• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya gecen sene aldik kucuk bir bahce gecen sene ev haziran sonunda bittigi icin bir de acemilik domates salatalik vs ektik ama guzel olmadi bu sene bakalim becerebilecekmiyiz
Dun dut musmula uzum badem agaclari falan da diktik cocuklara iyi oluyo avm leri hic sevmiyorum cunku
Hangi şehirde yaşıyorsunuz

Gunaydinlarr
Dunki islerden kol bacak hamlamis :KK61:
fancynancy fancynancy cnm kafam bosaliyor bahce isi ile ugrasinca o uuzden seviyom tatlim

Ya gecen sene aldik kucuk bir bahce gecen sene ev haziran sonunda bittigi icin bir de acemilik domates salatalik vs ektik ama guzel olmadi bu sene bakalim becerebilecekmiyiz
Dun dut musmula uzum badem agaclari falan da diktik cocuklara iyi oluyo avm leri hic sevmiyorum cunku

Ayy ne kadar güzel bir hobi. Bende çok istiyorum ama bakalım. Kısmet olur inşallah.

pisiciklerimm:KK19:
bu hafta azami dikkat edelim tartıda çok güzel eksiler gelsin ki gelmek de durumun da:KK56:
geçen haftayı telafi etmemiz için çok güzel bir fırsat bu, çünkü ya sabit geldik ya da kilo veremedik, bu da bu hafta çok güzel sonuçlar alınabilir demek:KK39:
kendimden güzel bir sonuç bekliyorum inşallah :dua::dua::dua:bu sefer şeytanın bacağını kırıcam, kırmalıyım:KK62:

var mı rakip:süslü:

yoksa THY na teklif görürücem:KK55:

8gV5Zn.gif

:KK70::KK70::KK70:

iç ses: moniş az frene bas, çok mu gaza geldin ne, o 79 görülmezse bu kızlar seni çiğ çiğ yer :işsiz: hele o gben gben :eek:

Son düzenleme:
bu hafta azami dikkat edelim tartıda çok güzel eksiler gelsin ki gelmek de durumun da:KK56:
geçen haftayı telafi etmemiz için çok güzel bir fırsat bu, çünkü ya sabit geldik ya da kilo veremedik, bu da bu hafta çok güzel sonuçlar alınabilir demek:KK39:
kendimden güzel bir sonuç bekliyorum inşallah :dua::dua::dua:bu sefer şeytanın bacağını kırıcam, kırmalıyım:KK62:

8gV5Zn.gif

iç ses: moniş az frene bas, çok mu gaza geldin ne, o 79 görülmezse bu kızlar seni çiğ çiğ yer :işsiz: hele o gben gben :eek:
Bende cakildim 80'e:işsiz:

:skandal:
sus kız :KK11:
nerde benim terliğim:sinirli:
:KK69::KK69::KK69:
1520153842804_fx.webp bu muo_O

8gV5Zn.gif

Bende cakildim 80'e:işsiz:

eee bulmussunuz istee birbiriniziii sizi eşledim gitti:KK76:

Ayyyy millet ne pazar kahvaltilari ediyordur simdi yaaa:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77: zayiflayinca pazar kahvaltilarim 3 saat surecekk:halay:

sadece 3 saatlik kahvaltilar yok, "afedersiniiz, bu rengin bir kucuk bedeni var mi acabaaa? Bu bol geldii"ler var bi dee:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Aaayyyhhhh ben onu demek istiyorum hep diyirim ki ay bunun bi büyüüünü alim ben rahat ediyim. :olamaz: Ruhum salaş benim ruhum. Acık derli toplu olaydı verdiklerini almazdı. Tüüüü

8gV5Zn.gif

gben gben beğene beğene , bilene bilene geliyordu:cool:

n7XYA1.gif

kız önceki mesajlarım da bişiler kaçırdın sanki:KK56:
geben yoksa hala uyuyormuydu
l7MpaQ.gif

:süslü::süslü::süslü:
Kacirmadimm ama simdi 79u goremeyecek olmanin huznune bir de yazacaklarimin acisi eklensin istemedim:KK8::KK8:
Aaayyyhhhh ben onu demek istiyorum hep diyirim ki ay bunun bi büyüüünü alim ben rahat ediyim. :olamaz: Ruhum salaş benim ruhum. Acık derli toplu olaydı verdiklerini almazdı. Tüüüü
onu bende yapiyorum yaa. Kilo aldigimdan beri sutyen altinda arkada olur ya katlanmis deri, arka yanlarda. Bende onlardan var cok mutsuzum:cry: belli olmasin diye siyah giymekten bol giymekten bunaldim:KK43::KK43: dolabimin %90ini kullanamiyorum resmen:KK12:

Ben ra

8gV5Zn.gif

Ben rakibinim:halay::halay::halay::halay::halay:

Kacirmadimm ama simdi 79u goremeyecek olmanin huznune bir de yazacaklarimin acisi eklensin istemedim:KK8::KK8:

onu bende yapiyorum yaa. Kilo aldigimdan beri sutyen altinda arkada olur ya katlanmis deri, arka yanlarda. Bende onlardan var cok mutsuzum:cry: belli olmasin diye siyah giymekten bol giymekten bunaldim:KK43::KK43: dolabimin %90ini kullanamiyorum resmen:KK12:
Aynı dertten muzdaribiz şekerim o zamannn

Back
X