- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #277.801
Seni mi kırcam döneyim barihasta olanlara gecmis olsun, yoğunluklari olanların daa bir an once hafifler insallah. kizlar takiminiza geri dönün . :)

Ben geldimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni mi kırcam döneyim barihasta olanlara gecmis olsun, yoğunluklari olanların daa bir an once hafifler insallah. kizlar takiminiza geri dönün . :)
Tabi olabilirsin canım. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazdıktan sonra azıcıkta kendini tanıtır mısın?Merhabalar ben de takıma dahil olmak istiyorum
Ahahahaaa öyle dersen bak böyle olur, kaptansız kalcaanız görceeniz günnüzüSeni mi kırcam döneyim bari
Ben geldimm
![]()
Şaka kız korkma. Monican yarıyolda bırakmaz kimseyi.kaptanımız kızlarıni bırakmaz.![]()
ben bu takımların eski mezunlarındanım teeeeee 2008 yıllarıydıPeeehhhh nerde o eski günlerne geyik dönerdi buralarda.
hoşgeldin canım, kendini tanıtırmısıntakımlarda boşluk varmı
var canim var buyur gel zaten takimda in cin top oynuyor. Kalabaliklassin biraz. Tanitirmisin kendini mezun olduysan tecrubelerinde coktur paylasirsin bizimletakımlarda boşluk varmı
Ooooo kıdemliyiz deseneben bu takımların eski mezunlarındanım teeeeee 2008 yıllarıydı
Günaydınnnn kızlaaaarrr
Gunaydın sekerler![]()
gunaydiiiinnn balli lokmalar
doğru diyon şekerim akşam sebin sayende hareketlenmiş biraz ama cola çekirdek yasak ona göreehasta olanlara gecmis olsun, yoğunluklari olanların daa bir an once hafifler insallah. kizlar takiminiza geri dönün . :)
Merhabalar ben de takıma dahil olmak istiyorum
kızlar hoşgeldiniz ben takım kaptanıyım şu ara biraz yoğunluk sebebiyle fazla uğrayamıyorum 47 yaşındayım 2 oğlum var kamuda çalışıyorum iş sebebiyle sürekli şehir dışına çıkan gezenti yemek yemeyi aynı zamanda yürüyüş yapmayı da seven biriyim sizlerde ilk sayfadaki kuralları okuyup kendinizi tanıtırsanıztakımlarda boşluk varmı
günaydın miyaww cımGünaydın kardeş takımımız.![]()