• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tek yedigim nohutlu salatadaki nar eksisiydi, misafirken olur o kadar dedim baska sey yemedim:KK200:
balpamuk balpamuk tan yedim ya dun gece paparayi doydum:confused::KK70:

Hahahah ben bunu yeni görüyorum:KK70::KK70::KK70:iyi oldu sana. Çoktan hakettin. Bu hafta iğne ipliğe dönersin artık, fazlasıyla doydun nasıl olsa :)))))

Arkadaşlar bugünkü menümü yazayım. Çok karışık oldu ve 2 öğün oldu.

Sabah ve Öğle (birleşik brunch oldu):
-3 dilim peynir
-1 haşlanmış yumurta
-yarım porsiyon omlet
-3 dilim portakal
-1 sosis
-filtre kahve
(Bildiğiniz hafta sonu kahvaltısı yaptım yani :))) )

Ara:
-filtre kahve

Akşam:
-2 kase vicdan çorbası

sen merak etme kaptanim bu takim hepimuzin sen olmassin bizler oluruz ama elimizden ne geliyorsa yapariz yeterki kimse salmasin kendini

üşenme canim kendine ayiracagin 30 dk olsun herzaman tabi disarda yürümek cok daha iyi ama bazrn imkanlar el vermediginda bu sporlar kurtaricimiz

hosgeldin canim madem döndün kaldigin yerden devam aradaki farki kapatman için kacamaksiz menuler ve bol sporun olsun

yaaa su zumbayi bi ben yapamadim acayipmerak ediyorum. Yarin sabah netten bi video acip denicem cok faydali oldugunu duydum vücut sekillendirmede

hani spor

tam bi cumaya hazirlik menusu olmuş ama tabi sporsuz

ben severim böyle dönüşleri bekliyoruz canim

canim spor yapsan o gramlar kiloya döner
Canım yapamıyorum zaten çok sportıf dağıldım ama üsten eve geldiğimde sağ bileğim ağrılı ve sıs oluyor çok bu yürüme yolumda yok halbukı

Daha kolay 2 bolumde yorulmaktansa bır seferde cıkıyor bıtıyor
benim mantik:KK5:
O zaman ben regl olunca 2. icin çalışayım :deli::deli:
Ay yok ya ben kaldıramam herhalde, Allah isteyene versin şimdilik
Bende hala olmadim, gece emzirmelerine devam di mi:KK53:
Nohutlu salatayı değil de içindeki nar eksisini mi yedin yani anlamadım :KK53::KK53:
tek yedigim olumsuz sey demek istemistim, salatayi yedim evsahibi nareksisi dokmus bastan, ayirma imkanim olmadi mecburdum:rapci:
yediklerime dikkat ediyorum canım Doğum günüme kadar 70 olmam lazım:)
ooo ne kadar kaldii?:KK54:
Hahahah ben bunu yeni görüyorum:KK70::KK70::KK70:iyi oldu sana. Çoktan hakettin. Bu hafta iğne ipliğe dönersin artık, fazlasıyla doydun nasıl olsa :)))))
Sabaha kadar uyuyamadim:kızgın:
Oyle doydum ki 10 kilo fazlam var:confused: Hatirlattin valla sagol:KK68: 58 olana kadar durmak saga sola bakmak yok artik.:KK11:

Tüm gece memede nasıl kesebilirim ki :olamaz: öyle bi dünya yok bence :KK53:
tek yedigim olumsuz sey demek istemistim, salatayi yedim evsahibi nareksisi dokmus bastan, ayirma imkanim olmadi mecburdum:rapci:
Ay benim kafa mı basmıyor nar eksisinin neyi olumsuz? :KK53:
Bu arada yarin evyapimi bir dilim baklava yemek icin spor cezasi olarak ne yapmaliyim? :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Simdiden anlasalim bence:KK70:
Pazarlığa başlayalım: ne yapabilirsin :D

Canım yapamıyorum zaten çok sportıf dağıldım ama üsten eve geldiğimde sağ bileğim ağrılı ve sıs oluyor çok bu yürüme yolumda yok halbukı
Gecmis olsun yavrum ya evde video acsan oyle yapsan spor?
Tüm gece memede nasıl kesebilirim ki :olamaz: öyle bi dünya yok bence :KK53:

Ay benim kafa mı basmıyor nar eksisinin neyi olumsuz? :KK53:

Pazarlığa başlayalım: ne yapabilirsin :KK70:
Nar eksili sos olarak kullaniyorlar genelde. İcinde ilk sirada glikoz var cogunda. Yuksek oranda seker barindiriyor:duduk:
Callanetics yapiyim mi? 1 saat suruyor:KK16:

Nar eksili sos olarak kullaniyorlar genelde. İcinde ilk sirada glikoz var cogunda. Yuksek oranda seker barindiriyor:duduk:
Callanetics yapiyim mi? 1 saat suruyor:KK16:
Sonunda anlayabildim ne demek istediğini :olamaz:
Tamam callanetics yap ama o sadece baklava için. Günlük normal sporunu da isterim :KK49:

24.02.2018
Cumartesi günü menüm:
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim esmer ekmek
Ara Öğün: 2 y.k. yulaf ezmesi, 1 su bardağı süt ile yulaf lapası pişirdim. Üzerine 1 muz ve 3 çilek doğradım. 2 su bardağı kefir.
Akşam: Salata, ton balığı
Su: 3 lt
Yürüyüş: 30 dak.

Kizlar gunaydin mi iyi geceler mi dileyim bilemedim dun aksam cepten takima giremedim bir kac girdim mesaj yazamadim bir sorun var sanirim kk da duzenli olarak okuyamadim da ptesi pc den girerim artik

benim mantik:KK5:

ooo ne kadar kaldii?:KK54:

Sabaha kadar uyuyamadim:kızgın:
Oyle doydum ki 10 kilo fazlam var:confused: Hatirlattin valla sagol:KK68: 58 olana kadar durmak saga sola bakmak yok artik.:KK11:
nisanda canım :)

Back
X