• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarrr!!! Evde olanlar haydi bakalım sporlar yapılyor mu???:duduk:
sketch-1519731461477.webp
sımdı bıttııı bende bıttım

Maalesef niye böyle oldu ki?:110: çok da zor değildi oysa:63:

Aynen canım. Sen ip atlamıyorsun senin yüzünden bende ip atlamıyorum:duduk:
Sabah ip atlayayım dedim. Unutmuşum dolandı durdu yine bacaklarıma :KK43:
Hep senin yüzünden :KK11:
:KK70::KK70::KK70:
Bak ip atlamaya basladim tekrardan en azindan 500 atlasak bile iyi olur..
:spor:
Ben hastalıktan alçak sürünme yapıyorum spordan sayılır mi:KK48:
Sen izinlisin gecmis olsun canim.:KK15:

Eki Görüntüle 2116734 sımdı bıttııı bende bıttım
Superrr.:nazar::nazar: O ne? Kosu bandi mi eliptik mi?

Evet sana da benimki gibi kademeli hedef koymuştuk :) bak ilk hedefe az kalmış. Bu aslında biraz motivasyon kaynağı olmalı senin için. Katılım pek azdı ama gayet güzel kilolar verdin. :nazar:
Sporu eklemenin zamanı gelmiş bile :KK66:
Birsuru video var youtube da. Bence hepsini bi dene derim. Leslie ile başlamıştım ben. Ama pek sevmedim. Sonra jillian'a geçtim ama o sıra kilom fazla olduğu için pek hoplamalı zıplamalı kardiolar yapmamam gerekiyordu. Sonra jessica'yi buldum. O daha hareketiydi hoşuma gitti. Şimdi kilom azaldı diye ilk aşk jilliana döndüm ama kızımla videodan spor yapmak çok zor. Hareketleri zaten biliyorum diye kafama göre takılıyorum arada. Ip atla. O da süper bi egzersiz :rapci:
Evet canım benim için bu kiloyu vermek gerçekten büyük bir başarı jillianı deniycem bir bakalım ipte atlarım artık karışık bişeyler yapcam ne kadar yaparsak kâr :)
kesinlikle tavsiye ederim müthiş bi sıkılasma sağlıyor
teşekkür ederim canım hergün atlamaya çalışacağım ipte

NASILSINIZ KIZLAR, HERKESE ENERJİK AZ KALORİLİ GÜNLER:rapci:
annem şehir dışında bütün işler bana kaldı canım temizlik yemek derken benim enerji bitti :)

Günaydın Arkadaşlar,
Herkese güzel bir gün diliyorum.:KK200:
26.02.2018 menüm şöyleydi:
Sabah:
2 üçgen krem peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi
Öğle Yemeği:
3 ızgara köfte
salata
2 yemek kaşığı pilav
1 dilim ekmek
Ara Öğün:
4 kuru erik
10 çiğ badem
Akşam Yemeği:
Sulu köfte
Turp
1 çay bardağı yoğurt
Ara Öğün:
Çilek (8 adet)
1 su bardağı tarçınlı süt
* Su: 2,5 lt
spor yokmu canım

Bence o kadar koşuşturmaya gayet güzel bir menü olmuş

Aynen bu kez ben de AOÇ'ninkini aldım ama onu da beğenmedim
Oğluma ilk verişimde evde kendim yapmıştım onu da sevmedim
Her halükarda sevemiyorum sanırım, ekşimiş yoğurt gibi geliyor bana tadı :KK48:

Ben de düzenli yapamıyordum aslında, onu 30 gün boyunca her gün yapın diyorlar ama çok mümkün değil sanki. Zaten 30 gün sürekli Jilian yapsak kilo derdimiz falan kalmaz :KK53:

Evde mayalanmış halini de beğenmedim kaptanım, ilk kendim yapmıştım. Yıldızım barışmadı yani :)

Bence ikisi de. Bu da çarpı 2 demek :KK53::KK53:

Canım senin artık gram gram gitmesi çok normal, hedefine çok az kaldı çünkü
Artık bünyeyi şaşırtman gerekebilir kg vermek için

Hiç zor değil canım tek kullanımlık kefir mayasından alırsan direkt sütün içine koyuyorsun öyle bekliyor 1 gün kadar. Yoğurt yapmaktan bile kolay

Emmeye çok sık uyanma durumuna ben sabaha kadar kalkmıyor diyemiyorum ya :KK53: Yoksa bizde de durum aynen bu sekilde. Çok mu kötümserim acaba? :KK53:
üşeniyordum ama bugün başlayacağım üşenmek yok artık :)

THAT SUGAR FİLMİNİ İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM
mutlaka izleyeceğim canım

Kızlarrr!!! Evde olanlar haydi bakalım sporlar yapılyor mu???:duduk:
çok üşeniyordum ama sizi görünce gaza geldim hemen kalkıp baslıyorummm :)

Eki Görüntüle 2116734 sımdı bıttııı bende bıttım

30 dk eliptik + 500 ip + 15 mekik + 15 squat + 15 bacak kaldırıp indirme + 30 sn plank.. Benden bugunlük bu kadar..
:KK31:
tebrikler kızlar harikasınızz

Evet canım benim için bu kiloyu vermek gerçekten büyük bir başarı jillianı deniycem bir bakalım ipte atlarım artık karışık bişeyler yapcam ne kadar yaparsak kâr :)
teşekkür ederim canım hergün atlamaya çalışacağım ipte

annem şehir dışında bütün işler bana kaldı canım temizlik yemek derken benim enerji bitti :)

spor yokmu canım

üşeniyordum ama bugün başlayacağım üşenmek yok artık :)

mutlaka izleyeceğim canım

çok üşeniyordum ama sizi görünce gaza geldim hemen kalkıp baslıyorummm :)

tebrikler kızlar harikasınızz
Yok canım. Tüm gün işteydim ve akşam da eve iş getirdim.
Haftasonunda da hep çalıştım. Yoğunluğum çok. Önemli ve yetiştirilmesi gereken bir çalışma. Tüm enerjimi onun için harcıyorum. Öğlearasında da yemek yiyip azıcık dinlendim.

Bugün yediklerim
Sabah kahvaltıda
3 yeme kaşığı yulaf ezmesi
1 muz
5 çiğ badem
5 çiğ fındık
2 ceviz
1 su bardağı süt
Ara Öğün: 1 armut
Öğle Yemeği
Ezogelin çorbası
Püreli rosto
1 fincan Türk kahvesi
Ara Öğün:
1 muz
* Akşam yemeğimde haşlanmış yoğurtlu brokoli ve zeytinyağlı pırasa var.
* Şimdiye kadar su 2 lt oldu. Gün sonuna kadar 3 lt olur.
* Bugün de yürüyüş yok. Çünkü akşam eve götürülen iş var. Veee çooook başım ağrıyor, migren ağrısı gibi. :(

tatlım benim de şu ara yoğunlaştı bir ara buluşalım ama
bu arada squatgirls çok ağrıtır mı alvücüt için olanı yaptım akşam 10 dk lık bir video idi bayaa bir squat yaptırdu
Ben bir önceki ince bacaklar challenge'ını her gün yapmıştım. squatgirl'ü yeni yüklediğim ve Doris ile yeni tanıştığım bir dönemdi. Egzersizleri eksiksiz her gün yapmıştım. Bende öyle bahsettikleri gibi ağrı olmadı. Sıkılaşma olmuştu.
İlk günlerde yapmakta zorlanılan bazı hareketleri insan düzenli yaptıkça daha kolay yapmaya başlıyor.

Ben bir önceki ince bacaklar challenge'ını her gün yapmıştım. squatgirl'ü yeni yüklediğim ve Doris ile yeni tanıştığım bir dönemdi. Egzersizleri eksiksiz her gün yapmıştım. Bende öyle bahsettikleri gibi ağrı olmadı. Sıkılaşma olmuştu.
İlk günlerde yapmakta zorlanılan bazı hareketleri insan düzenli yaptıkça daha kolay yapmaya başlıyor.
Farketmismiydi gulden cim

Back
X