• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende menü yazayım
Sabah
Yarim yumurta
Roka nane dereotundan oluşan Domatesli salata salatalik
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
Balkabağı çorbası
Aksam
Hindi sote
Semizotu ve salatalikla cacık
Aralar
3 erik 10 kuru uzum
Yeşil cay
Aksam sütlü türk kahvesi içerim dizimi izlerken
2.5 lt su
1 saat yuruyus

Bu hafta cumaya kadar tartilmayacagim supriz olsun bakalim
ben cok merak ediyorum o suprizi takibimdesin canim

Kizlar yarin kangoo kursuna yaziliyorum :rolleyes:
ilgincmis oyle bi kurs oldugunu hic bilmiyordum

Regl bitince birden düşeceğine eminim...
insallah canim yaaa bugun 3. Gün cumaya bitmiş olur

Bebegim zip zip ayakkabılarla spor yapılıyor ya o :KK76: 1saatte 1000-1500 kalori verdiriyormus :oha:
cok eglencelidir bence

Herkese iyi akşamlar. Maşallah baktım baya sayfa olmuş. grup hareketlenmiş, çok güzel :halay:bende günlük menümü yazıp hareketliliğe katkıda bulunayım:KK48:

11.30 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
3 çatal peynir
1 çay bardağı süt
1 avuç fıstık

Şekersiz Türk kahvesi

17.30
2 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt

Şimdilik 2 litre su
canim yaa menulerin harika ama acikmiyormusun. Gerci ben evde olsam kesin boyle beslenirdim ama sabah 6 da güne baslayinca mümkün olmuyor malesef ölürüm acimdan

Guldencim evet hassas bi dönemdesin cok calistin diyete veremedin kendini zaten bunu hep belirttin yani kaptanlarimizin ozellikle sana birseyler soyledigini zannetmiyorum. Senden once ben varim 5 ay oldu geleli 6 kilo anca verebildim :olamaz::KK48:
Oyuzden takilma birak kizsinlar bize yoksa saliyoruz kendimizi :KK11: debam canim pes etmek yok:KK68:yenilen pehlivan gurese doymaz misali kazanan biz olucaz :KK19:

ben cok merak ediyorum o suprizi takibimdesin canim

ilgincmis oyle bi kurs oldugunu hic bilmiyordum

insallah canim yaaa bugun 3. Gün cumaya bitmiş olur

cok eglencelidir bence

canim yaa menulerin harika ama acikmiyormusun. Gerci ben evde olsam kesin boyle beslenirdim ama sabah 6 da güne baslayinca mümkün olmuyor malesef ölürüm acimdan
Bende erken kalktığım günler biraz zorlanıyorum ama insan alışınca sorun olmuyor. Eskiden 8 saat aç durduğumu biliyorum. Taktik olarak yemeği önceden hazırlıyorum. Eve gelir gelmez ilk işim yemek yemek oluyor:rapci:

Sevgili takim arkadaslarim biliyorsunuz takimimizda 2 adet kaptan vardi birisi morordek morordek digeri de inatettimolacak inatettimolacak ama ozgecim fazla takima ugrayamiyor benimde islerim yogun olunca butun yuk ordegime kaliyordu saolsun fancynancy fancynancy arkadasimiz bu yogunluguna ragmen bize yardimci olmayi kabul etti karar defterine henuz yazilmadi en kisa zamanda yazilacak hayirli olsun tatlim

Canım aksamları zor oluyor.Gün içinde de eliptik ve başka sporlar yaptığım için çok gerek duymuyorum. Ama çok zevkli önceden çıkıyordum aksamlari müzik dinleyip yürümek süper bişey.
Canimyanlis yazmışım karar verdim demek istemistim karar ver yazmisim

Sevgili takim arkadaslarim biliyorsunuz takimimizda 2 adet kaptan vardi birisi morordek morordek digeri de inatettimolacak inatettimolacak ama ozgecim fazla takima ugrayamiyor benimde islerim yogun olunca butun yuk ordegime kaliyordu saolsun fancynancy fancynancy arkadasimiz bu yogunluguna ragmen bize yardimci olmayi kabul etti karar defterine henuz yazilmadi en kisa zamanda yazilacak hayirli olsun tatlim
Hayirli olsun yeni kaptanimiza yaptiginiz iş gercekten zor sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır

Ben gecen senenin mezunlardan din canım o donemde takim basari olarak daha yukarıda ydi simdi çok eski arkadaşlar var devam ediyoruz yeniler için değil biraz daha diyete dönsünler diye yazmıştım arkadaslarda açıklamış zaten
İnşallah grubumuz yine eskisi gibi olur ben memnunum simdiki halinden bile ama tabiki eskiden daha iyi kilolar verildigi için haklisiniz

Gereğini yapabilirsiniz kaptanım toplight toplight Eğer takımın başarısızlığının tek sebebi bensem cezamı çekmeye hazırım.
İzne ayrılmam gerekiyorsa ayrılırım morordek morordek
Benim de gönlüm kırıldı bazı davranışlara zaten.
Gelen vuruyor, giden vuruyor.
Sorumsuz takım arkadaşı olarak empoze edilmek insanı üzüyor.
İşlerim çok yoğun. Ve işlerime öncelik vermek zorundayım. Çünkü çalışıp evimi idare etmek zorundayım.
Burada elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
Eğer herşeye rağmen istediğim gibi kilo veremiyorsam yapabilecek bir şey yok.
O kadar anlattım; ama herkes anlamak istediğini anlamış.
Keşke buradaki mesajlardan evvel özel mesaj yazıp bana uyarıda bulunsaydınız. Takım içinde azarlanıyor gibi hissetmezdim.
İnsülin direncim vardı. Ona rağmen 23 kg verdim. Hala haşimato hipotiroidim var. Spor yapamadığım dönemde metabolizmam yavaş olduğundan kilo verme hızım çoook yavaş oluyor.
Dediğim gibi ben çekileyim, yeni, formda takım arkadaşları gelsin. Her hafta 2 kg versinler.
Yaa öyle düşünmeyin ne olur ben daha yeni girdim gruba alışma sürecindeyiz siz okadar güzel bir seyi basarmissinizki ilactan kurtulmussunuz kilo vererek

Uygulamaya devam et nasıl olsa gidecek o kilolar arada herkes takılıyor zaten
Ama sen yolundan şaşmadan gidiyorsanız kimse bisey demez zaten
Onuda seni üzmek için değil biraz daha motive olman için yazmışlardır burada katilim ne kadar çok olursa okadar motivasyon oluyo bak bana mezun olalı bi yılı geçti hala buralardayim :-)
Harikasiniz

Back
X