığım hiç boş durmuyor dur sürekli sürekli bir şeyler yiyordum endi kendime İnsülin direncinin olmadığını düşük olduğunu o söyleyerek tatmin ediyordum en son 2 hafta önce İnsülin direnci mi baktırdım da bütün tahlillerim de herşeyin normal olduğunu gördüm ve artık yemenin Ben de bir rahatsızlık olmaya başladığını fark ederek diyete başladım 70 66 100 kilogramla başladım diyete şu an 74 kilo 100 gram da devam ediyorum her sabah yaklaşık 45 dakika eliptik bisikletle spor yapıyorum artı ek paket programları ile hareketler yapıyorum imkanın olduğu sürece günde minimum 5 10000 adım atmaya çalışıyorum kalori hesabı yapıyorum uyku düzenimi düzenli tutmaya çalışıyorum çünkü düzenli uyku uyumanın hem vücuda hem de diyet programlarına çok güçlü desteği olduğunu düşünüyorum hedefim 63 65 kilogram arası
Hoşgeldin canım. Bende Ayşe. 43 yaşımdayım. 97den 76ya kadar geldim çok şükür. Şimdi kaç olduğumu bilmiyorum. InşALLAH istediğimiz kilolara geleceğiz hepbirlikte:KK66:
merhabalar.daha önceki yıllarda katılmıştım ve 6. gruptayım.şuna için ne yapmam gerekiyor bilgi verecek arkadaş varmıdır acaba
Hoşgeldin canım;)

inşallah kaptanım:ruh::ruh::ruh:
1779904_10152274440969684_1038789995_n.jpg
Bende bezdim:(
ayy soğukta dışarı yürümeye çıkmaya da korkuyorum yine bi yerim tutulcak diye:KK51:
eşime dedim beni bi avm ye atıver bari orada yürüyeyim dönüşte de alırsın:ıslık:
hazırlanıp çıkıyorum ben :KK55:
depresyondayımmm:KK34:
18646540_218000198711748_1151385413848399872_n.jpg
Bence bozulur. Baştan girmek gerekir:KK14:
Avm de yürüyüş güzel fikir :KK39:

Back
X