• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın güzeller
Kacamaksız hafta sonu diliyorum hepinize
Arkadaşlar bugün bildirim yapamadım çünkü uzun mazeretlerim var ve çok haklısınız bir iki gün menü yazamadım bu hafta. Kv bende kalıyordu nerdeyse her günüm dışarıda geçti ve hiç girip bakamadım bile. Onun haricinde diyetimi bozmadım ama inanılmaz bir şişkinliğim var 3 gündür... Sadece regl meselesi olduğunu sanmıyorum. Diyetisyenim detoks listesinden sonraki listede bana 7 otlu çay vermişti. Onun bana yaramadığını düşünüyorum, psikolojik olarakta çok kötüydüm 2 gündür. Bu şişkinlik yüzünden nefes alamıyor gibi oluyorum bazen. Sadece mide-karın şişliği değil, tüm vücudumda balon gibi bi şişlik ve gece uyku huzursuzluğu.... Yani lütfen özürlerimle birlikte kabul edin. Bugün kv İzmir’e döndü ve bende bu halimle ancak evi, kızımı ve kendimi toparlayabildim. Ayrıca bugün kabak detoksuna başladım. O çayla birlikte wc problemimde olmuştu şişkinliğin yanında. Bugün kabak detoksu beni biraz rahatlattı, en azından nefes aldırdı... Daha iyi hissediyorum o müthiş içsel aıkıntım biraz azaldı. O çayı bıraktım sadece yeşil çay içtim bugün. Bol bol idrara çıktım ve sanırım baya ödem attım bugün ki şu an daha iyi hissediyorum...

toplight toplight @morordek Kusura bakmayın lütfen arkadaşlar. Bildirimimi pazartesiye saklıyorum artık. Bu halimle tartıya çıkasım da gelmiyor zaten. Pazartesiye kadar tartılmama kararı aldım şu çayın etkisini bir atayım üzerimden, reamen dengem bozuldu... :KK43: Cezamı aldım kabul ettim ve yarın yapacağım 600 ip +Leslie
Umarım şişliğin iner balpamugum, kendini daha iyi hissedersin. Haftaya güzel bir kg göreceksin inanıyorum :)
Hemen arkandayım :KK15:
:KK15::KK15:
Ama yinede güzel benim kilomda kafama taktim o nazar boncuğu alcam:KK200: birgün 200 grla kaybettim :KK70::mad:
Geçen hafta da alamamıştın di mi, daha çok gaza getireyim seni :p
bukadar etkiliyormu inanamiyorum aslinda herkez okadar guzel verdiki aman arkadaslar dikkat edelim
Evet canım etkiliyor. Takım olmak böyle bir şey işte
Iyi geceler kızlar cuma menü
Sabah 8bucuk
Mantar sote
Peynir
Yeşil çay biberiyeli
11de 2 elma
2bucuktan sonrası berbat beslendim bende şehir dışina çıkcam diye yolluk kurabiye yaptım çok yedim :kızgın::kızgın:kendi kendime 1500 :spor:diyorum pazartesiden itibaren yapcam bu cuma 69 diyeljm inşallah pazartesi artı gelmem gezmelerdeyim
Çok kötü olmuş menü ama cezanı kesmişsin
Günaydın memleketime ana ocağına buyurun ıspanaklı omlete gelin arkadaşlar.. mutlu haftasonları
Manzara çok güzelmiş :KK200:

canı m okadar giyinik tartılma yaaa ben kafamdaki tokayı bile çıkarıyorum yeri geliyo :KK70::KK70: yani iç çamaşırlarınla falan tartıl hatta çırılçıplak :olamaz::olamaz::KK70::KK70:

görüceksiniz tabi canım ınanın yeter :super: zaten senin hedefine ne kaldıki arkamdan tek tek geliceksiniz :KK19:

amin canım inşallah :KK36:

canım yaa hiç ğerşembeye uygun menü olmamış. :KK20: patlamış mısır ve pilav :KK20::KK20: hadi kes bakalım cezanı :ıslık::ıslık:
ciplak tartilmak mi, bendensin yavrum:KK53:
Bugüne ekstra eliptik ve zumba yapılceeek. Callanetics yapıyordum ama 75ten sonra başliyim ona diyorum. Ya da 78 den sonra falan. Hergün 40-45 dk mı aldığı için diğer sporlar daha cazip geliyor ama kesinlikle toparlıyor vücudu, garantiiii :super: yapınız, yaptırınız
yaaa sevdin demekk cok sevindimm. Bende birkac gundur araliksiz yapiyorum belim var artik:rapci::KK70:
gben gben bu ilahi msjı okuyalım ve bu hafta seninle yine rakip olalım.:KK59:
kabul ediyorummm :cool:
Callanetics orijinali yok maalesef. Bir ara gben gben video link paylaşmıştı da oradan indirmiştim bende. Olmadı drive a yüklerim indirirsiniz siz de.
bir bosluk bulunca yeni bir linke atiyim isteyen indirsin. Maalesef drive izin vermiyor fensinensim bende denemistim.
En Büyük TÜRKİYE5. Takım 30 Mart Hedefleri En Büyük TÜRKİYE

Üye ismi >> Geçen cuma >> Hedef >> Bu cuma

bluedolphin >> 86 >> 85 >> ?? o_O

prensesss016 >> 55,3 >>54,8 >> 55 :110:

besbb9 >> 72,4 >> 72 >> 72,1 :110:

balpamuk >> 61,4 >> 60,5 >> ?? o_O

fancynancy >> 81,1 >> 79,7 >> 80,7 :110:

evlaefe >> 71 >> 70 >> 69,5 :nazar::KK9::KK9:

beyazinci >> 58 >> 56,9 >> 58,8 :duduk::sinirli::sinirli:

Cikilatacanavari >> 89,5 >> 88,4 >> 88,8 :110:

ssyykk123 >> 81 >> 79,5 >> 81,2 :duduk::sinirli:

Hedef48 >> 56,8 >> 56,3 >> 56,2 :nazar::KK9::KK9:

karabiber01 >> 83,9 >> 82,5 >> 82,7 :110:

si_bel >> 71,3 >> 70,8 >> 69,6 :nazar::KK9::KK9:

0zlem >> 80,5 >> 78 >> 77,8 :nazar::KK9::KK9:

En Büyük TÜRKİYE5. Takım 6 Nisan Hedefleri En Büyük TÜRKİYE

Üye ismi >> 30 Mart kg >> 6 Nisan Hedefi

bluedolphin >> ?? >>

besbb9 >> 72,1 >>

balpamuk >> ?? >>

fancynancy >> 80,7 >>

evlaefe >> 69,5 >>

beyazinci >> 58,8 >>

Cikilatacanavari >> 88,8 >>

ssyykk123 >> 81,2 >>

Hedef48 >> 56,2 >>

karabiber01 >> 82,7 >>

si_bel >> 69,6 >>

0zlem >> 77,8 >> 76,5

@gben >> ?? >> 66,8 (senin hedefini ben koydum listeye girmen için :KK48:)

@prensesss016 sen de korumada olacağın için hedef listesine koymadım ama istersen ekleyebilirsin tabi ki kendini :)
bugunku kilom kahvalti sonrasi 68.7 bilmiyorum cumaya 66.8i gorur muyum, cunku wc isim kahvalti sonrasina kaydi bunu nasil duzeltcez:confused:

Gunaydinlarrr
Guzel bir haftasonu sizlerle olsun guzellerim

Günaydın kızlar.. :KK3:

Günaydın memleketime ana ocağına buyurun ıspanaklı omlete gelin arkadaşlar.. mutlu haftasonları

Güzel bir cumartesi sabahından herkese günaydın :KK200: kaçamaksız, eksili bir hafta sonu olsun.

Günaydınlar hepinize :KK200::KK15:

Günaydın güzeller
Kacamaksız hafta sonu diliyorum hepinize

Umarım şişliğin iner balpamugum, kendini daha iyi hissedersin. Haftaya güzel bir kg göreceksin inanıyorum :)

:KK15::KK15:

Geçen hafta da alamamıştın di mi, daha çok gaza getireyim seni :p

Evet canım etkiliyor. Takım olmak böyle bir şey işte

Çok kötü olmuş menü ama cezanı kesmişsin

Manzara çok güzelmiş :KK200:

Gunaydinnnn
nisana bomba gibi baslayacakkk guzellerr:KK28:

Yaz nerdryse geldi kapimiza daysndi o yuzden kacamaklari unutun arkadaslar eger yaza zayif incecik girmek istiyorsaniz haa yok ben boyle mutluyum diyorsaniz takima gerek yok dimi
Havalar da guzellesti en kotu yuruyus yspin mutlu olun kizlar ozellikle acik havada yurumek seratonin hormonunu artiriyormus depresyondan cikmak icin yada girmemek icin bir neden daha sizlere

Gunaydinlarrr
Guzel bir haftasonu sizlerle olsun guzellerim
Günaydın :))

Manzara süpermiş

Güzel bir cumartesi sabahından herkese günaydın :KK200: kaçamaksız, eksili bir hafta sonu olsun.
İnşallah günaydın :))
Günaydınlar hepinize :KK200::KK15:
Günaydın :KK15:

Gunaydinnnn
nisana bomba gibi baslayacakkk guzellerr:KK28:
Günaydın:KK28:

gben gben Youtube da var kızlar ben buldum indirdim cardio olan videoyu fancynancy fancynancy Önerdiği forumda son sayfada göstermiş dün akşam yaptım bir 10 gün deneyip farkları bir yere not alacağım 6 aydır hergün spor yapmama rağmen kaslarımı baya hissettim farklı birşeyler arayanlara bende öneririm gerçekten çok iyi :super:

yaaa sevdin demekk cok sevindimm. Bende birkac gundur araliksiz yapiyorum belim var artik:rapci::KK70:

bir bosluk bulunca yeni bir linke atiyim isteyen indirsin. Maalesef drive izin vermiyor fensinensim bende denemistim.

bugunku kilom kahvalti sonrasi 68.7 bilmiyorum cumaya 66.8i gorur muyum, cunku wc isim kahvalti sonrasina kaydi bunu nasil duzeltcez:confused:
tabisi bebeğim 100 gr bile çok önemli

Selam kizlar herkese metlu hafta sonlari diliyorum. Ben artik menü paylasmicam ama günlük yaptığım egzersizleri yazarim burdan. Mesela dun akşam ilk defa hayatimda zumba yaptim yarim saat kadar feci terledim o neydi öyle :ruh: ama cok iyi terletiyor tavsiye ederim insallah bugunde yapicam

Yaz nerdryse geldi kapimiza daysndi o yuzden kacamaklari unutun arkadaslar eger yaza zayif incecik girmek istiyorsaniz haa yok ben boyle mutluyum diyorsaniz takima gerek yok dimi
Havalar da guzellesti en kotu yuruyus yspin mutlu olun kizlar ozellikle acik havada yurumek seratonin hormonunu artiriyormus depresyondan cikmak icin yada girmemek icin bir neden daha sizlere
Ben bu ay sifir kacamak ilerleyecegim insaallah kaptanim:KK76: niyetimi aldim 1 nisandan 30 nisana kadar kacamaksizlik. Her turlu abur cubur, cikolata, gofret, cips, kola hazir meyvesuyu vb, ketcap, fastfood . İstisnam haftada 1 cheesecake veya hamburger yiyebilirim o da eger disarda takilirsam. Patatessiz kolasiz ayranla.
Gunde 4 dilim ekmek en fazla.
Fistik ezmesine sardim gunde 1 yk en fazla.
Her gun yogurt sart.
Aklima gelincr yeni maddeler eklerim:rapci:

Merhaba bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum önceden yaklaşık olarak 29 kilo verdim fakat sonradan biraz kilo aldım aldığım kiloları tekrardan vermek istiyorum bu sayfayı ve bu grubu bana karabiber01 o neydi onun kilo verdiğini görünce ben de katılmak istedim
Canim hoşgeldin şuan koydeyiz zar zor internet çektirdim kaptanimiz görunce sana mesaj verecektir

Kaptanim sana bahsettigim arkadasimin kizi siz onay verirseniz yazmaya baslicak

Merhaba bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum önceden yaklaşık olarak 29 kilo verdim fakat sonradan biraz kilo aldım aldığım kiloları tekrardan vermek istiyorum bu sayfayı ve bu grubu bana karabiber01 o neydi onun kilo verdiğini görünce ben de katılmak istedim
canim hosgeldin:KK68:
İlk sayfadaki kurallari okuman ve katilmaya karar verirsen kabul ettim diyerek onaylaman gerekiyor.
Kaptanimiz yazacaktir gerekli bilgileri. sen biraz kendini tanitir misin bu arada?
Nasılsınız kızlar haftasonu nasıl geçiyor
kacamaksiz ilerliyorum simdilik cok sukurr. Senin nasil gecti?:KK39:
Valla bugün iki misafirliğe gidecektim sabahki round az kazayla atlatıldı sıra ikincide sen naptın?
senin isin zor. 2 tane misafirlik tek gunde:KK53:

Hmmm hadi o zaman sana 1 hafta daha süre verelim. Bir sonraki haftaya listedesin ona göre :)
Hoşgeldin, yaşın küçüktü diye anımsıyorum karabiberin dediğine göre. Belki yarışmadan bizimle takılabilirsin, sağlıklı beslenme ile ilgili fikir edinirsin, böylece kilo da verirsin :KK24:
Bugunku menum:
Sabah: 3 zeytin, 3 burgu peynir, 3/4 salatalik, 1 tk fistik ezmesi, 1 tbe
Oglen ve aksam: ton balikli salata
Aralar: 10 badem, yulafli ananasli yogurt

Su su an 2yi gecti rahat 3 olur.
Spor 70dk yuruyus, ve calla yapacagim yatmadan.
Bomba gibi bir menüyle sahalara dönüyorduuuu :KK73:

Valla bugün iki misafirliğe gidecektim sabahki round az kazayla atlatıldı sıra ikincide sen naptın?
Sırf kaçamak yapmamak için gezme ayarlamadım bu hafta evdeyim, küçük büyük illa kaçamak oluyor gezmeye gidince, iyi gidiyor şimdilik pazartesi tartıda görücez bakalım:KK54:

canim hosgeldin:KK68:
İlk sayfadaki kurallari okuman ve katilmaya karar verirsen kabul ettim diyerek onaylaman gerekiyor.
Kaptanimiz yazacaktir gerekli bilgileri. sen biraz kendini tanitir misin bu arada?

kacamaksiz ilerliyorum simdilik cok sukurr. Senin nasil gecti?:KK39:

senin isin zor. 2 tane misafirlik tek gunde:KK53:
Ben de kaçamak yapmadım şükür aramıyorum şimdilik tatlı şeyler

Kahvaltı: 2karışuk tost (tost ekmeği boy), zeytin
Ara:sütlü kahve,2hurma,elma,portakal {meyvelere çok demeyin lütfen öğle yemeği YÖK kaçamak yapmamak için bişeylerin beni tıkaması lazımdı}
Akşam:antrikot,karnabahar salata,3psrça patates
Ara:zencefil çayı
Su:2lt, 1000ip atlama

Back
X