• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Isten geldim oglumu aldim eve geldim saat 8.30 da 500 ip atladim yemek yaptim oglum karnini doyururken 535 daha atladim. Simdi ona ders calistiricam ardindan 40 dakikada 500 kalori yakicam buda fotomEki Görüntüle 2119722 hadi oturanlar kaldirin totlari cumaya bomba gibi geliyoruz
Bir vuuuhhhuuuu da burda. Atom karınca maşallah :KK48::nazar:

Bende çalışıyorum. Haftanın 6günü. prensesss016 prensesss016 da çalışıyor. Ona da zamanında çok taktik vermiştim. Şimdi birşeyler yapıyor. Yapabildiği kadar. Benim tüm gün evde oturup dinlenebildigim 1 saatim yok. Evde benimle oyun oynamak isteyen bir kızım var. Suyunu bile ayağına bekleyen bir kocam var. Ve ben her gün yemeğimi kendi. Götürüyorum işe. Yemekhanede var üstelik. Bu sabah geç kalmama rağmen uyanır uyanmaz ovaya yeşil mercimek ve yumurta koydum. Akşamdan yeşillikleri yıkadım. Kahvaltımı da öğlen yemeğimi de yanında götürdüm. Çünkü başka türlü olmuyor. Hele benim gibi vermem gereken 15kilon daha varsa. Dikkat etmek zorundasın. Son 3-5 kilolar için herkese dediğim şey aynı. Biraz yemeğine dikkat edip spor yap. Aynaya bak. Tartı ile ilişiğini kes. Bende öyle yapacağım. Onun için hedefi istediğimden daha yukarıda bıraktım. Prensesin de çalışma ve eve geliş saatleri çok uzun benim gibi. Bence bizim menüleri takip et. Kafana takımanı sor. Sana yardımcı olmaya çalışırım. Basit yemek tarifleri gibi :KK66:
Cok guzel anlatmissin bizi canim. Evet bende buraya ilk basladigim gunler cok duzensiz besleniyordum. Hafta sonlari salip son 3 gun sikinca kilo veririm zannediyordum ama yanildim kendime yaptim bosa zaman harcadim. Kacamaksiz duzenli beslrnme ve spor bi segerden bisey olmaz degil cok sey olur bütün hafta çöp olur. Ve evet bende 8 de eve geliyorum 200 ip atladam kar sayiyorum. Sabahlari spor yapabilmek icin yarim saat erken kalkiyorum ve yemegimi artik evden götürüyorum.yani kimse bahanelere siginmadin herkesin kendine göre var bi hayat telasesi amacimiz ne olursa olsun hedege ulaşmak ve mutlu son:KK5:

selam pisiciklerim:KK36:
bol action lu günün ardından buradayım:confused:
çok katkım olamıyor üzülüyorum, bu ara işim başımdan aştı biliyorsunuz hele bu gün aman allahım:cry:

ama günü beslenme olarak güzel geçirdimHoppa

menüm:kahve:

uyanınca
1 bardak su

sabah
1 dilim beyaz peynir
2 çeri domates
maydanoz
yeşil çay

ara
türk kahvesi sade
3 kuru kayısı

öğle
1 kase vicdan çorbası

ara
yeşil çay
1 dilim ananas

ara
yeşil çay

akşam
1 tabak zeytinyağlı karnabahar yemeği

ara
1 d. ananas
1 kupa yaseminli yeşil çay

su:3 litre olacak yatana kadar
spor:yok,evle uğraştım yine temizlik ,aşı vs.

Hadi bismillah ilk menüm gelsin.

Sabah 8.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 salatalık
1 kupa ıhlamur

Ara 11.00
Şekersiz nescafe

Öğle 12.30
2 közlenmiş biber
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 15.30
1 şekersiz türk kahvesi + 1 kuru incir

Akşam 19.15
1 balık mangal
Söğüş domates

Akşam 21.00
1 şekersiz türk kahve +1 kuru incir

1.5 lt su ve 1 lt tarçınlı su
30 dk bantta yürüyüş

selam pisiciklerim:KK36:
bol action lu günün ardından buradayım:confused:
çok katkım olamıyor üzülüyorum, bu ara işim başımdan aştı biliyorsunuz hele bu gün aman allahım:cry:

ama günü beslenme olarak güzel geçirdimHoppa

menüm:kahve:

uyanınca
1 bardak su

sabah
1 dilim beyaz peynir
2 çeri domates
maydanoz
yeşil çay

ara
türk kahvesi sade
3 kuru kayısı

öğle
1 kase vicdan çorbası

ara
yeşil çay
1 dilim ananas

ara
yeşil çay

akşam
1 tabak zeytinyağlı karnabahar yemeği

ara
1 d. ananas
1 kupa yaseminli yeşil çay

su:3 litre olacak yatana kadar
spor:yok,evle uğraştım yine temizlik ,aşı vs.
Bence süper menü.
Afiyet olsun

besbb9 besbb9 2 set jillian yaptim. Yağmurda kalmış sıçan gibi oldum. Ama 2.set hafir geldi bana. Ve kaslarım artık açılmış. Eakiden cok iyi esneyebiliyordum. Kafam bacagima degerdi. Ama bu son spora donus sobrasi bu eanemeler olmuyor ve canim cok yaniyordu. Bugün yine eskiye dönüş yaptım. Süper hissettim kendimi. Ne yapsak bizde mi survivor'a katılsak. Hopla zıpla koş :KK70::KK70::KK70:

Sabah 8.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 salatalık
1 kupa ıhlamur

Ara 11.00
Şekersiz nescafe

Öğle 12.30
2 közlenmiş biber
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 15.30

Akşam 19.15
1 balık mangal
Söğüş domates

Akşam 21.00

30 dk bantta yürüyüş
Harika menü ve spor :KK9:

Yok çok net anlıyorum çünkü bende bu hafta ilk defa kendi kendime debeleniyormuşum gibi hissettim. Bu benim moralimi çok bozdu. Tamamen salmadım sonuçta herkes yaptığını kendine yapıyor, dikkat ediyorum ancak aynı motivasyonla devam ettiğim söylenemez.
Gerçekten devam etmek isteyenlerle ortak liste yapabiliriz veya herkes kendine belirlediği diyet programını paylaşsın. Kiloları da görüntülü, fotoğraf olarak paylaşmayı öneriyorum. Tabii kurallara uygun mu bilmiyorum, siz ne dersiniz bu duruma?
Bence bu çok güzel bir çözüm.
Görüntülü çok mantıklı.

Bugünkü Menümü de yazayım öyleyse:

Sabah (10.30):
-1 haşlanmış yumurta
-2 dilim beyaz peynir
-1 dilim kaşar peyniri
-domates, maydonoz

Akşam(18.00):
-1 porsiyon nohut
-Ton balıklı salata

Kapanış. Dışarıda olduğum için aralarda hiçbir şey yiyemedim. Arada sadeve bir Türk kahvesi içtim. Bugün suyumu da içemedim.
Dışarda olmana rağmen güzrl menü.
Afiyet olsunm

Çokta iyi oluyordu. Ben bir arkadaşımdan liste aldım. 14 günlük yağ yakıcı, hızlandırıcı liste vermiş diyetisyeni. Belki bu hepimizi bir silkeler. 14 gün yani 2 hafta dişini sıkmak kimseye zor gelmez diye düşünüyorum. Benimle yapmak isteyenler olursa listemi paylaşabilirim. Bu liste 2 haftada 4 kilo verdirmeyi hedefliyor. Benimle birlikte yapmak isteyen var mıdır? @medusa38 ve @wendigo ile beraber uygulayacağız bu listeyi. Başka katılmak isteyen var mıdır? 2 hafta?
Bende katılabilirim canım.
Bir listeye baksam.
Ben de katılabilirim size.
Çok önceden hazırlanacak yemek varsa uygulayamayabilirim.

Srlam ballarrr
Sabah
1haslanmıs yumurta
Yarım turp
2kupa sekersiz cay
1dılım uno denge
4zeytın

Oglen

3kofte
1dılım ekmek
1kase yayla corbası

Ara
Sıtlu kahve 2 tane saklıkoy

Aksam
1kase yayla corbası
2kasık pilav
3kofte
Yarım kırmızı pancar

Suyum 2litre yaklasıyor suan ıcım
12bin adım attım+60dk eliptik planlıyorum 1saat sonra
Sporların çok iyi ama gerçekten yediklerine de dikkat etsen çok daha iyi olacak. Böyle menüler görüyoruz ki takımı da etkiliyor. 15 dk. daha eliptik cezası sana

Sabah 8.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 salatalık
1 kupa ıhlamur

Ara 11.00
Şekersiz nescafe

Öğle 12.30
2 közlenmiş biber
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara 15.30

Akşam 19.15
1 balık mangal
Söğüş domates

Akşam 21.00

30 dk bantta yürüyüş
İkinci kuru incir olmasa süper menü
Saat 9'da kuru incir gibi kalorili bir şey yemesen daha iyi
Yarın onun için de bi 15 dk fazladan yürü :)

Selam kizlar seyahatin istune bugun isyrri cok yogundu o yuzden hic firsatim olmadi yazacak okumak icin sayfayi acyim actim.okuyamadim az once hepsini okuyabildim ordegimi yalniz biraktim hic ilgilenemedim takimla balpamuk un soyledikleri cok dogru prenses ve lydzp ve digr kizlarda
Arkadaslar toparlanmamiz lazim baska turlu olmaz maalesef
toparnicaz kaptanim bizim enerjimiz yeter

Bir vuuuhhhuuuu da burda. Atom karınca maşallah :KK48::nazar:
teveccühünüz canim:KK68:

Kızlarr ıp nasıl atıyorsunuz evde ben de çok atlamayı istiyorum Ama belli bir süre sonra baş ağrısı yapıyor Bende ve aşağı ses gidecek diye ürkerek yapıyorum
ben ilk baslarda 100 adet anca atlayabiliyordum ama 1 hafta sonra 500 simdide 1000 cok rahat atliyorum her 100 tanede 8-10 saniye dinleniyorum 10 dakikada 500 adet atliyorum. Alt katimda kimse yok rahatim o yüzden:KK66:

Bende günlük menümü paylaşayım
Uyanınca 2 bardak suyla 2 kayısı 1 incir

Saat 8.00 kahvaltı:
Yarım elma
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Zeytin
Yarım havuç
Yarım turp
4 ceviz

12.30 öğlen yemeği:
Et dürüm

17.00 akşam yemeği:
3 köfte
Yoğurt
Salata
Şekersiz Türk kahvesi
1 kayısı

3.5 lt su
Not: sağlıklı beslenmeye alışana kadar bilerek spor yapmıyorum. Çünkü spor enerji harcattığı için çabuk acıkıyorum. Düzene girip alışınca spora da başlayacağım.

besbb9 besbb9 2 set jillian yaptim. Yağmurda kalmış sıçan gibi oldum. Ama 2.set hafir geldi bana. Ve kaslarım artık açılmış. Eakiden cok iyi esneyebiliyordum. Kafam bacagima degerdi. Ama bu son spora donus sobrasi bu eanemeler olmuyor ve canim cok yaniyordu. Bugün yine eskiye dönüş yaptım. Süper hissettim kendimi. Ne yapsak bizde mi survivor'a katılsak. Hopla zıpla koş :KK70::KK70::KK70:
bende ipimi survivor izleyerek yaptim uaptikca yapasim geldi :KK70::KK70:

:KK54:
Dersler bitti oglusumuda uyuttum :anne: veeeee tk 500 yapildi 40 dakikada 500 kalori yakildi kizlar :KK71::KK71:
Bugünkü sporlarim
50 dk yürüyüş tempolu
1035 ip atlama
Tk 500 40 dk 500 kalori
Tamda dünden planladigim gibi :KK71::KK73:
Aysecim eve gelince pul biberli naneli yogurdumuda yedim aç komadım kendimi:KK72:
Vallahi harikasın canım

Back
X