- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.701
birsey degil canimHoşbuldum karabiber ☺☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birsey degil canimHoşbuldum karabiber ☺☺
Benimde aksamb üzeri sinyal verdiGünaydın herkesesabah 80.8 çıktım. Bu hafta adet olacağım onun şişliği var. Amacım adete rağmen cuma eksiyle gelmek. Bu haftaki hedefim 79.5.
![]()
Sorun olmamasina çok sevindim bende genelikle menulerime bir deftere not tutardim kolay olur benim içindeEsimde de ayni sorun oldu o da haftada 1 iciyor devamini getirmiyor sirf yaralar icin
Bu arada o sekilde yazmanizda menuyu hic sorun yok
Ooooo ismini degiştirmissin canimBu arada cuma hedefim 55,2 inşallah
Erimişsin resmen medusacım :)ortalama 600 kalori alıp verme 500 kalori yakmisim
Süper süper süperBeybilerrr
Sabah ac karnina kocaman bir bardak limonlu su
Kahvalti
Yesil soganli omlet
Yarim dilim keten tohumlu ekmk
(Bir an ne yedigimi unuttum suan algim kapandi)
1kk tulum
Bol bollll yesillik mööö
2 kupa sekersiz cay
Oglen
1 yesil elma
Buyuk bardakla ayran
Aksama
1 kupa isirgan corbasi
3 parca kirmizi et
Yarim.dilim keten tohumlu ekmek
Bir yt yagsiz tuzsuz yesillik
1 maden suyu sade
Simdi bitki cayimi iciyorum
2 litre suya yaklasmak uzereyim
Sporumu oglen atmistimEki Görüntüle 2135038
ona arti 5km yuruyusum var biraz vaktim kalirsaeliptie tirmanicm![]()
Hadi bakalım o zaman devamını bekliyoruz.Bugün ilk ip atlama deneyimi mi yaptım Evin tek bir yerinde uygun bir yer buldum başlangıç eğlenceliydi bakalım
Aaa demek oradaki tarifler işe yarıyormuş ne güzel :)1tabak ceza alanların sağlıklı yemek paylaşım yerinden ıspanaklı borek tarifi vardı onu yaptım unsuz çok lezzetliydi
Pazar cısss yemişsin ama sanırım sporunla yakmışsındır, sana güveniyorum :)Herkese iyi akşamlar önce pazar menümü ekleyeyim 4 lt su içtim sabah yürüyüş yapıldı 200 kalori yakıldı akşam yemekten önce yürüyüş yapıldı 200 kalori yakıldı yemekten sonra 1300 ip atlandı 15 dk HIIT kardiyo 15 dk normal kardiyo yapıldı bugünün menüsünü spordan sonra paylaşacağım hadi ben spora![]()
Geçsin bir an önce insallahAy bu öksürük beni benden aldı.Bitsin gitsin lütfen çabucak
Spoooooorrrr?? Suuuuuu????9 nisan 2018 pazartesi
Sabah
2 dilim ekmekle lor peynirli tost
3 dilim domates
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
1 dilim ekmek kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase salata
Ara
1 portakal
Akşam
3 köfte
1 dilim ekmek
1 kase salata
bu kadar benzer bir isim olamaz ilk önce onu sen sandim sonra farkettimhedef38beden arkadaşımız geri geldiğinden karışmaması adına adımı değiştirdim kıdemli böyle daha özel oldu @toplight
morordek
fancynancy kaptanlarım bilginiz olsun :))
Sanırım sabahki 1 dilim ekmeği 2 kez yazdın hedefcim :)Menümü yazayım
Kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı ve 1 bardak limonlu tarçınlı su
Geç kahvaltı
1/3 simit
1 dilim ekmek
2 yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
Kahve ile beraber 1 kare bitter
Akşam
4 yemek kaşığı kıymalı patlıcan
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
1 saat eliptik bisiklet
Ayyy güzel bir yöntemdir belki ama ben üşengeç insanımDogrumu bilmiyorum ama komşum herzan der öksürük olursa az zeytinyag ısıt 1 çay kaşığı karabiber koy sırtına sür atlet koy yat uyu der denemedim ama oğlunun öksürüğünü kestiğini soyler
Spor sabah 6 bucukta yurudum ama aksam yapamadim annemin evine gittim oda çok uzak babam geri getirdi yoruldum canimErimişsin resmen medusacım :)
Süper süper süper
Hadi bakalım o zaman devamını bekliyoruz.
Aaa demek oradaki tarifler işe yarıyormuş ne güzel :)
Pazar cısss yemişsin ama sanırım sporunla yakmışsındır, sana güveniyorum :)
Geçsin bir an önce insallah
Spoooooorrrr?? Suuuuuu????
Ama bak çocuklara kesin denerim bunu. Ne varsa eskilerde var.Dogrumu bilmiyorum ama komşum herzan der öksürük olursa az zeytinyag ısıt 1 çay kaşığı karabiber koy sırtına sür atlet koy yat uyu der denemedim ama oğlunun öksürüğünü kestiğini soyler
Erimişsin resmen medusacım :)
Süper süper süper
Hadi bakalım o zaman devamını bekliyoruz.
Aaa demek oradaki tarifler işe yarıyormuş ne güzel :)
Pazar cısss yemişsin ama sanırım sporunla yakmışsındır, sana güveniyorum :)
Geçsin bir an önce insallah
Spoooooorrrr?? Suuuuuu????
insallah canimBende hedefimi yazayım. cuma gününe en az 77 hedefliyorum. Duruma göre aşağısı da olur inşallah.
Bende haftaya artikSenin adına çok mutlu oldum. Gerçekten o sınırları geçmek mutluluk verici. Bende bu hafta 80 barajını geçmek istiyorum artık![]()
Sanırım sabahki 1 dilim ekmeği 2 kez yazdın hedefcim :)
Bu arada menüde cıss olursa ceza kesiyoruz, katılmak ister misin, sana da keselim mi kaçamak gördüğümüzde?
Ilk defa duydum kiz isminin yanina can konuldugunuKaradenizliler genede can der adin yaninabanada kayinvalidelerin kiyde hep elifcan derler![]()
Gerçekten öylAma bak çocuklara kesin denerim bunu. Ne varsa eskilerde var.![]()
Kessin kessin ben o cezalara bayiliyorum bu hafta cezam var biliyorumEkmeği çok beğenmiştim sanırım ondan durmadan yazıyorum ☺
Olur tabi ördekcim, cezam neyse kesin.