• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar Mart ipi yaptınız mı? :KK69:
Balkanların bir geleneği imiş. Kırmızı beyaz yünlerden örgü bileklik yapıp, 1 ay takıp, sonra meyve veren bir ağaca bağlıyorlarmış. Hıdrellez gibi bir gelenek sanırım. Dün diyetisyen randevumdan çıkınca bahar çiçekleri açan güzel bir ağaçta gördüm bu bileklikten.
Aslında şu ağaca bağlama işi çok hoşuma gitmedi, hani sanki ağacın güzelliğini bozuyormuşuz gibi geliyor ama, belki küçük bir dala iliştirebiliriz hemencecik.
Diyetisyen çıkışında bu bilekliği görmem bana bir mesaj bence, o bileklikten yaparsam "fazla kilolarımdan bu sene içerisinde kurtulma dileğini" dileyeceğim.:KK66:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...l-yapilmasi-gerekir-nasil-dilek-dilenir.1778/
aa ilk kez duydum biraz geç kaldık sanırım ama yinede yapıcamHoppa
dışarıdayken okusaydım ip alırdım, yarına kaldı artık:KK69:
balkan damarım tuttu okuyunca yapmalıyım mutlaka:KK70:
Teşekkür ederim :KK200:

hep mi boylee:KK57:
sıkılınca bize gelebilirsin evdeyiz genelde. 10. takim evimiz moni moni babamız :KK70::KK75:
Hep böyle değil aslında ama bazen yok oluyorlar. Bu ara arttı.

Ay aslında geleyim diyorum size hep ama unutuyorum :oops: ilk zamanlar kimse yokken gelmiştim sonra takım dolunca takip edemedim :KK48:

Back
X