- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler2'li eşleşmeler haftalık. Bu hafta sen birine meydan oku yarışBekleme kimseyi
ip atlama çok faydalı ve nereden istersen oradan gidiyor. Çok iyi bi yağ yakıcı. Vücut şekillendirici
Afiyet oldun. Bol süt yapsın inşALLAH :)
ne kadar zamanını alıyor canım, alt komşular rahatsız olmuyor muçok emzirmenin süt yaptığına gözümle şahit olanlardanım. abimin eşi 5 ay öne doğum yaptı. sütü çok azdı başlarda genelde mamayla destekliyorduk. bu çocuk emmicek sütte yok zaten mamayla devam edicek diye düşünüyorduk ilk zamanlar. ama yengem yılmadı olsada olmasada sürekli emzirdi 2 saat hiç kalkmadan emzirdiğini biliyorum. çocuk memede uyuyordu yinede bıraktırmıyordu. çok mücadele etti ve sonunda kazandı şimdi sütüde var emziriyor ve mama vermiyor artık. bol bol emzir canım sen
canım mısırlı pilav olmamış, irmik tatlısı hiç olmamış zayıflamak için mücadele ettiğimizi unutmayalım hedefe ulaşınca yapıcaz böyle kaçamaklar.. yemekhanede olsada sen alma
canım seninle anlaşmışmıydık kusuruma bakma ben unutmuş olabilirim ama balpamukla eşleştirmişti kaptanım diye hatırlıyorum. bu hafta onunla yarışıcam ama istersen haftaya alırım ifadeni
kesinlikle herkese çok tavsiye ediyorum. ip atladığım zaman göbeği iniyor sabahları hele dümdüz oluyor. yanlarımda gitti gibi bişey bacaklarım ve kollarım çok sıkı... selülit çok şükür hiç yokip atladığım zamanlar çok fit hissediyorum kendimi ve çok zaman almadığı için benim için kurtarıcı spor. abahta kalkar kalkmaz 500 tane atlıyorum
![]()
Evet canım sütü artıran öyle mucizevi bir içecek/yiyecek yok maalesef, ne kadar talep o kadar arz kuralına göre işliyor süt üretimi :) Talep çoksa üretim çok, talep yoksa üretim de yok :)çok emzirmenin süt yaptığına gözümle şahit olanlardanım. abimin eşi 5 ay öne doğum yaptı. sütü çok azdı başlarda genelde mamayla destekliyorduk. bu çocuk emmicek sütte yok zaten mamayla devam edicek diye düşünüyorduk ilk zamanlar. ama yengem yılmadı olsada olmasada sürekli emzirdi 2 saat hiç kalkmadan emzirdiğini biliyorum. çocuk memede uyuyordu yinede bıraktırmıyordu. çok mücadele etti ve sonunda kazandı şimdi sütüde var emziriyor ve mama vermiyor artık. bol bol emzir canım sen
ayy orda manyak çorbalar var yaa en sevdiğim kelle paça bile var paçadan yaptım 1-2 defa fena olmadı ama kelle ile hiç denemedim sende katıldın mı yarışmaya dur bi bakiim
Sut ıcın ıc canım 18kcalhumana süt çayları hakkında ne düşünüyorsunuz kılzar, kalorisi fazla mıdır acaba
Evet canım ben hep katılırım bagımlılık yaptı bende :)) kelle paca ılık vs corbaları kısık ateste 5 10 saat arası kaynatarak asıl faydasıyla beraber yaparsan lezzetı artarayy orda manyak çorbalar var yaa en sevdiğim kelle paça bile var paçadan yaptım 1-2 defa fena olmadı ama kelle ile hiç denemedim sende katıldın mı yarışmaya dur bi bakiim
canım ellerine sağlık senin çorbanda çok lezzetli görünüyor ben mercimek çorbasını bütün malzemeleri düdüklüye atıp sonra blenderdan geçiriyordum ama senin yaptığın gibi denedim gecen çok güzel olduEvet canım ben hep katılırım bagımlılık yaptı bende :)) kelle paca ılık vs corbaları kısık ateste 5 10 saat arası kaynatarak asıl faydasıyla beraber yaparsan lezzetı artar
sen akşamüzeri tekrar tartıl o zamanbildirim yapmasam olur mu? reglden sanırım yaa.
akşam bi daha tartılabilirim isterseniz.
bu hafta sonu kasaptan kemik alacağım eşimin diz eklemlerinde sorun var dr kemik suyu demiş de senin dediğin gibi 7-8 saat kaynatarak kemiksuyu çıkaracağımEvet canım ben hep katılırım bagımlılık yaptı bende :)) kelle paca ılık vs corbaları kısık ateste 5 10 saat arası kaynatarak asıl faydasıyla beraber yaparsan lezzetı artar
ooo becerikli bi hatun var aramızda
talebiniz çok kızlar üretin sütleri bakemEvet canım sütü artıran öyle mucizevi bir içecek/yiyecek yok maalesef, ne kadar talep o kadar arz kuralına göre işliyor süt üretimi :) Talep çoksa üretim çok, talep yoksa üretim de yok :)
yok öyle yağma sopanı hazırladım deme bakalım kaç artıdasınbildirim yapmasam olur mu? reglden sanırım yaa.
akşam bi daha tartılabilirim isterseniz.
geliyorum arkadan gümbür gümbür diyosun yaniiiArkadaşlar biriken mesajları okumaya geçmeden hemen paylaşayım bu sabah ki kilom 63.3.
öyle yapacağım canım :)sen merak etme kaptanim bu takim hepimuzin sen olmassin bizler oluruz ama elimizden ne geliyorsa yapariz yeterki kimse salmasin kendini
üşenme canim kendine ayiracagin 30 dk olsun herzaman tabi disarda yürümek cok daha iyi ama bazrn imkanlar el vermediginda bu sporlar kurtaricimiz
hosgeldin canim madem döndün kaldigin yerden devam aradaki farki kapatman için kacamaksiz menuler ve bol sporun olsun
yaaa su zumbayi bi ben yapamadim acayipmerak ediyorum. Yarin sabah netten bi video acip denicem cok faydali oldugunu duydum vücut sekillendirmede
hani spor
tam bi cumaya hazirlik menusu olmuş ama tabi sporsuz
ben severim böyle dönüşleri bekliyoruz canim
canim spor yapsan o gramlar kiloya döner
Evet cok eglenceli geciyor sımdı sıradakı kategorıyı bekliyoruz :)canım ellerine sağlık senin çorbanda çok lezzetli görünüyor ben mercimek çorbasını bütün malzemeleri düdüklüye atıp sonra blenderdan geçiriyordum ama senin yaptığın gibi denedim gecen çok güzel oldu
1 kere de ben katılmıştım yöresel yemek kategorisinde