• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi ya:)) altındağda oturuyorum ben, belki bir yerlerde karşılaşmışızdır bilmeden
Belki de :)
Gerçi ben pek o taraflara gidemiyorum. Ankara'da dediğim de evim aslında cok uzak merkeze ama isyerim Çankaya'da.
Ben sana daha yakının Pursaklar:-)
Ay evet seni unutmuşum yaa sen baya yakınsın :-)
Süper bende iş yerim sincan organizede olduğu için eryaman tarafındayım sizlere biraz uzağım :KK54:
Ben bekarken orada oturuyordum cok seviyorum Eryaman'ı
Merhaba kızlar Nasılsıniz, hayırlı cumalar olsun.
Bol eksiler görün .
Ben uzun zamandır tartilamiyorum tartım bozuldu daha doğrusu oğlum bozdu.
Bir sonraki kontrolde doktor tartar artık.
Bahar geldi disarisi çok güzel oglumla saatlerce sokakta oynuyoruz :KK71:
Canım cinsiyeti belli oldu mu bebişin?

https://adidasturkiye.org/
Arkadaşlar verdiğim linkten kesinlikle alışveriş yapmayın sahte bir internet sitesi duyurabildiğiniz yerlere duyurun hatta. hem sahte hem siparişten çok çok farklı ürünler geliyor ofiste arkadaşım aldı kadın ayakkabısı yerine 43-44 numara erkek ayakkabısı geldi şok olduk.

Bende çok sevdim öğrenciyken beşevler tarafındaydım okul bitip işe başlayınca buradan ev tuttum çok memnunum evlendiğimde de burada yaşamayı düşünüyorum kısmetse :KK39:
Bende besevlerde okudum gazi kampüste hey gidi gunler diyesin geldi 2009 mezunuyum

Hadi ya hangi fakulte ne mezunusun bende 2016 mezunuyum merkez kampusteydim zaman su gibi akıyor valla ankara da okuyan ankara da kalıyor belli ki En Büyük TÜRKİYE
Ben Erciyes tarih mezun uyum aslen Gazi de fen edebiyat ve eğitim fakültelerinde formasyon derslerini okudum bir yıldı bizimki ben 2008 de evlenip Ankaraya geldim geldiğim sene de okudum ama evim zaten burda olacaktı :-)

toplight toplight morordek morordek kaptanlarim siz daha iyi bilirsiniz
Burası kadınlar kulübü ya bugun sosyal hizmetler il müdürlüğünde kadın şubenin mudur yardımcısıyla bir toplantimiz oldu haftaya da tekrar toplanacaz Türkiye de aile kadın ve engelli ailelerinin sorunlarıyla ilgili bir çalışma yapacağız kazenden bununla ilgili kkda bir anket düzenlemesini istesem yardımcı olur mu

Ben Erciyes tarih mezun uyum aslen Gazi de fen edebiyat ve eğitim fakültelerinde formasyon derslerini okudum bir yıldı bizimki ben 2008 de evlenip Ankaraya geldim geldiğim sene de okudum ama evim zaten burda olacaktı :-)
Alıştıktan sonra güzel bir şehir burası ben okul için gelmiştim okurken mezun olayım uğramam diyordum mezun oldum gitmek istemedim :KK39:

toplight toplight morordek morordek kaptanlarim siz daha iyi bilirsiniz
Burası kadınlar kulübü ya bugun sosyal hizmetler il müdürlüğünde kadın şubenin mudur yardımcısıyla bir toplantimiz oldu haftaya da tekrar toplanacaz Türkiye de aile kadın ve engelli ailelerinin sorunlarıyla ilgili bir çalışma yapacağız kazenden bununla ilgili kkda bir anket düzenlemesini istesem yardımcı olur mu
Olabilir belki benim direkt kazenle iletişimim yok kaptanım daha doğru cevap verebilir
1saat 10 dakika yürüyüş 10 dakika koşu morordek morordek donustede spor aletlerıne tırmanıcım
Oh erisin yağlar

Back
X