- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.641

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada Karadeniz de neredesiniz?Çok geçmiş olsun fancycim. Grip falan mı?
Havalar bir iyi bir kötü derken tam hastalık havası gerçekten. Bir an önce iyileşirsin umarım.
Ayy, sorma hala yorgunluk atamadık aslında ama keyifler yerinde.
Aylarca nereye taşınsak karar veremedik.
Sonunda tamam dedik, karar verdik.
Eşyaları topla, taşın, yerleş.
Eşimle beraber çalışma olayını iyice oturttuk.
Uzun zamandır bisiklet istiyordum. İki de bisiklet aldık.
Şimdi 64 kilo olmam lazım çok acil. O zaman da kamp malzemeleri alacağız.
Plan çok da bir tarafımız da pek üşengeç valla.
Anladım anladım ben seni.
Hadi şekerim, ben de buradayım. Bir gaza gelelim de halledelim bitsin artık şu iş.
Bu hafta 70'leri bekliyorum senden. Sonra başlasın yarışş.![]()
Allah korusun. Doktora gittin mi canım?hedef38beden canım üşütmüşüm ama zatürreye cevirecek diye korkuyorum öksürüğüm çok kötü
Okudum kaptanım. Aslında çoğunu bizde yapıyorduk. Bir dönem oldu ve sallandık. Şimdi toparlıyoruz. İkili rakip takip sistemine ve 17:00 den ya da 18:00 den sonra yememeye hepimiz uyabiliriz tahminimcekızlar bir arkadaş paylaşımda güzel bir araştırma paylaşmış bende sizlerle paylaşmak istiyorum mutlaka okuyun ve okuyanlar bu mesajımın altına beğeni koysun ki kimlerin okuduğunu anlayayıom
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.123779/page-14545#post-55601082
yada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2565#post-55601557
Geçmiş olsun Kaptan'im ihmal etme doktora git !!hedef38beden canım üşütmüşüm ama zatürreye cevirecek diye korkuyorum öksürüğüm çok kötü
Evet bence de uyabiliriz.Okudum kaptanım. Aslında çoğunu bizde yapıyorduk. Bir dönem oldu ve sallandık. Şimdi toparlıyoruz. İkili rakip takip sistemine ve 17:00 den ya da 18:00 den sonra yememeye hepimiz uyabiliriz tahminimce
kızlar bir arkadaş paylaşımda güzel bir araştırma paylaşmış bende sizlerle paylaşmak istiyorum mutlaka okuyun ve okuyanlar bu mesajımın altına beğeni koysun ki kimlerin okuduğunu anlayayıom
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.123779/page-14545#post-55601082
yada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2565#post-55601557
Ayy ne güzel kamplar, bisikletler. Maşallah kuzucum bizim yerimize de eğlenin. Bende sahilde bisiklete binmeyi planlıyorum haftada bir sabahları oğlanı kv ye bırakıp. Kar kardır. Bostancı dan başlayıp hızımı alamaz kendimi tuzla da falan bulurmuşum. Ahahahaa
Biraz abarttım sanki.![]()
hedef38beden canım üşütmüşüm ama zatürreye cevirecek diye korkuyorum öksürüğüm çok kötü
Bu arada Karadeniz de neredesiniz?
Orticim göbeğimiz bir keislmiş seninleEvet bence de uyabiliriz.
Sen neler yapıyorsun ortim?
Ne güzel tartıymış o öyleSağol canımm. Eşim gelecek nasılsa diye anneme haber vermedim. Neyse haftsonunu atlattık, cumaya kadar atlatırım inşallah.
Bende de fakirle beurer var. Ama fakir eksik tartıyor yaklaşık 2 kilo kadar
Geçmiş olsun canım yaaa. Sen nasıl oldun?
Tamam canım haftaya rakibiz o zaman. Umarım 79lardan rakip oluruzEvet tatlım valla, hafta sonu hep yattım, artık eşim ne getirdiyse de yedim.
Biz haftaya yarışalım seninle bebeyim. Yarından itibaren kendimi hizaya sokacağım o ayrı. Bugün de yatıyorum, annem kızımı aldı minik oğluşumla kaldım en azından birbirlerini yemiyorlar. Bende dinlenirim fırsattan istifade. Yarın yine güzel güzel sağlıklı menülerime başlarım inşallah.
Mart Nisan hep böyle tam hastalık havası.
Yükselen yıldızlar arasındayız bence fena sayılmayız. Kaçamak yapılmasa daha iyi ama yapanlar yakmak için bol bol hareket etmeli. Basit kalori hesabı, kaçamağım kalorisi öğrenilir, gereken kaloriyi yakacak spor yapılır.
Ohhh mis gibi tertemiz hava.Çok güzel açıklamış arkadaş. Motivasyon en önemlisi zaten.
Yaa o durum fena
İnsanın bindikçe binesi geliyor ama dönüşte zorlamaya başlıyor ama bence de başla fancycim.
İnsanı mutlu ediyor. Mutluluk seviyesi artıyor.
Bu arada İstanbul'u pek bilmiyorum ama 30 km görünüyor arası. Gidilebilir ama dönmemek şartı ile
Ayy, çok geçmiş olsun kaptanım.
Doktora gitmişsindir mutlaka ama aman ilaçları falan ihmal etme.
Bir de ben burada da söylüyordum hep, sanırım sen de yapıyordun ama kendini zencefile ver. Hastalığın hakkından o gelir.
Ordu şekerim.
İnşallah canımmm.Ne güzel tartıymış o öyle
Tamam canım haftaya rakibiz o zaman. Umarım 79lardan rakip oluruz![]()
Okudum kaptanım. Aslında çoğunu bizde yapıyorduk. Bir dönem oldu ve sallandık. Şimdi toparlıyoruz. İkili rakip takip sistemine ve 17:00 den ya da 18:00 den sonra yememeye hepimiz uyabiliriz tahminimce
Evet kilosu yakın olanlar eşleşebilir. Biz S Suzi1704 ile epey yakın kilolarımız, çoktan rakip olduk. Menülerimizi de takip ederiz birbirimizin. Aslında1)sabah 11 den sonra kahvaltı kalmayacak güzel bir kahvaltı yapılacak, çocuklar tatil vs bahane yok
2)kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor (hadi çıkaralım küçülenlerimizi)
3)takım içinde ikili rakip sistemi var (herkes kendi eşini/rakibini kontrol ediyor, menüsünü, sporunu fln)
Bunlar gerçekten güzel tesbitler bizde kilomuza göre gruplanmıştık ama pek verimli olmadı saolsunfancynancy gruplamıştı ikili ikili de olabilir birbirimizi takip açısından verimli olur
İnşallah canımmm.
Tabiis de ben beurer de tartılıyorumfakiri de yap kas ölçümü için arada kullanıyorum. Artık ne kadar doğru bilmem
kilomu eksik tartıyorsa kesin yağımı, kasımı da eksik tartıyordur ama en azından kontrol amaçlı kullanırım diye düşündüm. Geçen hafta baktım Cuma günü. Bu cuma yine bakacağım kastan mı yağdan mı gitmiş yoksa su mu gitmiş diye.
Sağol bebeğim ya. Kızın seni harekete geçmen için uyarıyor en azından ne güzel. Kızına benden kocaman öpücükler.Ben de bugün 82 geldim canım. Ne yapsam diye dusunurken diyetisyen listemi uyguladım bugün kaçamaksiz bir şekilde.
Spor yapmaya hiç isteğim yok bu ara kızım başımın etini yedi anne artık spor yapmamaya başladık boyle olmaz hani zumba yapacaktık diyor.Belki onun sayesinde azcık hareket ederim.
Sana da geçmiş olsun canım.