Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@hayalalemiveben S Suzi1704
Kızlar streste çok önemli bir faktör. Kendinizi çok sıkmayın. Bende ilk kuzumu 2.aşılma sayesinde kucağıma aldım. İkinci defa aşılama gözümde büyümüştü, o kadar kardeş istememe rağmen vazgeçtim. Aynı sıkıntıları çekmek zor geldi kısmetim bu kadarmış deyip bıraktım. Ve inanın kafamdan attıktan sonra bu sorunları, doğal yolla 2.bebeğime kavuştum. Sıkmayın kendinizi beybiler, her işte bir hayır vardır deyip devam edin yolunuza. Ben bir ara evlat edinmeyi düşünmeye başlamıştım. Evlendikten 8 yıl sonra çocuklarımıza kavuştuk çok şükür. :dua::dua: Sizde güzel düşünün güzel şeyler olsun :nazar::nazar::nazar:
Aslında hamile kalmadan önce pek stresli değildim(2 yıldır bekliyorduk) hatta olmazsa da olmaz diyordum. kürtajdan sonra çok sıkıntılı ve stresliydim. Bu ara kendimi daha rahat hissediyorum.senin yavrularına da sağlıklı uzun bir ömür diliyorum canım

Masumlar diye düşünmüştüm dikkat edicim teşekkür ederim :dua:
Orta boy iki tantuni yediğin için ortalama 700 kalori yemiş oldun canım artık paletli hiçbir şey almamaya çalışıyorum ben tam buğday yada diğer hazır ekmekler de güvenmiyorum saf değiller içlerinde buğday unu da var

Güzel menü canım ben bayagdir maden suyu icmiyorum bazı diyetisyen ler onermiyor şişkinlik falan yaptığı için
Teşekkür ederim canım. Maden suyu ile ilgili bende o tarz şeyler duydum ama çok sağlıklı olduğu da söyleniyor. Bende canım çektikçe içiyorum. Zaten günde 1 taneden fazla içemem. Hergün de içmiyorum. Herhalde çok sıkıntı olmaz. Karatayda da serbest :halay:

Menum kizlar
Sabah 2 kupa sekersiz cay
Yesillik
1 dilim eksi mayali ekmek
1 tatli k recel
1kk peynir
6 zeytin

Oglen dise gittim felajet bir gundu 8 dikis atildi disetlerime
Eve gelir gelmez yattim
Aksam 6 da kalktm

1 kase kelle paca corbasi icine ekmek dogradim
1 yk enginar
Baskaa bisey yiyemedim
2 itre suyu gecti
Spor yapamiyorum cunku 2 3 gun kendimi sarsmamam gerekiyormus
Ilaclarimi ictim

Simdi bir bardak sut icip yatacagim :KK43: bu 2 3 hafta zorlu gunlerim basliyor haftaya dikisler alinicak
Geçmiş olsun canım başlangıcı yapmışsın kısa sürede biter umarım.:KK19:

Menum kizlar
Yesillik
1 tatli k recel
1kk peynir
6 zeytin

Eve gelir gelmez yattim
Aksam 6 da kalktm

1 yk enginar
Baskaa bisey yiyemedim
2 itre suyu gecti
Ilaclarimi ictim

Simdi bir bardak sut icip yatacagim :KK43: bu 2 3 hafta zorlu gunlerim basliyor haftaya dikisler alinicak
Canımm ya çok iyi anlıyorum seni. Bende dişeti iltihaplanması yüzünden operasyon geçirmiştim. 15 dikiş atılmıştı üst diş etlerime. :olamaz::olamaz: Simpson ailesinin bir ferdi gibi dolaşmıştım. Ama uzun süre sadece sütün içine attığım cicibebelerle beslenebilmiştim.
Çoookkk geçmiş olsun. :dua:

Aslında hamile kalmadan önce pek stresli değildim(2 yıldır bekliyorduk) hatta olmazsa da olmaz diyordum. kürtajdan sonra çok sıkıntılı ve stresliydim. Bu ara kendimi daha rahat hissediyorum.senin yavrularına da sağlıklı uzun bir ömür diliyorum canım
Çok sağol canım benim. Olan ve olacak tüm yavrularımıza inşallahhh :KK200:

Teşekkür ederim canım. Maden suyu ile ilgili bende o tarz şeyler duydum ama çok sağlıklı olduğu da söyleniyor. Bende canım çektikçe içiyorum. Zaten günde 1 taneden fazla içemem. Hergün de içmiyorum. Herhalde çok sıkıntı olmaz. Karatayda da serbest :halay:
Ben bu ara kefir içiyorum
İkidir dışarı çıkınca zero alayim diyorum donustede kefir alıyorum çocuklarda seviyor şimdi içerken küçük oğlum benim bardağımi da içti:-)

Menum kizlar
Yesillik
1 tatli k recel
1kk peynir
6 zeytin

Eve gelir gelmez yattim
Aksam 6 da kalktm

1 yk enginar
Baskaa bisey yiyemedim
2 itre suyu gecti
Ilaclarimi ictim

Çok gecmis olsun canım

Orta boy iki tantuni yediğin için ortalama 700 kalori yemiş oldun canım artık paletli hiçbir şey almamaya çalışıyorum ben tam buğday yada diğer hazır ekmekler de güvenmiyorum saf değiller içlerinde buğday unu da var
Artık guvenip hiçbir şey yiyemiyoruz resmen

Ben bu ara kefir içiyorum
İkidir dışarı çıkınca zero alayim diyorum donustede kefir alıyorum çocuklarda seviyor şimdi içerken küçük oğlum benim bardağımi da içti:-)
Bende kefiri çok seviyorum. Bulabilirsen evde mayala bence. Bende vardı ama öldürdüm maalesef:cry: çocuklar ayran zannedip çok güzel içiyorlar.:super:

fancynancy fancynancy okadar yorucu bir günde tv izlemek sanada bir maşallah iyi seyirler ..gerçi banada uzun bir gece var gibi kız uyudu 6da kalkmadi bidaha gece 3te diker beni bide emzik olurum şimdi çok şükür varlar diyip yatayim. kızımi durtmezler inşallah. ...ben yatar yatmaz

İnşallah cnm yapmak istiyorum bende ama mayası şokta var çevrede yapan yok tutarmi onla
Mayası eczanelerde de satılıyor ama nasıl tutar bilmiyorum. Facebook’ta bir kefir sayfası vardı. Ücretsiz herkes birbiriyle paylaşıyordu. Facebook’u da kapattım yoksa ordan söylerdim. Yanlış hatırlamıyorsam “kefir kardeşliği” gibi birşeydi adı. Facebook’un varsa bak istersen.

Back
X