• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah gecerain sende canim ben bu hafta kismetse yeni beden pantolon alicam buyuk gelenleri evden hemen uzaklastirdim:KK70:gitsinler bir daha gelmesinler:KK70:gelsin kucuk bendenler:KK36:borde giysilerde bunu gordukce daha şevk geliyor
Süpersin :KK200: Ben aynı bedendeyim çünkü bu kiloları yeni almıştım. Kilo alınca çok sıkmıştı kıyafetler. Kilo verince normale döndüm o kadar:KK70:ama 5 kilo kadar daha versem o zaman küçük bedene geçebilirim :KK36:

5. Takım 13 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> Geçen hafta >> Cuma Hedefi

bluedolphin >> 86 >>85,5

besbb9 >> 70,6 >>

balpamuk >> 62,5 >>

fancynancy >> 80,4 >>

evlaefe >> 69,2 >>68,5

beyazinci >> 58,3 >> 57

Cikilatacanavari >> 88,4 >> 88 (ben henüz 88 sınırından düşemem yapamam :dondurma:)

ssyykk123 >> 80,1 >>79,5

Ezgican05>> 55,8 >> 55,2

karabiber01 >> 81,5 >> 80,5

si_bel >> 69,4 >>

0zlem >> 82>>79

hedef38beden >> ?? >>

hayalalemiveben >> 78,2 >>77

serseri sittin >> 81 >>

15232684215992561651650718027499.webp
tamamdirrrr

Eskisehir e mi geldiniz yoksa bugun eskisehirde yemek yedik
Benim kilolar 70 e inmisti 2 haftadir biraz artista caresine bakacagiz diyetisyene baslamissin ne guzel

Yok kaptanım, karadeniz tarafına yerleştik. Karar vermemiz baya zor oldu gez gez öldük resmen ama sonunda içimize sindi.

Ne yediniz Eskişehirde? Çiğbörek de fena kalorilidir ama yemeden olmaz tabi.

Diyetisyene başladım ama tekrar gider miyim emin değilim. Liste verip gönderdi ama kararsızım işte.
Esimde de ayni sorun oldu o da haftada 1 iciyor devamini getirmiyor sirf yaralar icin
Bu arada o sekilde yazmanizda menuyu hic sorun yok

Sen içmiyorsun dimi kaptanımız?
Ne güzel ya ben çok üşüyen biriyim, Ankara'da bu mevsimde cam açık yattığımı düşünemiyorum :)

Tabi ki elimden geldiğince dikkatle bakıyorum menülere ama arada kaçırdığım oluyor

Çok doğru söylemişsin

Geçmiş olsun ciklatcım
Fındık ezmesi arada abartmadan ödül niyetine yenebilir bence

"Arada" demişsin sen de ama her gün neredeyse kaçamak oluyor senin menülerinde... Daha dikkat edeceğini umuyorum. Diğer arkadaşların da söylediği gibi kaçamaklar sadece bireysel anlamda seni değil, tüm takımın motivasyonunu etkiliyor.

Hedefcim hoşgeldinnn
Nasılsın nasıl gidiyor? Hemen listeye geri alalım seni :)

Hoşgeldin, umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın. Günlük menülerini ve düzenli katılımını bekliyoruz.

Süper bir menü ile geri dönmüşsün hedefcim :)

Ördekcim şükür keyiflet yerinde. Düzen oturdu. Sen neler yaptın? Geçmişten kilo verilmiş korumada gibi hissettim, doğru mu? Umut paşa nasıl? Kocaman olmuştur,

hedef38beden hedef38beden arkadaşımız geri geldiğinden karışmaması adına adımı değiştirdim kıdemli böyle daha özel oldu toplight toplight morordek morordek fancynancy fancynancy kaptanlarım bilginiz olsun :))
Ayy, ezgicancım karışmazdı kalsaydı keşke :)

5. Takım 13 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> Geçen hafta >> Cuma Hedefi

bluedolphin >> 86 >>85,5

besbb9 >> 70,6 >>

balpamuk >> 62,5 >>

fancynancy >> 80,4 >>

evlaefe >> 69,2 >>68,5

beyazinci >> 58,3 >> 57

Cikilatacanavari >> 88,4 >> 88 (ben henüz 88 sınırından düşemem yapamam :dondurma:)

ssyykk123 >> 80,1 >>79,5

Ezgican05>> 55,8 >> 55,2

karabiber01 >> 81,5 >> 80,5

si_bel >> 69,4 >>

0zlem >> 82>>79

hedef38beden >> 76,5>>75,5

hayalalemiveben >> 78,2 >>77

serseri sittin >> 81

Yok kaptanım, karadeniz tarafına yerleştik. Karar vermemiz baya zor oldu gez gez öldük resmen ama sonunda içimize sindi.

Ne yediniz Eskişehirde? Çiğbörek de fena kalorilidir ama yemeden olmaz tabi.

Diyetisyene başladım ama tekrar gider miyim emin değilim. Liste verip gönderdi ama kararsızım işte.

Sen içmiyorsun dimi kaptanımız?

Ördekcim şükür keyiflet yerinde. Düzen oturdu. Sen neler yaptın? Geçmişten kilo verilmiş korumada gibi hissettim, doğru mu? Umut paşa nasıl? Kocaman olmuştur,

Ayy, ezgicancım karışmazdı kalsaydı keşke :)
Allah icine sindirsin cnm karadenizli oldunuz ne guzel
Sigaraya baslamadim cnm esim haftada 1 icuyor
Eskisehirde bizimkiler ciborek yediler benim hasta olunca midem kaldirmadi kofte yedim

Oh oh ne güzel :spor:
Evet hedefcim ben verdim doğum kilolarını, çok diyet moduna girmedim aslında, Umut paşa sömürdü beni sağolsun :)
O da baya büyüdü, 11 aylık oldu. Yaşına girmesine az kaldı, zaman ne çabuk geçiyor :)
Siz de taşınmışsınız, yeni yerinizde çok güzel günleriniz olsun :KK200:

Zor valla canım, kolay gelsin. Yardıma birileri gelse keşke.

toplight toplight fancynancy fancynancy cok Geçmiş olsun ikinize de evi hep sağlıklı şeylerle doldurdum 55 barajını aşana kadar bana kaçamak yok hayatımda hiç 54 lü sayılarda olmadım benim yakamı bırakmıyor 55 li sayılar insallah bu sefer bir duraklama yaşamam :KK43:
Sağol canımm. Eşim gelecek nasılsa diye anneme haber vermedim. Neyse haftsonunu atlattık, cumaya kadar atlatırım inşallah.

Hafta sonu sessizliği çökmüş yine gruba:ruh: arkadaşlar benim tartım 8-9 yıllık falan. Yenisini alsam mı diye düşünüyorum. Biraz araştırdım ama bir sürü seçenek var. Siz ne kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?
Bende de fakirle beurer var. Ama fakir eksik tartıyor yaklaşık 2 kilo kadar :KK48::KK48:

Valla ben dun aksam kv de 8 de yattim ama burnumda tikali nefes alamiyom halsizlik had safhada bu vaziyette sehir disina cikilmaz ama gitmeyelim desem esim huysuzlanir bosuna hirgur cikarmaya gerek yok dedim geldim simdi gene yatacam
Geçmiş olsun canım yaaa. Sen nasıl oldun?

Geçmis olsun çikolata canavar toplight hasta olanlara sifa..
Birde simdi diyetteyim diye yemedigim şeyleri daha sonra yediginde kilo yapmiycakmi. Yada çok rahatsız etmiycekmi yendiginde zayifladigda. O yüzden arada kaçamak yapmak vücudu şaşırtmak gerek diye düşünüyorum. Çok kilo verip geri alanlar bu konuda ne düşünüyorsunuz. ..benim kadar kaçamak yapmamaya çalışın ama....
Merhabalar,
Ayça Kaya'nın "Sayarak Zayıfla 5333" kitabını okuyorum şu anda. Başlarındayım henüz.
Kitabında başarıyla kilo verdikten sonra en zor sürecin "koruma dönemi" olduğundan bahsediyor.
Diyet sonrasında eski beslenme düzenine dönüş yapan kişilerin zaman içerisinde tekrardan kilo aldığını söylüyor.
Ve kilo koruma döneminde de kilomuzu muhafaza edebilmemiz için yapmamız gerekenleri paylaşıyor.
Ayça Kaya'nın 5333 sisteminde gün içerisinde
tüketilmesi gereken ürün grupları şöyle:
5 birim karbonhidrat
3 birim et ürünü
3 birim süt ürünü
3 birim meyve
Diyetimiz ile hedef kilomuza ulaştıktan sonra da yukarıdaki sistemi yaşam biçimimiz haline getirmemizi ve kızartma, fast food gibi zararlı yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak durmamızı öneriyor.
Kitabı keyifle okuyorum.
Tavsiye ederim okumanı canım.
Sevgiler:KK200::KK19:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun Ferah’cım yaa. Ne oldu sana böyle? Ama hava yaz günü gibi olup ertesi gün kışa dönünce ben de hasta olabileceğimi hissettim hemen pastil aldım. Giyinsen sıcak çıkarsan soğuk tam hastalık havaları başladı.
Sağol Esracım yaaa, klasik faranjit işleri, yılda 2-3 defa uğruyor sağolsun. Hiç aksatmaz yani. Hatta geçen gün düşünüyordum iyi hasta olmadım ne zamandır diye :olamaz: kendime nazar değdirdim.
İlaçlarımı alıyorum artık rahat rahat hiç değilse bebeğim. :KK15:

Back
X