Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evetttt hurma diyetimi noktalıyorum ve emzirmeyen ve sağlığı müsait olan herkese tavsiye ediyorum. Evet biraz açlık oluyor özellikle dün yatarken çok hissettim acıktığını ama gün içinde normal diyet menülerimden daha az zorlandım. Hurma Medine Hurması idi. İriydi benim aldığım hurmalar. İnanılmaz doyurucuydu ben bile kendime hayretler içerisindeyim :KK48::KK48:
Günü güzel kapatacağıma inanıyorum. Gece içeceklerimi henüz içmedim. Şimdi kahve yapıciiim sonra da yeşil çay içerim ilerleyen saatlerde. Ya dizi ya da film izleriz kocişle. Çocukları yıkayıp paklayıp uyuttum. Ohhh beee dünya varmış. Parkta iyi azdılar demek ikisi de resmen sızdı. :rapci:

Bugünkü menüm
Sabah
  • 4 kuru kayısı
  • Ilık limonlu su
  • Haşlanmış yumurta
  • Çavdar ekmeğinden tost
Öğle
  • Küçük bi tabak az yağlı kısır
Ara
  • 1 avuç fındık
Akşam
  • 3 ızgara köfte
  • 2 dilim ekmek
  • 1 bardak ayran
2, 5 litre su içtim.
Bugün piknikte olduğum için kızımla top peşinde koştuk 30 dk kadar

su konusunda basarili degilim su icebilmek icin neler yapabilirim
Kendine büyük bir bardak edinebilirsin kendine şart koşup her yemekten ara öğünden önce bir bardak su içebilirsin :))
Waow sayıyı okuyamadım :KK9:
Nerelerdesiniz hanımlar pek uğrayan olmamış bugün takıma?

Ezgican05 Ezgican05 puanlama işini şu şekilde yapalım mı medusa'nın da önerisiyle:
Menü yazmak 100 puan
Kaçamaksız menü ise 200 puan
Spor için ise şöyle bir puanlama olsa (diğer takımlardan biraz ilham aldım açıkçası :) )
Eki Görüntüle 2136842

Bu listede eksik olan ya da değiştirilmesini uygun gördüğünüz şeyler varsa ona göre düzenleyelim hanımlar.
Eveet çok güzel olmuş eline emeğine sağlık :KK9::KK37:

Nerelerdesiniz hanımlar pek uğrayan olmamış bugün takıma?

Ezgican05 Ezgican05 puanlama işini şu şekilde yapalım mı medusa'nın da önerisiyle:
Menü yazmak 100 puan
Kaçamaksız menü ise 200 puan
Spor için ise şöyle bir puanlama olsa (diğer takımlardan biraz ilham aldım açıkçası :) )
Eki Görüntüle 2136842

Bu listede eksik olan ya da değiştirilmesini uygun gördüğünüz şeyler varsa ona göre düzenleyelim hanımlar.
Pilateste eklenebilir canım. Mat pilates ve reformer pilates olarak. Biraz daha kilo verdikten sonra yakın zamanda tüp bebek olmazsa ben başlamayı düşünüyorum. Acayip sıkılaştırıyor.:super:

Dünkü ve bugünkü menülerim dünkü sporum 500 ip atlama 15 dk HIIT kardiyo kandil sebebiyle fazla vaktim olmadı spora bugün sabah kahveden sonra 25 dk tüm vücut antrenmanı akşam dinlenme yarın sabahtan yürüyüş planlıyorum :KK66: bugün 3.5 lt su içildi
IMG_20180414_220642.webp
IMG_20180414_221613.webp

Pilateste eklenebilir canım. Mat pilates ve reformer pilates olarak. Biraz daha kilo verdikten sonra yakın zamanda tüp bebek olmazsa ben başlamayı düşünüyorum. Acayip sıkılaştırıyor.:super:

Sizde mi tüp bebek tedavisi görüyorsunuz. Tüp bebeğe başlayacaksanız eğer kilo verdikten sonra başlayın tavsiyem. Kilolar bebeğin tutunmasına engel olabiliyor muş bende bu yüzden zayıfladiktan sonra gideceğim

Evetttt hurma diyetimi noktalıyorum ve emzirmeyen ve sağlığı müsait olan herkese tavsiye ediyorum. Evet biraz açlık oluyor özellikle dün yatarken çok hissettim acıktığını ama gün içinde normal diyet menülerimden daha az zorlandım. Hurma Medine Hurması idi. İriydi benim aldığım hurmalar. İnanılmaz doyurucuydu ben bile kendime hayretler içerisindeyim :KK48::KK48:
Günü güzel kapatacağıma inanıyorum. Gece içeceklerimi henüz içmedim. Şimdi kahve yapıciiim sonra da yeşil çay içerim ilerleyen saatlerde. Ya dizi ya da film izleriz kocişle. Çocukları yıkayıp paklayıp uyuttum. Ohhh beee dünya varmış. Parkta iyi azdılar demek ikisi de resmen sızdı. :rapci:
Canım sonucunu merak ediyorum. Yarın bizimle paylaşırmısın? Etkisini görmüş oluruz:KK76:iyi dinlenmeler canım :KK19:

Bugün nasıl bir gündü ya rabbi eğitime geç kaldım üstüne asansörde kaldım eve geldim az dinleneyim dedim elektrikler kesildi üstüne telefonumun şarjı da bitmişti herşey bu kadar üst üste gelir :KK70:
Geçmiş olsun canım. Geldi mi üstüste gelir lafına örnek olmuşsun. Allahtan büyük bir sıkıntı olmamışHoppa

Sizde mi tüp bebek tedavisi görüyorsunuz. Tüp bebeğe başlayacaksanız eğer kilo verdikten sonra başlayın tavsiyem. Kilolar bebeğin tutunmasına engel olabiliyor muş bende bu yüzden zayıfladiktan sonra gideceğim
Evet şubatta bir kere denedik tutmadı. O tedavide 6 kilo aldım. Şimdi toplamda 7 kilo vermiş oldum. Yani ancak aldığımı verdim:işsiz:Bakalım gelecek ay bir daha deneyeceğiz büyük ihtimal. O zamana kadar bende kilo vermeye çalışıyorum. Sizin mi tüp bebek durumunuz vardı. Bir mesajda okumuştum cevap yazacaktım. Sonra yazamadım, mesajı da bulamadım :-)

Evet şubatta bir kere denedik tutmadı. O tedavide 6 kilo aldım. Şimdi toplamda 7 kilo vermiş oldum. Yani ancak aldığımı verdim:işsiz:Bakalım gelecek ay bir daha deneyeceğiz büyük ihtimal. O zamana kadar bende kilo vermeye çalışıyorum. Sizin mi tüp bebek durumunuz vardı. Bir mesajda okumuştum cevap yazacaktım. Sonra yazamadım, mesajı da bulamadım :-)

Evet benimde tedavim şubata transfer oldu benimde tutmadı 2. Idi bu. Çok kilo aldım bende geçen yıl ilk yatırmıştım o zaman aldığımı veremeden 2. Yi yaptırdık tutmadı. Şimdi 20 kilo verip öyle gideceğiz 3.tedaviye bakalım nasip artık.

Dünkü ve bugünkü menülerim dünkü sporum 500 ip atlama 15 dk HIIT kardiyo kandil sebebiyle fazla vaktim olmadı spora bugün sabah kahveden sonra 25 dk tüm vücut antrenmanı akşam dinlenme yarın sabahtan yürüyüş planlıyorum :KK66: bugün 3.5 lt su içildi Eki Görüntüle 2136856 Eki Görüntüle 2136857

Maşallah bu menü ve bu sporla çok çabuk hedefinize ulaşacaksınız. O kadar ip atlama nasıl yaptınız ya tebrik ediyorum

Evet benimde tedavim şubata transfer oldu benimde tutmadı 2. Idi bu. Çok kilo aldım bende geçen yıl ilk yatırmıştım o zaman aldığımı veremeden 2. Yi yaptırdık tutmadı. Şimdi 20 kilo verip öyle gideceğiz 3.tedaviye bakalım nasip artık.
Hayırlısı olsun hakkımızda. Benimle transfer olup, kilosu benden 20 kilo fazla olan bir arkadaşın ikiz tuttu. Bu iş birazda kısmet işi galiba. Biz birbirimizi iyi anlarız. Çok zorlu bir süreç. 2 yıl önce çok güzel zayıflamıştım. Sonra maalesef kısa süren bir hamileliğim oldu. Psikolojimi toparlayamayınca geri kilo aldım. Şimdi tüp bebek sürecindeyim. Bakalım artık hayırlısı.

Çocuk isteyen arkadaşlar hakkınizda hayırlısu olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alalım. rabbim kollarınızi sağlıklı güzel bebeciklerle doldursun.aynen nasip kısmet benim bir arkadaşımda spiralle hamile kaldı ki arkadaş baya kilolu 110 kilo. belki tedavisizde olur.

Hayırlısı olsun hakkımızda. Benimle transfer olup, kilosu benden 20 kilo fazla olan bir arkadaşın ikiz tuttu. Bu iş birazda kısmet işi galiba. Biz birbirimizi iyi anlarız. Çok zorlu bir süreç. 2 yıl önce çok güzel zayıflamıştım. Sonra maalesef kısa süren bir hamileliğim oldu. Psikolojimi toparlayamayınca geri kilo aldım. Şimdi tüp bebek sürecindeyim. Bakalım artık hayırlısı.

Evet nasip kısmet Rabbim bu sefer nasip etsin inşallah. Maddi manevi çok zor süreç. Umurlarımız gerçeğe dönüşsün bu sefer inşalla h. Nerde tedavi görmeyi düşünüyorsunuz

Bugün nasıl bir gündü ya rabbi eğitime geç kaldım üstüne asansörde kaldım eve geldim az dinleneyim dedim elektrikler kesildi üstüne telefonumun şarjı da bitmişti herşey bu kadar üst üste gelir :KK70:
Ayyy asansörde kalmak mı :KK57::KK57::KK57: benim kabusumdur.
Hakkaten bu kadar olur, bugün pek senin günün değilmiş.

Menüm gelsin
Öğlen
2 dilim tbe tost kaşarlı sucuklu
Ara Muz
1tk sağlıklı fındık ezmesi
Aksam
1kepce çorba
2 orta boy tam buğday lavasa ev yapımı tantuni
1 az şekerli kahve
1 şekersiz çay
1 sade soda
1 açlık otu