- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.981
kiminkini cagiricaz asil o onemliRuh çağıralım![]()

o beni doyurmazDeğişik bisey var bende yermisin? Bak3 öğün hemi de
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiminkini cagiricaz asil o onemliRuh çağıralım![]()
o beni doyurmazDeğişik bisey var bende yermisin? Bak3 öğün hemi de
![]()
O zaman bi de bu varkiminkini cagiricaz asil o onemli
o beni doyurmaz![]()
ha sunu bileydinO zaman bi de bu var
Ama sen bunu tercih edersin değil mi![]()
Çekmesin öyle kötü şeyler. Söyle canınaCanım çok ıslak kek çekiyor yaaa
Ama ama hayırlı olsuna da mı gitmeyelim?
canim bu kotulugu sana yapmak istemedigimden link vermiyorum ama kendin bakarsan bir sey diyemem.Canım çok ıslak kek çekiyor yaaa
Gitme tabii, hic bdv okumuyor musun? Dugunden once gelinin bardagiyla su ictiler cataliyla birseyler yediler diye ne yuvalar dagiliyorAma ama hayırlı olsuna da mı gitmeyelim?![]()
Gördüm onu ama ama ama ama ıslak kek istiyorum yaacanim bu kotulugu sana yapmak istemedigimden link vermiyorum ama kendin bakarsan bir sey diyemem.
Biri beni durdursun topigine git ve son sayfaya bak. İstahin kacacak %90 birsey yiyemeyeceksin![]()
diyelim kiii tamam ye dedik, bu saatte islak keki nerden bulacaksinGördüm onu ama ama ama ama ıslak kek istiyorum yaa( bana ne bana ne
Şaka?Gitme tabii, hic bdv okumuyor musun? Dugunden once gelinin bardagiyla su ictiler cataliyla birseyler yediler diye ne yuvalar dagiliyor![]()
Eeeyyyyy zıkkım var verelim mi?Gördüm onu ama ama ama ama ıslak kek istiyorum yaa( bana ne bana ne
Ille ıslak kekten çıkmış olan fotoyu mu koymamız lazım vazgeçmen içinGördüm onu ama ama ama ama ıslak kek istiyorum yaa( bana ne bana ne
Çok şükür çocuklarda bişey yok ben modemi üşüttüm galiba bugün daha iyiydin bulantim pek olmadı ama halsizim yarın daha iyi olurum inşallahSağol bebeğim. Sen de hastaydın di mi canımcım? Aman dökülüyoruz yine. Çocuklar nasıl
Ay ben gitmedim bende gideyim bi
Haha ben başladığım gibi bıraktım icememistimYarın lahana diyetine başlıyorum sabahta tartılırım. Günlerdir tartılmadım kaç kilo aldım acabaaaa
nilsub artık fikir alırım senden. Sen yapmıştın di miii
Dayak var yermisinGördüm onu ama ama ama ama ıslak kek istiyorum yaa( bana ne bana ne
Eeeyyyyy zıkkım var verelim mi?![]()
Çok şükür çocuklarda bişey yok ben modemi üşüttüm galiba bugün daha iyiydin bulantim pek olmadı ama halsizim yarın daha iyi olurum inşallah
ölülerden değil dirilerden kırmak lazım
![]()
Ay ben gitmedim bende gideyim bi
Haha ben başladığım gibi bıraktım icememistim
Dayak var yermisin![]()