- Konu Sahibi Cherry Mom
- #278.841
Harikasın canımVeee bu hafta iyi verecegimi söylemiştim
Gecen hafta 56.3
Bu hafta 55.3
1 kilo giden %1.78
Hedefimide gecmis oldum
Ve hemen yeni hedefimi koyuyorum haftaya 54 yeni hedefim veeeee mezuniyet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın canımVeee bu hafta iyi verecegimi söylemiştim
Gecen hafta 56.3
Bu hafta 55.3
1 kilo giden %1.78
Hedefimide gecmis oldum
Ve hemen yeni hedefimi koyuyorum haftaya 54 yeni hedefim veeeee mezuniyet![]()
Süper sonuç canım. Dayandın ve ödülünü aldınArkadaşlar günaydınnn...
Geçmişi okuyup ancak gelebildim herkesi tebrik ederim.
Bende ise durum:
Geçen hafta 63.00
Bugün 61.4
Bu arada geçen hafta 63.00 kaydettik ama ertesi gün tartıldığımda 63.7 çıkmıştım. O kadar fark nasıl oldu bilmiyorum ama sonunda diyetisyenimin olaya el atmasıyla 63-64 arasında gidip gelme direncini kırdım. İlk defa 61 görüyorum bu benim için muhteşem sonuç... En son üniversite yıllarımda bu kilolardaydım. :))
EvetÜzülme vucudun direnç oluşturmuş olabilir bu hafta detoxlara ve metabolizma hızlandırıcı kürlere ağırlık verebilirsin menülerini protein ağırlıklı planlayabilirsin bu hafta veremediğin kiloyu haftaya katlanarak verebilirsin
Yesss bebeyimAmin amin... Direnç işi çok can sıkıcı ama ciddi ciddi üstüne gittim, hepiniz şahitsiniz! :)))
Çikilataaammmm 80lere hoşşşşgeldin o zaman91.7/89.5/-2.2 / %2.39
Link şurda canım ama sanırım bayadır kimse bir şey yazmıyor :)
Bence yediklerine de dikkat et, kaçamaklı menüler görüyorum sendeHayırlı cumalar kızlar ben sabit 71 300 yok yagda degil gayet sağlıklı olduğunu düşunuyorum unu bile siyez unuydu firinda kabak karnibahar taze sogan kuru sogan pazı sapi 4 yumurta dereotu karabiber keten tohumlu . sanırım adet olduğum için sabit harekete geccem artik
Benim nazar boncuğum nerde kaptanım 1 kg 100gr verdim amaÜye ismi >> Cuma hedefi >> Cuma kilosu5. Takım 23 Mart Hedefleri
bluedolphin >> 86 >> 86
prensesss016 >> 55,5 >> 55,3
besbb9 >> ??? >> 72,4
0zlem >> 75 >> ???
balpamuk >> 61,5 >> 61,4
fancynancy >> 79,9 >> 81,1
evlaefe >> 70,5 >> 71
beyazinci >> 57,5 >> 58
Cikilatacanavari >> 88,9 >> 89,5![]()
ssyykk123 >> 81,5 >> 81
Hedef48 >> 56,8 >> 56,8
karabiber01 >> ??? >> 83,9
si_bel >> 71 >> 71,3![]()
Canım sen hedef koymamışsın kendine o sebeple koymadım baksana hedef kısmında ??? var :) Yoksa tabi ki tebrik ediyorum kilo vermeniBenim nazar boncuğum nerde kaptanım 1 kg 100gr verdim ama![]()
Liste için elinize, emeğinize sağlık.Üye ismi >> Cuma hedefi >> Cuma kilosu5. Takım 23 Mart Hedefleri
bluedolphin >> 86 >> 86
prensesss016 >> 55,5 >> 55,3
besbb9 >> ??? >> 72,4
0zlem >> 75 >> ???
balpamuk >> 61,5 >> 61,4
fancynancy >> 79,9 >> 81,1
evlaefe >> 70,5 >> 71
beyazinci >> 57,5 >> 58
Cikilatacanavari >> 88,9 >> 89,5![]()
ssyykk123 >> 81,5 >> 81
Hedef48 >> 56,8 >> 56,8
karabiber01 >> ??? >> 83,9
si_bel >> 71 >> 71,3![]()
Harika olur bende arkadaşları tebrik ederim bende hedef koyayim ozaman insallah 82.5 olsun hedefimKızlar yukarıda hedef listesini paylaştım, hedefine ulaşıp hatta geçenleri tebrik ediyorum, bu hafta güzel kilolar verilmiş
Bunun dışında hedefine ulaşamamış olsa da geçen haftaya göre ekside olanlarfancynancy
Cikilatacanavari @beyazinci sizleri de tebrik ederim. Hedefimize ulaşamadığımıza göre ya daha makul hedefler koyalım ya da daha çok çabalayalım
![]()
Bu hafta yüzdesi 2'nin üzerinde olanbalpamuk ve
Cikilatacanavari bence minik bir ödülü hak ettiniz :) Ama tabi ki cumaya kadar toparlamak kaydıyla...
Şimdi haftaya cuma icin hedefler koyalım. Bence güzel oldu bu hedef işi, ne dersiniz?![]()
Kaptanim kuralları yeni öğreniyorum demekki kaçırmışım ben orayi bak şimdiden koydum haftayada 82.5 olacagim insallahCanım sen hedef koymamışsın kendine o sebeple koymadım baksana hedef kısmında ??? var :) Yoksa tabi ki tebrik ediyorum kilo vermeni
Tamamdır, haftaya hedefine ulaş, nazar boncuğun bendenKaptanim kuralları yeni öğreniyorum demekki kaçırmışım ben orayi bak şimdiden koydum haftayada 82.5 olacagim insallah
Bence de çok güzel olduKızlar yukarıda hedef listesini paylaştım, hedefine ulaşıp hatta geçenleri tebrik ediyorum, bu hafta güzel kilolar verilmiş
Bunun dışında hedefine ulaşamamış olsa da geçen haftaya göre ekside olanlarfancynancy
Cikilatacanavari @beyazinci sizleri de tebrik ederim. Hedefimize ulaşamadığımıza göre ya daha makul hedefler koyalım ya da daha çok çabalayalım
![]()
Bu hafta yüzdesi 2'nin üzerinde olanbalpamuk ve
Cikilatacanavari bence minik bir ödülü hak ettiniz :) Ama tabi ki cumaya kadar toparlamak kaydıyla...
Şimdi haftaya cuma icin hedefler koyalım. Bence güzel oldu bu hedef işi, ne dersiniz?![]()