- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.781
ortimm nasil geciyor gununn? Tartilmadin mi? Benim sabah aklima gelmedi hic@nilsub kuzum neyin var senin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortimm nasil geciyor gununn? Tartilmadin mi? Benim sabah aklima gelmedi hic@nilsub kuzum neyin var senin?
Hayırlı olsun monişimpisiciklerimm
10.takım açıldı ve ben orada elimden geldiğince ve desteklerinizle kaptanlık yapmaya gayret edicem.Sizsiz olmaz ,sizler de beni yalnız bırakmadınız bırakmazsınız o yüzden içim rahat
artık 2 takımımız var
ben hep buradayım,siz de beni bırakmayın olur mu?
dn:kedimi vermemmmmm![]()
ortimm nasil geciyor gununn? Tartilmadin mi? Benim sabah aklima gelmedi hic![]()
Geçmiş olsun ortim. Az az bişeyler yemeye çalış. nane limon iç, zencefilli.Hastayım yatıyorum mide bulantısı dan gebericem sabahtan beri ağzıma lokma koymadim
tamam bakayım netten . ölçüye göre gideyim . inşallahmarul yiyorumcok sukur evet anneanneler babaanneler saglikla mutlu yasasin insaallah hep guzel gunlerini gorsunler
Canim bence tartidansa olculerini al sen onlari veri olarak kullan. Nette aratirsan gorursun daha kilolu oldugu fotograflari paylasan sporcular var cok daha zayif gorunuyorlar, yaglarini kasa cevirdikleri icin.
bende katilicamm kurallara bir daha bakiyimm. Sporda bu liste mi takip edilecek.
Canm ben oldum olası demirsizim zatenbunu okuduktan sonra kendimi yatakta buldum
canimmm evet maalesef ayni gun yapamadim bugun hallettim bile sabahtann 1 saat callanetics yapildiii
yaaaa inanmiyorummm bulusmaaaa hem de bensizz
bakkk bunlar da saklidan medusayla gorusuyorr
hosgeldin dilekcimmm, ilham perimiz olursun bizimm cipcitir halinle maasallahh
yavrum en son ne zaman kan tahlili oldun bilmiyorum ama demirini bir kontrol ettir. Kahve telvesi yemenin hosuna gitmesi demir eksikliginden oluyormus basima geldi ordan biliyorum.
sabah yavruyu babannesine verip biraz daha uyudum uyaninca kahvalti hemen arkasindan spor ordan misafirlik. Ne var tahmin edin, elmali pasta, mercimekli. Yemiyorumm
hayirli olsunnnnn monicimm
bak yaaa bir daha gidersen cok fena olur ha
kaptan olmus derdi kedibakalim sen ne saceceksin armanizii
var ama orayi kimse kontrol etmiyor ki cok sıkıcı.
gidiyo iste yaz surekli
gecmis olsunnn yavrumm hemen iyiless![]()
Buluştuk valla hemdi de sensiz.yaaaa inanmiyorummm bulusmaaaa hem de bensizz![]()
tamam yarina anlastik. aksam paylasiriz menu bilmiyorum ben ne yiyecegimizi.günüm güzel kuzum, istersen yazayım menümü :)
sabah bende tartılmadım, yarına bildirelim biz olur mu?
neyse bensiz eglenememissinizdir zatenBuluştuk valla hemdi de sensiz.
Gönül herkesi istedi yanımızda olsun diye ama...![]()
internetten hitt ve sıkılaşma, ağırlık egzersizlerine bakmanı tavsiye ederim. @bluedolphin 'in squatgril, youtube ve instagramda da ergin kırbaç'ın egzersiz videoları tam sıkılaşmak ve kas yoğunluğunu arttırmaya yönelik etkili videolar. 1-2 hareket öğrendikten sonra videoya da ihtiyaç duymadan kendin yapabilirsin. Tartıya takılma lütfenhaha. her yerim yağlı gibi geliyor bana. haklısın . sporla olur diyorsun bu iş .
tamam.
Bak bu hatunun bir yazısını okudum. spor eğitmeni olmadan önce kilosu daha azmış. Şimdi 4-5 kilo fazlam var ama 1 beden daha inceyim diyordu. Aklına not olarak yaz bunu lütfensiz yazınca baktım . kadın 42 yaşında ama fıstık gibi. 3 tane de çocuğu varmış . maşallah .
işte benim de idealim böyle olmak tabi. ama spor da şart . benim hayatımda spor yok . inşallah olur .
Tabi canım ne eğleneceğim. aman duymasınlartamam yarina anlastik. aksam paylasiriz menu bilmiyorum ben ne yiyecegimizi.
neyse bensiz eglenememissinizdir zaten![]()
Haklisin canim bir kac gundur menu yazamadim.Kac gundur misafirde eksik olmadi evden. Modum da iyice dusmustu ama bugun toparlandim. Cok iyi gidiyor....Katılıyorum sana medusacım.
Ben beğendiğim menülere genelde yorum yapmıyorum beğen butonuna basıyorum sadece. Ama kafamın attığı menülere yorum yapmadan duramıyorum.
Kimselerden ses yok, nerelerdesiniz?
Bi içtima alalım bakalım
lydznp kafan bozuldu farkındayız ama yarışa devam ediyoruz, lütfen uğra arada
@besbb9 sen de artık daha aktifsin sanırım, günlük menülerini bekliyoruz
gben daha uyanamadın mı? Yoksa dünkü yediğin baklavanın vicdan azabı mı
@esd_04 sen de pek yazmıyorsun, elinden geldiğince uğramaya çalış
@nilsub sen de genelde yazardın işlerin var sanırım bugün, organik menülerini görmek istiyoruz
0zlem sen de menü yazmaz oldun sanki ya da ben mi hatırlamıyorum, hafızam beni yanıltabiliyor
wendy hu huuuuu sen de yaz lütfen menülerini salma sakın, bak bu hafta da artıydın, eksiye düselim artık :)
@balpamuk seni de daha sık aramızda görmek istiyoruuuz
hee . tamam . 4-5 kilo fazlası olup daha ince görünmek .internetten hitt ve sıkılaşma, ağırlık egzersizlerine bakmanı tavsiye ederim. @bluedolphin 'in squatgril, youtube ve instagramda da ergin kırbaç'ın egzersiz videoları tam sıkılaşmak ve kas yoğunluğunu arttırmaya yönelik etkili videolar. 1-2 hareket öğrendikten sonra videoya da ihtiyaç duymadan kendin yapabilirsin. Tartıya takılma lütfen
Bak bu hatunun bir yazısını okudum. spor eğitmeni olmadan önce kilosu daha azmış. Şimdi 4-5 kilo fazlam var ama 1 beden daha inceyim diyordu. Aklına not olarak yaz bunu lütfen
bende o civrdayım kuzum gel beraberce gitsin kilolarYok yok hala 70 kg geziyorum![]()
ah canim ya bir daha bulusmazsin isteTabi canım ne eğleneceğim. aman duymasınlarmoni de
inatettimolacak de çok sıkıcılar
Mecburen katlandım işte
![]()
bu sana iyi bi ders olmusturMerhaba kızlar;
siteye girdim 480 mesaj vardı. daha fazlasını okudum ve buralara kadar geldim. hiç bırakıp gitmeye gelmiyorsunuz 3saatim geçti okuyacağım diye![]()
samsung health de ben sadece adımsayarı bılyorum bi karıştırayımSamsung cihaz kullananlar içinde Samsung health çok tavsiye ederim
Buluşalım derlerse mecburen giderim artık. takım ruhu diye.ah canim ya bir daha bulusmazsin iste
bu sana iyi bi ders olmustur![]()