• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha spor yapamadım. Güya callanetics yapacaktım ama yarına kaldı. 10 gün sürekli devam edilmeli ona değil mi?
Eliptik yaparım artık ama UTC de var nasıl olacak bilmiyorum. :KK48:

Yaa öyle düşünmeyin ne olur ben daha yeni girdim gruba alışma sürecindeyiz siz okadar güzel bir seyi basarmissinizki ilactan kurtulmussunuz kilo vererek
Çok teşekkür ederim, çok sağolun. Endokrinoloji uzmanım kilo verince insülin direncimin kontrol altına alınabileceğini söylemişti. Ben de çok mutluyum insülin direncim kontrol altına alınabildiği için. Doktorum eğer glisemik endeksi yüksek gıdalarla beslenmezsem, kilo almazsam bu durumu koruyabileceğimi söyledi.
Takımımıza hoşgeldiniz. Her yeni birey takımımıza yeni bir enerji katıyor. Hep birlikte hedefimizdeki kiloya ulaşalım inşallah.:KK200::KK200::KK19:

Güldencim sen dediğin gibi alıngan bir dönemindesin herhalde epey alınmışsın. Şeyma kimseyi kırıp gücendirecek birisi asla değil ve tüm fatura da sana kesilmedi. O da takım için yazıyor belki ben denk gelecektim ama sana denk gelmiş. Ben çıkayım diğer arkadaşlar 2 kilo versin o zaman dersen bende alınırım küserim. Herkes birbirine küssün darılsın o zaman. toplight toplight kaptanım da hafta sonu kilo alanları gördük diye yazmış mesela. En çok kiloyu alan benim şimdi bende mi alınayım? Cuma’dan beri oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum gecem gündüzüme karıştı, gecenin körü yatıp sabahın köründe kalkıyoruz ve sonra öğle oğlumla yatıp uykumu almaya çalışıyorum. Ha bir de kızım var, kahvaltısı okula hazırlığı, ev temizliği yemek yapmak, mesela ateşi var oğlanın dünden beri. Zaten huysuzluk tavan. Beslenme desen tamamen dengesizdi. Hayat herkese zor, o yüzden fazla takılma.
Sabit geliniyor diye dedi. Ben bu hafta girdim listeye, ama 100 gr veririm ama 3 kilo. Kimse de niye bu kadar verdin demez. Maksat hep birlikte birşeyler yapmak. Bağcıyı dövmek değil. Benim işittiğim azarların lafların haddi hesabı yoktur ama sayelerinde 71 kilo olmuştum.
Diyetisyeninle ilişkşn nasıldır bilemeyiz ama kızılmaya ihtiyacımız olduğu maalesef bir gerçek. Herkes küserse takımda kim kalacak? Ha ama kendime güvenemiyorum, sizle devam etmek istemiyorum diyorsanız herkes kararlarında özgürdür. Bu kadar ciddiye almayın kızlar yaaaa
fancynancy fancynancy bence sizin müdahil olmanız doğru değil ve kimsenin avukatlığını yapmanıza gerek yok. Sözleriniz de amacını fazlasıyla aşmış.
Nasıl bir takım duygunuz var sizin, anlayamıyorum. Takım arkadaşınıza kaba davranarak mı takımınızı ilk üçe sokacaksınız.
Benim lafım size değildi, esas alıngan olan sizsiniz. Sözlerinizi tekrardan bir okuyun isterseniz.
"Yarası olan gocunur." derler ya, sizin tepkiniz de bunu anımsattı.
Kendime güvenmediğimi, ondan takımdan ayrılmak istediğimi nereden çıkardınız?
Bilakis hedefime ulaşana kadar buradayım Allah'ın izniyle.
Kaptanım toplight toplight sizden rica ediyorum bu duruma bir el atın, cep telefonumu vereyim arkadaşlara, orada yüzüme söylesinler hislerini, ya da hiç müdahil olmasınlar.
Kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar.

fancynancy fancynancy bence sizin müdahil olmanız doğru değil ve kimsenin avukatlığını yapmanıza gerek yok. Sözleriniz de amacını fazlasıyla aşmış.
Nasıl bir takım duygunuz var sizin, anlayamıyorum. Takım arkadaşınıza kaba davranarak mı takımınızı ilk üçe sokacaksınız.
Benim lafım size değildi, esas alıngan olan sizsiniz. Sözlerinizi tekrardan bir okuyun isterseniz.
"Yarası olan gocunur." derler ya, sizin tepkiniz de bunu anımsattı.
Kendime güvenmediğimi, ondan takımdan ayrılmak istediğimi nereden çıkardınız?
Bilakis hedefime ulaşana kadar buradayım Allah'ın izniyle.
Kaptanım toplight toplight sizden rica ediyorum bu duruma bir el atın, cep telefonumu vereyim arkadaşlara, orada yüzüme söylesinler hislerini, ya da hiç müdahil olmasınlar.
Kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar.
Ben bunlara cevap bile vermeyeceğim. Komik olmuş.

fancynancy fancynancy ne kadar uzun zamandır buradayım, beni de az çok tanımış olmalısınız. Kimin kalbini kırdım veya kiminle münakaşa ettim? Hiçkimse.
Az çok tanımış olmalıydınız bu zamana kadar.
Kimse kimseyi savunmasın.
Herkes yetişkin birer birey.

Ben bunlara cevap bile vermeyeceğim. Komik olmuş.
Çok isabetli bir karar olur.
Düşüncelerinizi aynen iade ediyorum memnuniyetle, çok komik.
Saygı önceliğimiz olsun.
43 yaşındayım, sanırım sizden yaşça büyüğüm. Biraz saygı lütfen.
Bir daha yazmayın, beğemmiyorsanız okumayın.

fancynancy fancynancy ne kadar uzun zamandır buradayım, beni de az çok tanımış olmalısınız. Kimin kalbini kırdım veya kiminle münakaşa ettim? Hiçkimse.
Az çok tanımış olmalıydınız bu zamana kadar.
Kimse kimseyi savunmasın.
Herkes yetişkin birer birey.
Bende çocuk değilim nerdeyse 40 yaşındayım. Haddimi aşacak ne yaptım ne dedim merak ediyorum. Sizde laflarınızın gittiği yere bakın. Asıl kırıcı olan sizsiniz Gülden hanım. Sizle daha başka bir tartışma ya da laf dalaşına girmeyeceğim. Herkesin fikrine saygım var ama benim kişiliğime bilip tanımadan laf edene de saygı duymam hiç kusura bakmayın.

Bende çocuk değilim nerdeyse 40 yaşındayım. Haddimi aşacak ne yaptım ne dedim merak ediyorum. Sizde laflarınızın gittiği yere bakın. Asıl kırıcı olan sizsiniz Gülden hanım. Sizle daha başka bir tartışma ya da laf dalaşına girmeyeceğim. Herkesin fikrine saygım var ama benim kişiliğime bilip tanımadan laf edene de saygı duymam hiç kusura bakmayın.
Beğenmiyorsan güvenmiyorsan kendine takımdan gidersin demişsiniz. Bir de en son cümlenizde kızlara beni çok ciddiye almamalarını söylemişsiniz.
Bu ne demek anlamadım.
Saygıdan kastım bu
Kaptanımızla da paylaştım.

Beğenmiyorsan güvenmiyorsan kendine takımdan gidersin demişsiniz. Bir de en son cümlenizde kızlara beni çok ciddiye almamalarını söylemişsiniz.
Bu ne demek anlamadım.
Saygıdan kastım bu
Kaptanımızla da paylaştım.
Ya ciddiye almayın dediğim size mi??? Bizi ciddiye almayın dedim ben. Söylenenlere o kadar kırılıp gücenmeyin bize anlamında.

Ben söylediklerimin arkasındayım kimseye hakaret etmedim. İster kaptanımıza ister yönetime söyleyin.

Siz demediniz mi izne ayrılacağım diye? Bana kızıp motive olun diye kendinize güvenmiyorsanız diye yazdım geri tepip 1-2 kilo eksiyle gelin diye. Samimiyetle Cuma’dan beri yaşadığım sıkıntıları da anlattım. Bence yazımı başka bir açıdan bakıp tekrar okuyun bir de kendi cevaplarınıza bakın.

Burda işimiz birbirimize karışmak ama bundan sonda asla size birşey demem.

Sağol Şeymacım. Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun :KK68:
fancynancy fancynancy kaptanımızdan telefonumu alıp, yüzüme bu hislerinizi söyleseniz veya özelden yazsaydınız daha doğru olurdu. Böylelikle diğer arkadaşları da bu gereksiz yazışma ile meşgul etmemiş olurduk.
Benden de size saygı duymamı beklemeyin.
Bundan sonra iletişim kurmayalım daha iyi.
İyi akşamlar fancynancy fancynancy
Kaptan yardımcımız Şeyma Hanım morordek morordek ,
Bugün kaptanımız whatsapptan bana yazdı. Hastalık durumlarından dolayı kafam karışıktı senin iş yoğunluk durumunu Şeyma'ya iletmeyi unutmuşum yazmıştı. Konuşmuştuk, hiçbir sorun yoktu.
Neden bu noktalara geldik.
Takım kaptanına vekalet ediyormuşsunuz. Keşke uzlaştırıcı olsaydınız. Anlayamadım. Bu grupta kime zararım oldu ki böyle cephe alıyor insanlar takım içinde.

fancynancy fancynancy kaptanımızdan telefonumu alıp, yüzüme bu hislerinizi söyleseniz veya özelden yazsaydınız daha doğru olurdu. Böylelikle diğer arkadaşları da bu gereksiz yazışma ile meşgul etmemiş olurduk.
Benden de size saygı duymamı beklemeyin.
Bundan sonra iletişim kurmayalım daha iyi.
İyi akşamlar fancynancy fancynancy
Kaptan yardımcımız Şeyma Hanım morordek morordek ,
Bugün kaptanımız whatsapptan bana yazdı. Hastalık durumlarından dolayı kafam karışıktı senin iş yoğunluk durumunu Şeyma'ya iletmeyi unutmuşum yazmıştı. Konuşmuştuk, hiçbir sorun yoktu.
Neden bu noktalara geldik.
Takım kaptanına vekalet ediyormuşsunuz. Keşke uzlaştırıcı olsaydınız. Anlayamadım. Bu grupta kime zararım oldu ki böyle cephe alıyor insanlar takım içinde.
Sorununuzu kaptanımla halledin demiştim hatırlarsanız sabahki mesajımda. Lütfen sürekli beni etiketleyip durmayınız.

Back
X