Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pisiciklerim
fancynancy fancynancy arkadaşımız menülerin takibini yapıp menü yazılmayan günlere ceza kesecek
Cikilatacanavari Cikilatacanavari benim ve fensinensimin yazdığı cezaların takibini yapacak. Cezalarınızı yaptığınızda kendisini etiketleyin
Ezgican05 Ezgican05 arkadaşımız ise menülerin durumuna göre bir puanlama sistemi tutacak. Bunu en kısa sürede netlestirecegiz

Bu yeni sistemlerle daha iyi sonuçlar alacağız umarım :21:
Teşekkürler şimdiden evet kesinlikle sonuçlar iyi olcak kovulmazsam takımdan şimdiden tirsmadimda degil:olamaz::KK67::KK11:en çok ben yerim cezaları

su konusunda basarili degilim su icebilmek icin neler yapabilirim
8
bende tezgah üstüne 2ltre koyuyorum bitirmeye çalışıyorum bazen ceviz atıyorum bazen tarçın yada sade bitiriyorum yoksa damacana gözüm önünde olsada unutuyorum useniyorum. yada her tuvalete gidip çıkınca icebilirsin buyuk bir bardak. yemek öncesi içilebilir.

Screenshot_2018-04-14-20-07-59.webp

Cumartesi menü
sabah 10da kiymali patetesli omlet
1dilim kaşar
1dilim köy peyniri
ıhlamur kuşburnu altinotu çayı
12bucuk sade tkahvesi 1hurma kuruyemiş
14te elma yarım armut
15te ıhlamur kuşburnu altinotu çayı
17 1 çaybardağı süt kuruyemiş .
20de 1tabak bakla
bol yeşillikli yogurtlu salata.
su 2lt
250ip
yürüyüş niyetim vardı ama kızım dar vakitte uyuyakaldi uyanıp emiyim diyo huzursuz yattı benim yürüyüş. belki ip atlarim azcık sindirim yapiyim.

Bugunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
Az peynir
4-5 zeytin
Salatalik
1 dilim ekmek

Ara
Elma

Ogle
Yogurt

Aksam
Adana(lavassiz)
Salata
Ayran
menü güzel ama emziriyordun galiba öğlen hafif kalmış yulaf ezmeli kuru meyveli cevizli süt süper süt yapıyor. bu karisim sayesinde ramazan orucumu tutabilmistim emzirirken.sahurda yiyordum.

Nerelerdesiniz hanımlar pek uğrayan olmamış bugün takıma?

Ezgican05 Ezgican05 puanlama işini şu şekilde yapalım mı medusa'nın da önerisiyle:
Menü yazmak 100 puan
Kaçamaksız menü ise 200 puan
Spor için ise şöyle bir puanlama olsa (diğer takımlardan biraz ilham aldım açıkçası :) )
upload_2018-4-14_21-1-16.webp

Bu listede eksik olan ya da değiştirilmesini uygun gördüğünüz şeyler varsa ona göre düzenleyelim hanımlar.

8.30 limonlu tarcinli sicak su
9.00 bir dilim peynir domates salatalik dereotu 1yumurta 2 dilim tam bugday
10.30 yarim yesil elma
12.30 8 kasik sebze yemegi yarim kase yogurt salata
15.00yogurt
18.00 5 kasik pilav yarim kase yogurt
20.30 gibi bir cay bardagi yarcinli sut icmeyi dusunuyorum
Canım keşke akşam pilav değilde bulgur yeseydin. :(

Sabah
1 kase yoğurt
4 hurma

Ara
3 hurma

Öğle
1 kase yoğurt
5 hurma

Ara
Filtre kahve
Çok acıkmıştım o yüzden oğlumdan kalan yarım tostu yemiş olabilirim. Net hatırlamıyorum :KK48::KK48:

Akşam
1 kase yoğurt
7 hurma

Gece
Filtre kahve
Yeşil çay
2 hurma

Su: 2,5 bitti
Spor: yok :( ama 2,5 saat kadar parkta çocukların peşindeydim.

Back
X