- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.541
Balık salata yedim orada çayın yanında cıs yoktur inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kurabiyesiiiii yok öyle şeylerElmalı kurabiye yapmasın bütün takim![]()
Aaa ideali 3-4 yaş diyorlardı, cok uzatmayın arayı rahata alışmayın diyorlar. Ay ne zaman yapicaz yaparsak...çocuk gibi Güzellik Varmı Allah'ım olmayanlara da nasip etsin inşallah iki çocuk arasında 3 yaş sorun ya çok azalacak yaş farkı ya da fazla olacak ortası olunca çok kavga oluyor Kısmetse inşallah bundan sonra 3. çocuğu planlıyorum
Ben deeeeeBen 3. Çocuğu düşünemiyorum![]()
Nasıl gidiyor hamileliiiik 11 hafta dolmuş bileBirikmiş 810 mesaj
Napiyonuz kızlar
Benim tartım bozuldu dün yazamadım sağolsun küçük yaramazim her şeyi bozuyor, kumanda, tartı, düdüklü tencere. ..
Bugün doktor kontrolünde tartildim 63 olmuşum.
Cocuk kucukken algılamıyor buyukkende olgunlasıyor ama 3 4 yasda bırbırlerıne tahammül göstermiyorlarNe kurabiyesiiiii yok öyle şeyler
Neyse yememissin zaten
Aaa ideali 3-4 yaş diyorlardı, cok uzatmayın arayı rahata alışmayın diyorlar. Ay ne zaman yapicaz yaparsak...
Gerçi benim gözüm korktu bazen ikinciyi yapmasam mı diyorum
Ben deeeee
Nasıl gidiyor hamileliiiik 11 hafta dolmuş bile
Cinsiyet de belli olur yakında bizi mutlaka haberdar et![]()
yemedimm cisNilgünde 50 dk yapıyodu hergün, soğudu sonra, bugün başlıyo ama :)
Cıslardan uzak dur ortim![]()
hiii tembel yapmican diiig miiBende sofrayı toplayıp arkadaşım doğum yaptı oraya gidicem gelince görüşürüz bugün ben eliptik yapmadan sizede huzur yok uyutmam
90 dk yaptığımı bilirim 50 dk sabah 40 dk akşam ah ah
Neyse kirmam lazım şeytanın bacağını![]()
varsa nolcak sana viz gelirr tiris giderrBalık salata yedim orada çayın yanında cıs yoktur inşallah![]()
Ne kurabiyesiiiii yok öyle şeyler
Neyse yememissin zaten
Aaa ideali 3-4 yaş diyorlardı, cok uzatmayın arayı rahata alışmayın diyorlar. Ay ne zaman yapicaz yaparsak...
Gerçi benim gözüm korktu bazen ikinciyi yapmasam mı diyorum
Ben deeeee
Nasıl gidiyor hamileliiiik 11 hafta dolmuş bile
Cinsiyet de belli olur yakında bizi mutlaka haberdar et![]()
ben ikinci hemen olsun istiyorum ama sayin kocam ikna olmuyorCocuk kucukken algılamıyor buyukkende olgunlasıyor ama 3 4 yasda bırbırlerıne tahammülöstermiyorlar
ben misafirlikteyim gece burda kalcam oturup popo buyutuyoruz bi 8 dk da benim yerime calisir misinİyi akşamlar kızlarr. Neler yapıyorsunuz . Telefonuma 30 günde kilo ver diye bir uygulama indirdim günde ortalama 7-8 dakikalık egzersiz programı var. Çok iie yarıyormuş ,faydalı görünüyor onu deniyorum ben de![]()
Hahahah kız ona soran kım yap sen caktırmadanyemedimm cis
hiii tembel yapmican diiig mii
varsa nolcak sana viz gelirr tiris giderr
ben ikinci hemen olsun istiyorum ama sayin kocam ikna olmuyor
Seni mi kıracam yaparım bi 8 dakika dahaben misafirlikteyim gece burda kalcam oturup popo buyutuyoruz bi 8 dk da benim yerime calisir misin![]()
İlkini de sonra istiyordu, "hemen olmuyor zaten" diye ikna ettim, hemen oldu. SabikaliyimHahahah kız ona soran kım yap sen caktırmadanıcecegıne ılac at
ohh yarasinnn tas ol tasssSeni mi kıracam yaparım bi 8 dakika daha![]()
yapma yaaİlkini de sonra istiyordu, "hemen olmuyor zaten" diye ikna ettim, hemen oldu. Sabikaliyimİnanmiyor
![]()
3-4 yaştan öncesi de anneye perişanlık değil mi amaCocuk kucukken algılamıyor buyukkende olgunlasıyor ama 3 4 yasda bırbırlerıne tahammül göstermiyorlar
Senin bebe geç kalkıyor tabi ondan bu gaz di miben ikinci hemen olsun istiyorum ama sayin kocam ikna olmuyor
İlkini de sonra istiyordu, "hemen olmuyor zaten" diye ikna ettim, hemen oldu. Sabikaliyimİnanmiyor
![]()
Böyle dediğine göre yemek üzeresin herhalde. Biri seni durdursun mu acabaaCmtsi cmtsi napiyosunuz bisey yemeyinyani yemeyelim
![]()
tek yedigim nohutlu salatadaki nar eksisiydi, misafirken olur o kadar dedim baska sey yemedim3-4 yaştan öncesi de anneye perişanlık değil mi amaikiz büyütmeye benzer bi durum olur herhalde
Senin bebe geç kalkıyor tabi ondan bu gaz di mi
Böyle dediğine göre yemek üzeresin herhalde. Biri seni durdursun mu acabaa
Daha kolay 2 bolumde yorulmaktansa bır seferde cıkıyor bıtıyor3-4 yaştan öncesi de anneye perişanlık değil mi amaikiz büyütmeye benzer bi durum olur herhalde
Senin bebe geç kalkıyor tabi ondan bu gaz di mi
Böyle dediğine göre yemek üzeresin herhalde. Biri seni durdursun mu acabaa
O zaman ben regl olunca 2. icin çalışayımDaha kolay 2 bolumde yorulmaktansa bır seferde cıkıyor bıtıyor
Nohutlu salatayı değil de içindeki nar eksisini mi yedin yani anlamadımtek yedigim nohutlu salatadaki nar eksisiydi, misafirken olur o kadar dedim baska sey yemedim
balpamuk tan yedim ya dun gece paparayi doydum
![]()