- 27 Mart 2017
- 158
- 226
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #277.941
Herkese günaydııınnn ben Yine iki bardak su 20 kere zıplama ve bir bardak sütle başladım güne hadi rastgeleeee :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldumHoş geldin canım. En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın. Adını yazmamışsın sanırım yada ben mi kaçırdım
boyun kaç çok merak ettim. Kendi 48 kilo olduğum zamanı düşündüm birden. Pek mutlu değildim o zamanlar.Leğen kemiklerimin 1 adım gerisinden gidiyordum her yere. Onları kapatmak için de hep bol giyinirdim.![]()
Ne iş yapıyorsunBende gecmis okumayı bitirdim saat 1:30 yeni gelen arkadaslarda hosgelmis bu arada
Sabahleyin güzel bir gorusmemiz var
Aile bakanlığının il müdürlüğünde randevu alip sevgi evlerindeki engelli çocukları da ziyaret edeceğiz
Bizim acacagimiz yer için biraz, fikir edinecegix
Keşke elimden gelsede ordaki cocuklara hediyeler goturebilsek 80 civarı çocuk var yetim ve engelli
Hsyirlisiyla bakalım belki bir kapı acilir
Bu cuma gecesinde en çok onları sevindirecek birşeyler yapabilmeyi diliyorum
İyi geceler
Çok teşekkür ederim canım :))merhaba canim hosgeldin vericez hepbirlikte insallah bu kiloları
morordek güzel demis gerci menum için ama ben pirinc pilavini begenmedim sadece onun yerine burguru tercih et daha sağlıklı
merhaba canim sende hosgeldin umarim hedefine en kisa zamanda ulaşırsın
Ne demek ördeğim yaaa birileri bizi durtuklemezse saliyoruz sen devam et
ayyyy ayni bende bizde bebek düşünüyoruz her ip atladigimda vicdan muhasebesi yapiyorum ama sonucta ben diyet icin yapiyorum deyip cokta kafaya takmamaya çalışıyorum Rabbim nasip ettiyse napar eder tutunur bebisler
evet süperdi araya reklam gibi
hosgeldin sefalar getirdin canim bakma sessiz durduguna bizim takimda cok güzeldir. Eglencelidir arada sesler yukselir sonra durulur baslar yine samata insallah burdada guzel gunler geçirirsin guzel kilolar verirsin
aslinda evet guzel kilom ama iste ben gözümü 55 e diktim illede 55 olmak istiyorum. 57 sinir olmali benim için simdi diyeti birakirsam 2 ay sonra 60 olurum tekrar istemiyorum 60 olmak boyum 1.60. Izne ayrilmayida cok düşündüm ama taktim mavi kep giyecegim o yuzden gittigi yere kadar gidicem bakalim kismet. Zaten buraya basladigimdada cok degil 62 kiloydum
merhaba canim hosgeldin ozlettin kendini
Canim cok taktir ediyorum seni cok guzel islere imza atiyorsunuz insallah hersey gonlunuzce olur emekleriniz zayi olmaz
aaaa super yaaa cok tebrik ederim canim
Adet dönemi insan çok şişiyor gerçekten. Kilon az olduğu için böyle olmuş bence. Adetin bitince güzel bir eksi göreceksinBendende kilo bildirimi
Gecen hafta 56.5
Bu hafta 56.3
-200 malesef
Adet olmayi bekliyorum ve bi kac gundur artidaydim zaten bu kadar gitti dünkü dikkatle
Gunaydinlar önceNe iş yapıyorsun
Evet çok haklısın ama iş yerindeki menü fix çıkıyor seçenek hakki vermiyorlar malesef ama yapabilirsem ilerideki zamanlarda evden götürmeyi düşünüyorum ama gerçekten azıcık yedimmorordek güzel demis gerci menum için ama ben pirinc pilavini begenmedim sadece onun yerine burguru tercih et daha sağlıklı
Hadi güzel geçsin insallah görüsmelerinizBende gecmis okumayı bitirdim saat 1:30 yeni gelen arkadaslarda hosgelmis bu arada
Sabahleyin güzel bir gorusmemiz var
Aile bakanlığının il müdürlüğünde randevu alip sevgi evlerindeki engelli çocukları da ziyaret edeceğiz
Bizim acacagimiz yer için biraz, fikir edinecegix
Keşke elimden gelsede ordaki cocuklara hediyeler goturebilsek 80 civarı çocuk var yetim ve engelli
Hsyirlisiyla bakalım belki bir kapı acilir
Bu cuma gecesinde en çok onları sevindirecek birşeyler yapabilmeyi diliyorum
İyi geceler
Oh oh süper bir eksiGünaydın herkeseilk kilo bildirimini ben yapayım. 82.6 çıktım bu sabah. Geçen hafta 83.8’dim. Hala adet olmamama rağmen iyi görünüyor. Adetim geçince haftaya cuma çok daha iyi olacak bence
![]()
Bulgur daha sağlıklı evet de şimdi yeni başlıyor bir de 2 yk çok değil diye ses etmedimmorordek güzel demis gerci menum için ama ben pirinc pilavini begenmedim sadece onun yerine burguru tercih et daha sağlıklı
Olsun canım yine de güzel bir eksi senin kilona göreBendende kilo bildirimi
Gecen hafta 56.5
Bu hafta 56.3
-200 malesef
Adet olmayi bekliyorum ve bi kac gundur artidaydim zaten bu kadar gitti dünkü dikkatle
Aylarca listede bırakmayız canım baktın kg veremeyeni atıyoruzçok düzenli spor yapamıyorum 8.00-18.00 çalışıyorum masa başı olunca haliyle hareketsiz bir gün geçiriyorum akşam elimden geldiği kadar spor yapıp yatıyorum bu yüzden yavaş kilo veriğim için listede bende aylarca kalabilirim![]()
GünaydınHerkese günaydııınnn ben Yine iki bardak su 20 kere zıplama ve bir bardak sütle başladım güne hadi rastgeleeee :)
Kuzummmm naptın sennn yaaaa
O zaman sana yürüyüş cezası keseriz :)Bu arada menümü de paylaşayım.
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su ve 2 kayısı
Saat 08.00 kahvaltı:
hata yaparsam cezalarıma razıyım canım. Ben hamile kalmaya çalıştığım için biraz da psikolojik olarak spor yapamıyorum aslında. Sanki spor yaparsam hamileysem düşecek gibi saçma bir psikolojim var.ne bileyim işte öyle. Havalar biraz düzelince en kötü yürüyüş yaparım.
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de biraz kendinden bahseder misin? Şu an kac kilosun, hedef kilon kaç? Bunları kaydetmem gerekiyor :)Iyi geceler üye ihtiyaçi devammi karabiber kaptı galiba![]()
Çok teşekkür ederim.Hadi güzel geçsin insallah görüsmeleriniz
Oh oh süper bir eksi
Bulgur daha sağlıklı evet de şimdi yeni başlıyor bir de 2 yk çok değil diye ses etmedim
Olsun canım yine de güzel bir eksi senin kilona göre
Aylarca listede bırakmayız canım baktın kg veremeyeni atıyoruz
Günaydın
Canım sen kurallarımızı kabul ettiğini yazmış mıydın?
Bir de başlangıç ve hedef kilolarını alabilir miyim?
Kuzummmm naptın sennn yaaaa
Hesap işi bende merak etme, nota durumuna göre ekleyeceğiz seni. Gerçi etap sayısına bölünce çok büyük bir eksi olmuyor ama neyse hemen toparlanıyoruuuuzzz
Çok guzell darisi banaGünaydın herkeseilk kilo bildirimini ben yapayım. 82.6 çıktım bu sabah. Geçen hafta 83.8’dim. Hala adet olmamama rağmen iyi görünüyor. Adetim geçince haftaya cuma çok daha iyi olacak bence
![]()
Ay bu kep mavi değil mormus yaaaabende tutturdum mavi kep diye
[/QUOTE
Ekledim canım üstteki listeyeGünaydinlar,güzel adana sabahından arkadaşlar;
bende bütün kuralları kabul ettiğimi birdaha yazayım belki gözden kaçabilir kilomda 85 grup başkanım hedef 60 aslinda 58de ilk önce 60 olsak yeter