- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.961
koptum ahhahahah yok etoburuz birazHerkes ne yaparsa yaparim diyosun yanimassallah hergun bi ogunundede kaburma var ayda bi inekmi deviriyorsunuz napiyosunuz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koptum ahhahahah yok etoburuz birazHerkes ne yaparsa yaparim diyosun yanimassallah hergun bi ogunundede kaburma var ayda bi inekmi deviriyorsunuz napiyosunuz
![]()
dk bir gol birrr
yeni takim yeni olaylarrr
burasi baya renkli olacaga benziyor, ilk uye beni yazalim![]()
Valla insallah sakatlamam bu sabah esim geldi persembe gun ben seyahate gidiyom sakatlanacak zaman degilSquata dikkat et derim kaptan. Yanlış yaparsan dizini sakatlayabilirsin. Benim dizime pek iyi gelmiyor mesela. Ne oldu anlamıyorum ama bir kaç gündür dizim ağrıyor. kalçam tutuluyor.![]()
Cnm bizde seni seviyoz hatta sana da kedi ekletelim mi hamilelik sonrasinda burda devam edeceksenGeçmişi yeni okudum neler olmuş öyle takımlar kapatilacakmis falan yeniden isitmis olacağım konuyu ama.. kızdım yani.
Suclulara cezayı verin geçin. .
Benimtoplight kaptanimi niye uzuyorsunuz, 5. Takım gayet uyumlu kaprizsiz insanlardan oluşuyor ne gerek var bu kadar şamataya...
Ben sizi cok seviyorum 5. Takım eskisi kadar sık olmasada gönlüm sizinle güzel yürekli gacılar![]()
Kizz bak bana hemso falan demem gonderirim 10.tk ona gore
Yaww bizim ekip oldugu gibi 10.takimdaBizim takima hic zombi gelmiyor cok sıkıcı![]()
Bosver ben korkarim zombidenBizim takima hic zombi gelmiyor cok sıkıcı![]()
Bizim takima hic zombi gelmiyor cok sıkıcı![]()
İyiler çok şükür yaaa. Az öksürükle minnak ateşlerimiz kaldı canım.
Ruh çağıralımBizim takima hic zombi gelmiyor cok sıkıcı![]()
Ay canım merto ya da geçmiş olsun kendi derdimden yazamadımİyiler çok şükür yaaa. Az öksürükle minnak ateşlerimiz kaldı canım.
Kaptanim ask olsunYaww bizim ekip oldugu gibi 10.takimda
walking dead izlemedin miiBosver ben korkarim zombiden
ahahhahaha yazik biraz oynasalardi hemen geldikAyy cidden yaaaa burda kimse kalmamış
Zombi yok ama in cin top oynuyor masallah![]()
yolunu sasirmis yardim ettim bence cik mantikliAhahahahhahahahahahah yaaaaa, gece gece iyi güldürdün beni.
Sağol bebeğim. Sen de hastaydın di mi canımcım? Aman dökülüyoruz yine. Çocuklar nasılAy canım merto ya da geçmiş olsun kendi derdimden yazamadım![]()
Değişik bisey var bende yermisin? Bakkoptum ahhahahah yok etoburuz birazbir de misafirlere konyada cok pisirilir kavurma et, kvlerde olunca davetlerde yiyorum. Baska seyler de var tabi ama laf edersiniz diye onlari yiyemiyorum
istiyorsaniz baska seyler yiyim yiyim miiii
![]()
Sen bizi sevmiyomusun artikValla insallah sakatlamam bu sabah esim geldi persembe gun ben seyahate gidiyom sakatlanacak zaman degil
Cnm bizde seni seviyoz hatta sana da kedi ekletelim mi hamilelik sonrasinda burda devam edeceksen
Kizz bak bana hemso falan demem gonderirim 10.tk ona gore
Ayy tuttum bu isi beni kizdirani kardes takima gondereyim monimin de uye ihtiyaci var
Ne yapsak acaba ölüp ölüp dirilsem mi? Ne de olsa kedicigiz biz 9 canlıBizim takima hic zombi gelmiyor cok sıkıcı![]()
2.adres dedik kimse eve girmez olduYaww bizim ekip oldugu gibi 10.takimda
Ben geldim hem inim hem de cinAyy cidden yaaaa burda kimse kalmamış
Zombi yok ama in cin top oynuyor masallah![]()
Geçmiş olsun canımİyiler çok şükür yaaa. Az öksürükle minnak ateşlerimiz kaldı canım.