• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence diyetisyenin verdigini kafana gore azaltarak yanlis yapiyorsun:KK43:
Diyetisyen nilay kececinin tum instagramini karistirdim fotolar, yorumlar. Oglenle ikindin arasina 2 araogun yapmak lazim ozellikle bolgesel zayiflama icin diyor. Vardir diyetisyeninin bir bildigio_O
Diyetisyen de aynı şeyi diyor. Kalori ayarlıyoruz ve 1 kaşık eksik yada fazla yeme diyor.
Dün kurstaydim ya.. (çok şükür bitti) 2de dersten çıkıyorum. Ara öğün yapmak pek mümkün olmadı :110:

Bugunku menum:
Sabah: 1 tost, yarim greyfurt
Oglen: 1 haslanmis yumurta, yarim greyfurt
Aksam: 2 kepce kurufasulye, 2 tbe, sogan
Aralar: 1 yk dondurma, 3 ceviz
Su 2 oldu maalesef. Yuruyus 70dk. 30u cezaydi.
Seninde menü çok az olmuş. Kızım sen emzikli kadin degilmisin? Biraz sebze falan tuketseydin. Gerçi kv yapiyordu yemeği değil mi? Hiç seni düşünen yok tabiki de:(

Gunaydinlarr guzel bir hafta sizlerle lsun ordegim cezalari kesmeye baslamis
Bu sabah herkes de tartiya ciksin bir bakalim ne kadar fark var cuma ve bugun arasinda
ayyy kaptann kostur kostur ciktim evden aklima bile gelmedi:skandal:
Seninde menü çok az olmuş. Kızım sen emzikli kadin degilmisin? Biraz sebze falan tuketseydin. Gerçi kv yapiyordu yemeği değil mi? Hiç seni düşünen yok tabiki de:KK43:
Dusunur aslinda veya ben yapardim ama evde degildik kacgundur. Misafirlikte yemedim. Dun de oyle. E bugun yolcuyuz derken menuler fildirdi:confused:

Yarım çay bardağı bulgur ve 500gr kıyma ile yapılan dolmadan diyetisyen 3 kucuk dolmayi 1 porsiyon olarak veriyor. Ben 2 öğünde yedim. Bu menüdeki tek sıkıntı yoğurt yok ve sebze az. Ben kalsam onu eleştirirdim. Meyve 2 porsiyon diyordu diyetisyen. o yok. Haklısın dengesiz bir menü. :KK66:
Peki o zaman sen kendi menülerini kendin daha iyi biliyorsun, cezanı da kendin kesersin karışmıyorum.
Bugunku menum:
Sabah: 1 tost, yarim greyfurt
Oglen: 1 haslanmis yumurta, yarim greyfurt
Aksam: 2 kepce kurufasulye, 2 tbe, sogan
Aralar: 1 yk dondurma, 3 ceviz
Su 2 oldu maalesef. Yuruyus 70dk. 30u cezaydi.
Dondurmaya bir 30 dk yürüyüş daha ceza geliyordu :)
Bu sabah herkes de tartiya ciksin bir bakalim ne kadar fark var cuma ve bugun arasinda
Evet kaptanım kesiyorum kafama göre. Ama halen inatla menü bildirmeyenler var. Onları ne yapacağım bilmiyorum. Ceza gelecek yazılmayan menülere de ama menü yazın dememe rağmen yazmayanlar kestiğim cezayı dikkate alırlar mı bilmiyorum. Takımın bence genel sıkıntısı o zaten. Pek dikkate alınmıyor söylenenler.

Peki o zaman sen kendi menülerini kendin daha iyi biliyorsun, cezanı da kendin kesersin karışmıyorum.

Dondurmaya bir 30 dk yürüyüş daha ceza geliyordu :)

Evet kaptanım kesiyorum kafama göre. Ama halen inatla menü bildirmeyenler var. Onları ne yapacağım bilmiyorum. Ceza gelecek yazılmayan menülere de ama menü yazın dememe rağmen yazmayanlar kestiğim cezayı dikkate alırlar mı bilmiyorum. Takımın bence genel sıkıntısı o zaten. Pek dikkate alınmıyor söylenenler.
Bence menü yazmayana da menü yazmadı cezası kes. Artık nasıl bir meyüyse yazılmıyor bile. böyle menüye ceza 100ip, 30dk yürüyüş bile az bence:confused::confused::confused:

Bu su gerçekten ödem attırıyor mu canım? Ben de yapayım işe yarıyorsa
icindeki malz oden attığını biliyorum evdede vardi kafama göre koydum bütün gün 3 litre suyu bitirdim ama tartiya çıkamadığım için attimmi bilmiyorum aynisini yanimada koydum bugunde icicem yarin sabaha anlarim ise yaramismi artik

Spor konusunda ne diyorsunuz kızlar tamam diyorsanız yarın başlayalım rekabet olunca dah çok spor yaparız bence
ben varim canim herturlu yeterki spor olsun

Kızlae ben bir türlü motive olanıyorum.
Kilolarım yüzünden çok mutsuzum.
Ve bu günlük hayatımı kısıtlamaya kadar gidiyor. Yaptığım hiç bir şeyden mutlu olamıyorum.
Diyetisyene mi başlasam diyorum.
Onu da takip etmek bana çok zor geliyor.
Sizce bir diyet listesi mi yoksa evde pişrnlerden menüyü küçültmek mi.
Daha önce diyetisyene gitmiştim.
Onun listeleri elimde. Onlara mı başlasam. Yoksa evde ki yemekleri az az yemek mi mantıklı.
Kîzlar yardım edin.
Bir de öğlen protein akşam sebze menüsu nasıl olur.
canim bence senin motivasyondan ziyade sabra ihtiyacin var. Bence biraz sabirsizlik yapiyorsun. Hemencecik gitsin istiyorsun kilolar ama diyette sabir cok onemli. Hic birakmadan yola devam et. Evet burasi cokm otive edici bigun biraksan buraya bakinca tekrar azimleniyorsun once sabir gerisi gor bak nasil gelicek

Ahahhaaaa kocaların hepsi böyle düşünüyor demek. Yaw biz onları fitken almıştık zati :-)
Yedirip içirdiler sağolsun sonra ay sen şişmanladın mı ne? Zayıflayınca da, onu bunu giyme :KK70:
:KK70::KK70:

Tebrik ederim kizlar :KK9:
Yarin evime gidiyorummmm m:rapci: Bayaa temizlik yapcamm korkun yakacagim kalorilerden:KK53:
vavvvvv gben geliyor :KK8:

gunaydin kaptanim malesef bu sabah ise gec kaldim uyuya kalmışım tarti aklima bile gelmedi yarin sabah tartilip yazarim olurmu

Gunaydin dünkü menüm
Sabah 1 hurma 3 findik
Kahvalti
2 dilim kizarmis ekmek
Peynir
Domates salatalik maydanoz
2 siyah 3 yesil zeytin
Sekersiz cay
Ara
Activia kivili
1 hurma 3 findik 2 nadem
Sütlü kahve sekersiz