- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.601
Farklınbır ogununden kıs esıtle canmBu arada yarin evyapimi bir dilim baklava yemek icin spor cezasi olarak ne yapmaliyim?
Simdiden anlasalim bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklınbır ogununden kıs esıtle canmBu arada yarin evyapimi bir dilim baklava yemek icin spor cezasi olarak ne yapmaliyim?
Simdiden anlasalim bence![]()
Kac aylık yawrucakTüm gece memede nasıl kesebilirim kiöyle bi dünya yok bence
Ay benim kafa mı basmıyor nar eksisinin neyi olumsuz?
Pazarlığa başlayalım: ne yapabilirsin![]()
sağol canımAy çok yilarim gripten geçmiş olsun sana bol sıvı al
Yaptım şekerim sağol duble sade Türk kahvesi duble kupa ananasli açabilir yeşil çay yarın regli günüm ölü toprağı var sanki uzerimdeKatlamali 51 oynadim, hemde aç aç
gunaydinnn, avatarimi degistiricem bende kiskandim sizi cok guzeller
Canim hosgeldin biz de bekleriz kahveyee nasil icersin? Nasilsin?
Al cicim afiyet bal seker olsunn![]()
Ben dün akşam gittim arkadaşıma ay çayın yanında bir tatlı yemedim sağolsun kuruyemiş koydu bende bir kaç fıstık ile ceviz yedim iyi olduBen davete gidicem hiihihihi. Koklayip koklayip doycam![]()
Eliptik yap evdeGunaydın kızlar bugun hava bozuk yuruyuse cıkacagım ama bu hafta cok yurudugmden ayakkabı vurmus ayagıma evde calısacagım sanırım
9.5 aylıkKac aylık yawrucak
Ne 7'si Nilgunum sen geride kalmışsın baya
Ben 8. ayda gibi biliyorum çok da fark yokmuş canim9.5 aylık
Ne 7'si Nilgunum sen geride kalmışsın baya![]()
2 koca ay benim için cok önemliBen 8. ayda gibi biliyorum çok da fark yokmuş canim![]()
Oda dogru2 koca ay benim için cok önemli![]()
Atari bile poncik
3.yu yap da hatırlaOda dogrueee bebek bakmayinca böyle oluyor
![]()
Yok ya gelmezsin kızın ve oğlun büyüdülerAyyyyybu hale gelirim
![]()
9.5 aylık
Ne 7'si Nilgunum sen geride kalmışsın baya![]()
Oyyy en datlııı zamanlarııı 1 yasa kadar gece emmelerı devam tatlı nıyetıne ufaklıkları yıyın bence
Haha yemezlerYok ya gelmezsin kızın ve oğlun büyüdüler![]()
Benimkiler büyüdü mördak yapsın hemenOyyy en datlııı zamanlarııı 1 yasa kadar gece emmelerı devam tatlı nıyetıne ufaklıkları yıyın bence
Gecmis olsun tatlim dikkat et bu seneki gripler gecmiyormusnaptın kız 5 e kadarbende feci bi gribe yakalandım canım yatıyorum
![]()