Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nefis yemek tariflerini yazıyor cnm ben de ordan denicem olur inşallah o_O
Ekmegi nasıl yapcan ben sadece un su tuz maya koydum kabarmasini bekleme aşamasındayım

Bu çok güzelmiş favorilere alıyorum
Bende öyle yapıyorum ama maya için şeker koymadım ılık suda beklettim valla sadece inşallah olur tam buğday unu yulaf unu ve kepegi karışık yaptım içine bir avuç çiğ badem bir avuç çiğ fındık ekledim az çörek otu ve keten tohumu da koydum bur çay bardağı da yarım yağlı laktoksuz süt koydum ne ararsan varmış yaz yaz bitmedi :KK70:Bende şimdi kabarması için bekliyorum sonra 5 dk yoğurup fırına atacağım 200 derecede 40-45 dk pisecekmis bende nefis yemek tariflerinden baktım :KK48:

Günaydın kızlar.:KK3:
Dün çok haraketli ve yorucu bir gündü.
Onun etkisiyle bugün 6'da değilde 7'de uyanabildim.:rolleyes:
Kahvaltıya misafir var hazırlık yapmam lazım.:KK56:
Herkese az kalorili,bol hareketli,sağlıklı ve mutlu bir Pazar günü diliyorum..:KK36:
Her herşey gönlünüzce olsun..:dua:
Şimdilik hoşçakalın..:KK200:
Günaydınnnn, aaaaa çok geç kalkmışsın orticim olmadı ama aaaaa :KK48::KK48::KK48:
Güzel dleklerinin aynısını senin için de diliyorum.
Kaçamaksız, bol enerjili, gülmeli bir Pazar olsun hepimizeee :KK36::KK36:

15 dikis miiii:KK57:Ya aynen bende yarin simpson oldm tek taraf sisti ve morardi insallah toparlicam
:KK43::KK43: Çok kötüydü yaaa, üst dişetlerimi epey bir açmışlardı. Iıyyy hatırlamak istemiyorum.
Sende çabucak toparlarsın umarım canım.
16-17 yaşında falandım. Ayyy ondan sonra annem zorlasa da uzun süre gitmedim.

Ay bu arada Cuma tartım;
3AC49D01-8FA4-486A-8D73-70C4FB353A39.webp

Cuma, cumartesi hurma diyetiyle bugün;
36225D8F-DF47-4FBB-8BA6-E3FFD9A9D10A.webp

İki günde 2,1 kilo gitmiş görünüyor ama ben bir kısmının ödem olduğunu düşünüyorum. Uzun vadede nasıl olur bilemem ama 2 gün gayet yeterliydi benim için. Bir de şöyle bir durum var; kilom yüksek olduğu için fazla vermiş olabilirim. Düşük kilolarda aynı etkiyi göstermeyebilir.
Sevgiler, öpüyorummmm. :KK15:

Selam kızlar bunları okurken alintilamistim ama ancak şimdi yazabildim.:KK56:
Orticim 21000 küsür mü? :oha: Gözlerim çıkacaktı yerinden :KK48::KK48: maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:
Zaten sabah yürüyüşümü yapmıştım. Onun üzerine çarşı, sahil,AVM,pazar,yapı marketler yürüdük durduk bütün gün uzun zamandan bukadar adım atmamistim.
Bugün nasıl bir gündü ya rabbi eğitime geç kaldım üstüne asansörde kaldım eve geldim az dinleneyim dedim elektrikler kesildi üstüne telefonumun şarjı da bitmişti herşey bu kadar üst üste gelir :KK70:
Aksilikler peşini bırakmamiş. Ne eğitimine gidiyorsun cnm?
Kendine büyük bir bardak edinebilirsin kendine şart koşup her yemekten ara öğünden önce bir bardak su içebilirsin :))

Waow sayıyı okuyamadım :KK9:

Eveet çok güzel olmuş eline emeğine sağlık :KK9::KK37:
Hergün böyle yurusek ne güzel.

Menum kizlar
Sabah 2 kupa sekersiz cay
Yesillik
1 dilim eksi mayali ekmek
1 tatli k recel
1kk peynir
6 zeytin

Oglen dise gittim felajet bir gundu 8 dikis atildi disetlerime
Eve gelir gelmez yattim
Aksam 6 da kalktm

1 kase kelle paca corbasi icine ekmek dogradim
1 yk enginar
Baskaa bisey yiyemedim
2 itre suyu gecti
Spor yapamiyorum cunku 2 3 gun kendimi sarsmamam gerekiyormus
Ilaclarimi ictim

Simdi bir bardak sut icip yatacagim :KK43: bu 2 3 hafta zorlu gunlerim basliyor haftaya dikisler alinicak
Geçmiş olsun canım.
Aslında hamile kalmadan önce pek stresli değildim(2 yıldır bekliyorduk) hatta olmazsa da olmaz diyordum. kürtajdan sonra çok sıkıntılı ve stresliydim. Bu ara kendimi daha rahat hissediyorum.senin yavrularına da sağlıklı uzun bir ömür diliyorum canım
Aminnn inşallah Allah razı olsun
Allah'ım çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıkli,hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. :dua:
Herşey gönlünüzce olsun.:KK68:
İnşallah cnm yapmak istiyorum bende ama mayası şokta var çevrede yapan yok tutarmi onla
Şokta kefir mayasi olduğunu bilmiyordum.

Ay bu arada Cuma tartım;
Eki Görüntüle 2136984

Eki Görüntüle 2136985

İki günde 2,1 kilo gitmiş görünüyor ama ben bir kısmının ödem olduğunu düşünüyorum. Uzun vadede nasıl olur bilemem ama 2 gün gayet yeterliydi benim için. Bir de şöyle bir durum var; kilom yüksek olduğu için fazla vermiş olabilirim. Düşük kilolarda aynı etkiyi göstermeyebilir.
Bebeiim dengesiz beslenmekte gereksiz şişkinlik yapıyor zaten..Bende biraz dikkat edince 4 günce 2.1 kilo gitti ama aman aman kendimi kismadim bu 4 günde sadece dikkat ettim abartmadan düzenli beslendim.
--
Yarın ne yapmayı düşünüyorsun? Ekspres mi yapsak acaba?

Ay bu arada Cuma tartım;
Eki Görüntüle 2136984

Eki Görüntüle 2136985

Çarşamba perşembe hurma diyeti yapıyorum hem cuma tartisina hem de cuma cumartesi düğün var onun için :bicak:
Ozendim senden

Hanımlar merhaba
Dünden beri giremedim
Akşam yine yine yineee telefonum bozulduuuu!!! :kızgın::kızgın::kızgın:
Sabah da pazar telaşı vardı, sonra arkadaşıma güne gittim. Bu arada bizim günlerimiz salata ağırlıklı oluyor, kimse kilo almak istemiyor :KK48::KK48: Pek kaçamak olmadı yani. Hafta sonu telaşı pek giremedim, sayfalar da birikmiş süper olmus :rapci:

Eveet çok güzel olmuş eline emeğine sağlık :KK9::KK37:
Tamam canım o zaman sana zahmet yarından cumaya kadar bu şekilde menüleri puanlayabilir misin? Cuma da 1.yi açıklarız :)
Pilateste eklenebilir canım. Mat pilates ve reformer pilates olarak. Biraz daha kilo verdikten sonra yakın zamanda tüp bebek olmazsa ben başlamayı düşünüyorum. Acayip sıkılaştırıyor.:super:
Haklısın pilatesi de eklemek gerek.
Mat pilates ve reformer pilates arasındaki fark nedir peki ben bilmiyorum. Puanları farklı mı olmalı sence?
evlaefe dişin nasıl oldu.
biri bana isim alıntılamayi öğretse iyi olcak...
Canım alıntılama dışında bir de mesajların altında cevapla butonu oluyor, direkt onu da kullanabilirsin cevap yazmak için, aklında olsun :)
Menüm gelsin
Öğlen
2 dilim tbe tost kaşarlı sucuklu
Ara Muz
1tk sağlıklı fındık ezmesi
Aksam
1kepce çorba
2 orta boy tam buğday lavasa ev yapımı tantuni
1 az şekerli kahve
1 şekersiz çay
1 sade soda
1 açlık otu
2lt su
15dk cardio
2 gündür canım dondurma istiyor dolapta var cesaret edip yiyemiyorum :110:
Çok konuşulmuş madem lavaşlar kalorili sana azıcık ceza yazalım. İp atlama yapıyor muydun çiklatım sen? Eğer öyleyse 100 ip atlama diyelim. Yapamıyorsan ona eşdeğer bir şeyler yapabilirsin.
@ işaretini koy canım sonra ismi yaz altta isimler çıkıyor etiketlemek istediğinin üzerine tıkla ve sonra mesaj yazarken 2 boşluk bırak. Tek bırakınca etiketi almıyor bende bazen o yüzden iki boşluk dedim. Bakınız şekil A

si_bel si_bel

Eki Görüntüle 2136888

:KK76:
Aaa bazen etiketleme tek boşluk olduğu için mi çalışmıyor acaba? 2 boşluklu yapayım bundan sonra.
Oglen dise gittim felajet bir gundu 8 dikis atildi disetlerime
Off cok gecmis olsun canım
tam buğday yada diğer hazır ekmekler de güvenmiyorum saf değiller içlerinde buğday unu da var
Unların içinde bile koruyucu varmış ki... Unumuzu da kendimiz üretmemiz lazım. Hatta buğdayın zaten komple genetiğiyle oynadıkları için unu kendimiz üretsek bile kurtaramıyoruz. En iyisi glutensiz beslenmek.
Hadi kızlar bende kaçıyorum. Şahsiyetin 4.bölümünü izliyoruz :KK76:
Nasıl bi dizi Ferahcım? Ben de merak ediyorum onu.
İnşallah cnm yapmak istiyorum bende ama mayası şokta var çevrede yapan yok tutarmi onla
Canım ben Endanem'in mayasını almıştım, Migros'larda satılıyor.
Benim iki kizda fen lisesinde okuyorlar neden sözeli sevmedikleri burdan belli sözel derse gectimi çalismaya anlamiyorum ben bunlari nasil okucam anlicam diye kiziyor
Maşallah kuzulara :nazar:
Kaçıncı sınıflar?
Insallah kaptanim
Arkadaslar birde ne olur carsamba ve persembe çok dikkat edelim diyetimize kacamak dahi yapmiyalim
Çok haklısın çarşamba perşembe yapılan kaçamaklara 2 kat mı ceza yazsam :KK48:
merhaba arkadaslar diyetimde ilk gunler.biraz zorlaniyorum gibi gibi diyet oncesi ne kadar cok yiyormusum . vucudunuz ne kadar surede alisti
İlk günlerde sık sık ara öğün yapabilirsin canım acıkıyorsan. Sağlıklı atıştırmalıklarla tabi ki :)

Tamam canım o zaman sana zahmet yarından cumaya kadar bu şekilde menüleri puanlayabilir misin? Cuma da 1.yi açıklarız :
Ben listeyi yaptım iki günü kaydettim kaçamaksız menüler 200 az ceza alanlardan 50 puan çok ceza alanlardan 100 puan kırdım sporları da tek tek hesapladım ozlem açık ara farkla önde :super:

Back
X