• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar 40 dk ogle yuruyusum tamamdır drtoksumda iyi gidiyor ama ben hala 56 dayim umudum cumaya kaldi regl bitimi insallah
56 ve diyet boyun cok mu kısa kilon iyi gibi bide spordan sıkısindir diye düşünüyorum. Etli bir yapın mi var. Ben kemikliyim 56 olduğumda bir deri bir kemik görünüyorum.ama ablam daha etli o toplu görünuyor...ama ipin ucunu bırakmamali iyi edyorsun sonra cok çok zor oluyor vermek

Aksamlarida çıkmaya karar ver

Sağol kaptanım inanın belki burda olmasaydim sabah zil çaldığında uykuya devam edebilirdim
Canım aksamları zor oluyor.Gün içinde de eliptik ve başka sporlar yaptığım için çok gerek duymuyorum. Ama çok zevkli önceden çıkıyordum aksamlari müzik dinleyip yürümek süper bişey.

Selam kızlar
Bugün biraz geç gelebildim
Sabah yumurta ve yeşillik salatasiyla kahvaltimi yaptım
Şimdide açılı balkabağı corbani içtim acikmisim akşamda hindi ve cacık var
Çok acikmayim diye arada karisik smothie yapacağım
Bir saat te yürüyüş yapabildim daha fazla olacaktı ama regl den fazlası olmadı artik onun bitimine devam ederim

su hergun tartilma işini bende birakamdim suan reglim yinede tartiliyorum arti goruyorum bütün motivasyonum sifir resmen karar verdim cumaya kadar tartilmicam supriz olsun

insallah bitince dedigin gibi bol eksi görürüm suan detokstayim avim resmen eger cuma iyi bi rakam görmezsem bu hafta bırakıyorum izne ayrilicam canim takildim kac hadtadir 56 ya

cok guzel canim menun
Birlikte izin alırız :KK66: ben de aynı durumdayım bu ara.
Hiç moralini bozma ve asla pes etme canım.
Sabır isteyen bir süreçteyiz hepimiz ve başaracağız inşallah.:KK19:
Mesela gram gram veriyorum bir süre, sonra çok kısa sürede çok iyi kilo veriyorum.
Bünyem bir enteresan. ama sonuç olarak kilo veriyorum ya, benim için önemli olan o.
İnsülin direnci olmayan halden anlamaz. Ben o dönemde her gün 12000 adım yürüyor, sıkı diyet yapıyordum, yine de ayda 1-2 kiloyu anca verebiliyordum.

Nasıl gidiyor kızlar 0zlem 0zlem fancynancy fancynancy
Dukan ekspress
Fancy sen pek uyamadinmi listede bezelye vardı sanki
1.gün protein
2.gün sebze protein
3.gün sebze protein meyve
4. Gün sebze protein meyve 2 dilim ekmek
5. Gün hepsine ek yağlı beyaz peynir
6. Gün 5. Gundekiler+ nişasta öğünü
7. Gün 6.güne ek bir ödül öğünü

Canım aksamları zor oluyor.Gün içinde de eliptik ve başka sporlar yaptığım için çok gerek duymuyorum. Ama çok zevkli önceden çıkıyordum aksamlari müzik dinleyip yürümek süper bişey.
Ben bu hafta sabahciyim haftayada aksam yuruyecegim galiba eşimin vardiya dan dolayı

Bıan acaba dedim birseyleri eksik mi yapiyoruz
Ben gecen senenin mezunlardan din canım o donemde takim basari olarak daha yukarıda ydi simdi çok eski arkadaşlar var devam ediyoruz yeniler için değil biraz daha diyete dönsünler diye yazmıştım arkadaslarda açıklamış zaten

Cnm burda kaptan yardimcimiz takimin basarisi icin ugrasiyor bu takimdaki emegi benden fazla onun hakkini odeyemem dedigin gibi takimin uzun donem basarisi da onemli ama performans yarismasi nedeniyle haftalik basarilarimizda cok onemli %0.3 altinda olursa ortalamamiz nota alip cexa aliyoruz
Gereğini yapabilirsiniz kaptanım toplight toplight Eğer takımın başarısızlığının tek sebebi bensem cezamı çekmeye hazırım.
İzne ayrılmam gerekiyorsa ayrılırım morordek morordek
Benim de gönlüm kırıldı bazı davranışlara zaten.
Gelen vuruyor, giden vuruyor.
Sorumsuz takım arkadaşı olarak empoze edilmek insanı üzüyor.
İşlerim çok yoğun. Ve işlerime öncelik vermek zorundayım. Çünkü çalışıp evimi idare etmek zorundayım.
Burada elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
Eğer herşeye rağmen istediğim gibi kilo veremiyorsam yapabilecek bir şey yok.
O kadar anlattım; ama herkes anlamak istediğini anlamış.
Keşke buradaki mesajlardan evvel özel mesaj yazıp bana uyarıda bulunsaydınız. Takım içinde azarlanıyor gibi hissetmezdim.
İnsülin direncim vardı. Ona rağmen 23 kg verdim. Hala haşimato hipotiroidim var. Spor yapamadığım dönemde metabolizmam yavaş olduğundan kilo verme hızım çoook yavaş oluyor.
Dediğim gibi ben çekileyim, yeni, formda takım arkadaşları gelsin. Her hafta 2 kg versinler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereğini yapabilirsiniz kaptanım toplight toplight Eğer takımın başarısızlığının tek sebebi bensem cezamı çekmeye hazırım.
İzne ayrılmam gerekiyorsa ayrılırım morordek morordek
Benim de gönlüm kırıldı bazı davranışlara zaten.
Gelen vuruyor, giden vuruyor.
Sorumsuz takım arkadaşı olarak empoze edilmek insanı üzüyor.
Burada elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
Eğer herşeye rağmen istediğim gibi kilo veremiyorsam yapabilecek bir şey yok.
O kadar anlattım; ama herkes anlamak istediğini anlamış.
Keşke özel mesaj yazıp bana uyarıda bulunsaydınız. Takım içinde azarlanıyor gibi hissetmezdim.
İnsülin direncim vardı. Ona rağmen 23 kg verdim. Hala haşimato hipotiroidim var. Spor yapamadığım dönemde metabolizmam yavaş olduğundan kilo verme hızım çoook yavaş oluyor.
Dediğim gibi ben çekileyim, yeni, formda takım arkadaşları gelsin. Her hafta 2 kg versinler. :KK43:
Cumaya bekle bakalım belki gerek kalmaya bilir
Kaptanlarimizda gönüllü olarak bizim için çalışıyorlar canım arada sıkı yönetim olabilir ama genelde anlayışlıdırlar
Sen yoğunluğun geçince bi atak yaparsın bi haftada 3 kg da verirsin
Olmazsa diyetisyenin gidince sende buna gore hızlandırıcı bir liste istersin ki bu listeler genelde ise yarıyor

Cumaya bekle bakalım belki gerek kalmaya bilir
Kaptanlarimizda gönüllü olarak bizim için çalışıyorlar canım arada sıkı yönetim olabilir ama genelde anlayışlıdırlar
Sen yoğunluğun geçince bi atak yaparsın bi haftada 3 kg da verirsin
Olmazsa diyetisyenin gidince sende buna gore hızlandırıcı bir liste istersin ki bu listeler genelde ise yarıyor
Sağolasın.:KK200::KK200:
Hızlandırıcı liste verdi zaten canım. O kadar sıkı bir liste ki, bunu uygulamakta zorlanırsan eski listene devam et dedi.
Bu konunun uzmanına gidiyorum, işimi bu kadar ciddiye alıyorum.
Kaptanımızla yazışmıştık biz, herşey yolundaydı en son. Bu mesajı sonradan gördüm. Üzüldüm biraz yine.
En çok anlayışa ihtiyacım olduğu dönemlerden birindeyim.
Benim de Annem belinden rahatsız uzunca bir süredir. Sonra nöropati (sinir uçları iltihabı) oldu. Babam da zatürre başlangıcı idi, yeni atlattı. Zaten canım sıkkın. Bir yandan işlerimi yetiştirmek için haftanın 7 günü çalışıyorum.
Normalde böyle tepki vermeyebilirdim; ama benim de sinirlerim zayıfladı artık.
Diyetisyenim öyle anlayışlı ki, 55 doğumlu çok tecrübeli bir diyetisyen. Tartıda sonuç iyi olmadığında kızmıyor hemen, eğer bir yerde yanlış yaptıysam onu düzeltmeye çalışıyor. Yapıcı olmaya çalışıyor. Kızması gereken biri varsa, onun kızması gereken öyle zamanlar oldu ki. Ama yapmadı ve yanlışımı gösterme ve bilinçlendirme yolunu seçti. Yolumun uzun olduğunu ve strese girmenin kilo vermeyi en olumsuz etkileyen şey olduğunu biliyordu.
Burada bence amacımız birbirimizi kilo verme sürecinde motive etmek olmalı, naçizane bu benim düşüncem. Farklı fikirlere de açık olunması takımı daha ileriye götürebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolasın.:KK200::KK200:
Hızlandırıcı liste verdi zaten canım. O kadar sıkı bir liste ki, bunu uygulamakta zorlanırsan eski listene devam et dedi.
Bu konunun uzmanına gidiyorum, işimi bu kadar ciddiye alıyorum.
Kaptanımızla yazışmıştık biz, herşey yolundaydı en son. Bu mesajı sonradan gördüm. Üzüldüm biraz yine.
En çok anlayışa ihtiyacım olduğu dönemlerden birindeyim.
Benim de Annem belinden rahatsız uzunca bir süredir. Sonra nöropati (sinir uçları iltihabı) oldu. Babam da zatürre başlangıcı idi, yeni atlattı. Zaten canım sıkkın. Bir yandan işlerimi yetiştirmek için haftanın 7 günü çalışıyorum.
Normalde böyle tepki vermeyebilirdim; ama benim de sinirlerim zayıfladı artık.
Diyetisyenim öyle anlayışlı ki, 55 doğumlu çok tecrübeli bir diyetisyen. Tartıda sonuç iyi olmadığında kızmıyor hemen, eğer bir yerde yanlış yaptıysam onu düzeltmeye çalışıyor. Yapıcı olmaya çalışıyor. Kızması gereken biri varsa, onun kızması gereken öyle zamanlar oldu ki. Ama yapmadı ve yanlışımı gösterme ve bilinçlendirme yolunu seçti. Yolumun uzun olduğunu ve strese girmenin kilo vermeyi en olumsuz etkileyen şey olduğunu biliyordu.
Burada bence amacımız birbirimizi kilo verme sürecinde motive etmek olmalı, naçizane bu benim düşüncem. Farklı fikirlere de açık olunması takımı daha ileriye götürebilir.
Uygulamaya devam et nasıl olsa gidecek o kilolar arada herkes takılıyor zaten
Ama sen yolundan şaşmadan gidiyorsanız kimse bisey demez zaten
Onuda seni üzmek için değil biraz daha motive olman için yazmışlardır burada katilim ne kadar çok olursa okadar motivasyon oluyo bak bana mezun olalı bi yılı geçti hala buralardayim :-)

Yaa sorma benim huyum da değişmeyecek galiba. 9’da uyanıyorum ama ortalığı topla, çocuğa kahvaltı hazırla kendine ayrı hazırla, ortalığı topla vs derken 11’i buluyorum yine... ancak o zaman kahvaltı yapabiliyorum.

Bu arada o Adana’yı 0zlem 0zlem iyi bilir. Daha önce köfte tarifi verdiğimde bana biz böyle yaparız diye sarımsaklı, baharatlı bir tarif vermişti sanki. Bende unuttum ama Özlem, tarifi yeniden yazarsan faydalanırız. :))

Sen şu anda ne diyeti yapıyorsun Ferah?

Amiiinnn Özlem’cim inşallah hep birlikte bol eksilerimiz olsun bu hafta! Bak Nisan’da hava güzelleşir içimiz kıpır kıpır kilomuz da hafif olsun inşallah! :))))

Listeyi paylaştım zannediyorum ama çocuk benim aklımı alıp götürdüğü için paylaşmamışta olabilirim :)))) Birazdan ayrı postla sadece diyet listemi paylaşacağım. Yapmak istyenler yarın başlayabilir. Normalde 2 günlük liste. Daha önce yine vermişti bana bu listeyi. Şimdi 3 gün hap dedi ama yapacak olanlar diyet süresince spor yapmasın. Halsiz bırakır ani iniş çıkışlar olmasın ve daha çok acıkıp yemeğe saldırmamak için bu diyet süresince spor yapma dedi bana diyetisyenim aklınızda olsun. Hem spora 3 gün ara vermiş olursunuz. İsterseniz 2 gün de yapabilirsiniz tabii.

Eliptik aletinden memnun musun? Çok yer kaplıyor mu ve kademeleri var mı? Bir de üzerind yazan marka mı?

Özleeemmmm... sana daha önce de söyledim bırakmak yok. Eğer kilo vermek istiyorsan bu işin başka yolu yok biliyorsun değil mi? Ha şimdi ha sonra... zayıflamak istiyorsan yapman gereken olay belli. Az yemek ve spor.... Bunu ertelemekle hayatından çalıyorsun. 1 sene sonra da yapsan aynı yoldan geçeceksin, geçmek zorunda kalacaksın. Öyleyse neden sonra? Neden şimdi değil????

Çok geçmiş olsun @toplight dikkat et kendine, bol sıvı al....
Dün alıntılamısım ama yazıp göndermemisin.
HaklIşın canım bırakmak yok.
Bu arada köftenin özel bir tarifi yok aslında her yapmaya farklı yapıyorum. Sadece kıymam 2 defa çekilmiş oluyor. İçine baharat,sarımsak, soğan tabi arzuya göre hepsi. Ekmeksiz ve unsuz biraz yogurup şekil veriyorum.
Bazen sadece sarımsak ve tuzla yoguruyorum. Bazen Salça ve maydanoz da koyuyorum.
@fancynancy fırında seviyorum ben canım. Acaba baharati tuzu falan mı azdı beğenmedin tadını?

Nasıl gidiyor kızlar 0zlem 0zlem fancynancy fancynancy
Dukan ekspress
Fancy sen pek uyamadinmi listede bezelye vardı sanki
1.gün protein
2.gün sebze protein
3.gün sebze protein meyve
4. Gün sebze protein meyve 2 dilim ekmek
5. Gün hepsine ek yağlı beyaz peynir
6. Gün 5. Gundekiler+ nişasta öğünü
7. Gün 6.güne ek bir ödül öğünü
Güzel gidiyor canım son zamanlar biraz fazla yemeye alistigim için ara ara zorlaniyorum sadece.
Chia olur mu ekspreste? Öğlen yoğuRda koyacaktım vazgeçtim.

Dün alıntılamısım ama yazıp göndermemisin.
HaklIşın canım bırakmak yok.
Bu arada köftenin özel bir tarifi yok aslında her yapmaya farklı yapıyorum. Sadece kıymam 2 defa çekilmiş oluyor. İçine baharat,sarımsak, soğan tabi arzuya göre hepsi. Ekmeksiz ve unsuz biraz yogurup şekil veriyorum.
Bazen sadece sarımsak ve tuzla yoguruyorum. Bazen Salça ve maydanoz da koyuyorum.
@fancynancy fırında seviyorum ben canım. Acaba baharati tuzu falan mı azdı beğenmedin tadını?

Güzel gidiyor canım son zamanlar biraz fazla yemeye alistigim için ara ara zorlaniyorum sadece.
Chia olur mu ekspreste? Öğlen yoğuRda koyacaktım vazgeçtim.
Dukanda bir kaşık serbest olur herhalde kullanirsin arada

Uygulamaya devam et nasıl olsa gidecek o kilolar arada herkes takılıyor zaten
Ama sen yolundan şaşmadan gidiyorsanız kimse bisey demez zaten
Onuda seni üzmek için değil biraz daha motive olman için yazmışlardır burada katilim ne kadar çok olursa okadar motivasyon oluyo bak bana mezun olalı bi yılı geçti hala buralardayim :-)
Sağolasın canım, eksik olmayasın. :KK200::KK200::KK19:
Dediğim gibi hem fiziksel olarak hem ruhen biraz yorgunum son günlerde. Ama artık mevcut işimi teslim ettim ve kilo vermeye motive olacağım. Bugün öğlearasında 30 dakika yürüyüş yaptık arkadaşımla. Temiz havada yürümeyi öyle özlemişim ki.

Selam kızlar
Bugün biraz geç gelebildim
Sabah yumurta ve yeşillik salatasiyla kahvaltimi yaptım
Şimdide açılı balkabağı corbani içtim acikmisim akşamda hindi ve cacık var
Çok acikmayim diye arada karisik smothie yapacağım
Bir saat te yürüyüş yapabildim daha fazla olacaktı ama regl den fazlası olmadı artik onun bitimine devam ederim
Balkabağı çorbasını hiç içmedim. Çok merak ediyorum tadını. Bir gün deneyeyim inşallah.
Tarifini alabilir miyim acaba? Çok sevinirim.

Back
X