- 29 Ocak 2017
- 4.453
- 8.503
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #278.041
Sağol ördekim hakkını ödeyemeyizEvet kaptanımız olaya el atmış arkadaşlar tüm hafta başınızın etini yedim ama beni sallayan pek olmadı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ördekim hakkını ödeyemeyizEvet kaptanımız olaya el atmış arkadaşlar tüm hafta başınızın etini yedim ama beni sallayan pek olmadı![]()
Canim diyete yeni basladin sayilir kilon 1 ay sabit kalirsa bu tarz diyetlere kalkishttps://www.google.com.tr/search?q=...droid-htc-rev&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Kilo vermesi zorlaşan ve duran arkadaşlar bakabilir vücudu şaşırtmak adına yeni sağlıklı ve hızlı kilo verdiren bir diyet yöntemi bir diyetisyenin ağzından IF tarzı diyet nasıl yapılır anlatıyor bende gelecek cuma bir kilonun altında görmezsem bu yöntemi uygulamaya başlayacağım
Hem bu hafta sabitsin hem cigkofte hem lahmacun birarada sende bu uygun muKahvaltı: haş yumurta, 2dlm ekmek, 1kk peynir 2tk marmelat
Öğlen : lahmacun, çiğ köfte
Ara:yarım muz,yarım portakal ,yarım elma
Akşam:sütlü mısır çorbası, marul salatası, 6köfte,2yk fırın patates
Ara:zencefil çayı
Alin size persembe menusu sevgili lunya ne guzel eklemis
- Amanın perşembe geldi
- Allah'ım şişim nasıl ineceğim
Temalı kurtarıcı perşembe menüsü
- Yarın biraz daha eksi olmazsam kaptan beni vurur
Sabah: 1 haşlanmış yumurta+3 tam ceviz+1 dlm peynir.(varsa 1 dlm ananas yada yarım greyfurt)
Öğlen: tavuklu veya ton balıklı salata.
Akşam: cacikiiii
Ama bu az, doymam demeyin. Perşembe ye saygımızı sonsuz
![]()
Tavsiyenize uyacagim zaten ramazan geliyor ramazana yakın bir zamanda yaparsan ramazan için de hazırlık olabilir her ramazan mutlaka kilo alıyorum çünküCanim diyete yeni basladin sayilir kilon 1 ay sabit kalirsa bu tarz diyetlere kalkis
Cumaya eksi garantiliAlin size persembe menusu sevgili lunya ne guzel eklemis
Lahmacun çiğ köfte bence de olmamış. Sana gene bi ceza keselim zaten sabitsin de bu hafta. 400 ipKahvaltı: haş yumurta, 2dlm ekmek, 1kk peynir 2tk marmelat
Öğlen : lahmacun, çiğ köfte
Ara:yarım muz,yarım portakal ,yarım elma
Akşam:sütlü mısır çorbası, marul salatası, 6köfte,2yk fırın patates
Ara:zencefil çayı
Tebrik ederim canım insallah devamı da gelecekKızlar bugün benim için ayrı bir önemi var ben ilk kilo vermeye başladım da 76 700 kiloydum ilk hedefim kendime 10 kilo vermeyi belirlemişti mi bugün itibariyle 71 kiloya düştüğüm için o ilk 10 kilonun yarısını vermiş oluyorum Çok şükür dua ediyorum kısa sürede geri Kalanına 5 kilo ile vermek için
Azmin için tebrikler. Yarım su bardağı da olsa kola olmasınnn artık menüdeeeeMenümü yazayım
Sabah eve gelir gelmez leslie 2 mile yaptım
Öğlen 1 gibi kahvaltı edebildim
2 yumurtadan peynirli omlet
Yarım dilim tbe
Ara
Ceyrek portakal
1muz (biraz buyukceydi)
Aksam
1 kase ezogelin tarhana karışımı çorba
Firinda bir orta büyüklükte balık
Yarım su bardağı kola
Salata
Şimdi de soda iciyorum
1-1.5 litre su içtim 2ye tamamlamadan uyumam
Dipnot onumde bir kilo profiterol yediler 1 yudum bile almadım kendimle gurur duyuyorum çünkü çok fazla canım istedi![]()
ordekim misafirim var gittiklerinde de hemen uyuyayım diyorum çünkü yarın yine nobet var daha sonra eklesek olur mu ?Azmin için tebrikler. Yarım su bardağı da olsa kola olmasınnn artık menü
Yok tatlım benim ille bugün yapmak zorunda değilsin. Yarın yapabilirsin tabi ki :)ordekim misafirim var gittiklerinde de hemen uyuyayım diyorum çünkü yarın yine nobet var daha sonra eklesek olur mu ?
tamam o zaman çünkü leslie yapayım derken uyuyakalmaktan korkuyorumYok tatlım benim ille bugün yapmak zorunda değilsin. Yarın yapabilirsin tabi ki :)
Oo yolu yariladin devami da en kisa surede gelsinKızlar bugün benim için ayrı bir önemi var ben ilk kilo vermeye başladım da 76 700 kiloydum ilk hedefim kendime 10 kilo vermeyi belirlemişti mi bugün itibariyle 71 kiloya düştüğüm için o ilk 10 kilonun yarısını vermiş oluyorum Çok şükür dua ediyorum kısa sürede geri Kalanına 5 kilo ile vermek için
Ooo cok da zor degil uygulayacagiz tatlim thankssCumaya eksi garantili![]()
Lahmacun çiğ köfte bence de olmamış. Sana gene bi ceza keselim zaten sabitsin de bu hafta. 400 ipfancynancy
Tebrik ederim canım insallah devamı da gelecekaynen böyle devam
Azmin için tebrikler. Yarım su bardağı da olsa kola olmasınnn artık menüdeeee
1 mil de onun için yap artık
InsallahhhhOo yolu yariladin devami da en kisa surede gelsin
Allah iyliğini versinKız şimdi uzaydan bile goruluyorum güzel bak sennabiosun bakalım mahmut nabio hava yastıkların ne durumda
senin bahçe mis gibi olmuştur simdi
![]()
Listede olmak beni daha da heveslendirdi Kendim ve takımımız için elimden geleni yapacağım.kızlar listeyi ekledim ama durum pek parlak değil
@0zlem haftaya senden çok iyi bir atak bekliyorum haberin ola
@bluedolphin canım bu hafta bitiyormu yoğunluğun en azından yediklerine dikkat et ve eksi bir kg ile gel
@prensesss016 tatlım son kilolar sende sıkıldın biliyorum ama hadi bi gayret
@gben bir an önce iyileş ve takıma geri dön tatlım
@besbb9 canım senin de ptesiden sonra mazeretin kalmıyor daha çok katılım bekliyorum
inciitanesi hadi bakalım biraz gayret gecen hafta iyi idi bu hafta sabit haftaya sabit istemiyorum
@balpamuk senin haftaya bence direk 61 li bir rakam gelcek
evlaefe böyle devam çok güzel
fancynancy canım seninle daha bir yakın ilgilenmem gerek sankim
hergün taciz etcem seni
@ssyykk123 cnm artık listedesin sorumluluk sahibisin ona göre
Cikilatacanavari tatlım hadi bi gayret en kısa sürede gelin olduğun kiloya döneceğiz
kızlar boğazım çok ağrıyo t
üm gün koşturdum hasta olacak gibiyim biraz dinleniyorum sonucumuz pek par
lak değil