Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende geçenlerde ilk defa alıp yapmıştım. Biz eşimle çok beğendik. Bu hafta da görüp aldım. Zaten mevsimsel bir otmuş. Bu aydan sonra olmayacak galiba.
Bende cok severim dövmeyle haşlayıp yoğurt sarmisak nane katiyorum içine soğuyunca birazda su cacik gibi oluyor

Günaydın herkese :)

Cumartesi günü menümü paylaşıyorum.

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, (Ekmek Yok)

Öğlen: 1 tabak kıymalı taze fasulye ve yarım kase yoğurt

Ara öğün 16:30 gibi:

Akşam: 1 buçuk kase mercimek çorbası, fırında közlenmiş yoğurtlu patlıcan satalasi, az yağlı ve sirkeli salata,

9 gibi 3 yk kalan yoğurtlu patlican

Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt

Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 45 ar adet ip atlama, gece yatmadan önce de 30 adet ip

1.5 lt su

14 nisan cumartesi menüm

Sabah
1 dili ekmek
1 kaşık lor peyniri
Domates ve salatalik
1 haslanmis yumurta
3 zeytin

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
Koye gittik ve canim birsey istemedi

Ara
1 portakal

Aksam
2 baget mangal
1 tabak salata
1 bardak ayran

Gayet güzel olmuş dört dörtlük menü olmus

Ayy hadi bismillah kendi tam buğday ekmeğimi yapıyorum mayaladım inşallah güzel olur bir dahakine mayami da kendim yapicam inşallah :dua:
Bende bugün ekmek yapacağım binden ekşi maya aldım mayayi nasıl yapıyoruz ekmek için ben hiç bilmiyorum paketli hiç birşeye güvenmiyorum çünkü

14 nisan cumartesi menüm

Sabah
1 dili ekmek
1 kaşık lor peyniri
Domates ve salatalik
1 haslanmis yumurta
3 zeytin

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
Koye gittik ve canim birsey istemedi

Ara
1 portakal

Aksam
2 baget mangal
1 tabak salata
1 bardak ayran
Canım Menün çok güzel spor ve suyu Yazmamışsın sanırım spor yok

Koşmak isteyenler için bir program buldum kendinizi geliştirmek isterseniz uygulayabilirsiniz bende yapmaya çalışacağım:KK9:
Screenshot_2018-04-14-08-14-17.webp
:super:

Bende bugün ekmek yapacağım binden ekşi maya aldım mayayi nasıl yapıyoruz ekmek için ben hiç bilmiyorum paketli hiç birşeye güvenmiyorum çünkü
Nefis yemek tariflerini yazıyor cnm ben de ordan denicem olur inşallah o_O
Ekmegi nasıl yapcan ben sadece un su tuz maya koydum kabarmasini bekleme aşamasındayım

Koşmak isteyenler için bir program buldum kendinizi geliştirmek isterseniz uygulayabilirsiniz bende yapmaya çalışacağım:KK9:Eki Görüntüle 2136943 :super:
Bu çok güzelmiş favorilere alıyorum

Canımm ya çok iyi anlıyorum seni. Bende dişeti iltihaplanması yüzünden operasyon geçirmiştim. 15 dikiş atılmıştı üst diş etlerime. :olamaz::olamaz: Simpson ailesinin bir ferdi gibi dolaşmıştım. Ama uzun süre sadece sütün içine attığım cicibebelerle beslenebilmiştim.
Çoookkk geçmiş olsun. :dua:
15 dikis miiii:KK57:Ya aynen bende yarin simpson oldm tek taraf sisti ve morardi insallah toparlicam

Back
X