- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #281.781
150 ip bugün itibariyle atlanmıştır. İlgililere duyurulur. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor tablosunu ilk sayfaya koydumBunu nasıl düşmem gerektiği hakkında bilgim yok
Hee öyle ayarlayayım ben o zamanSpor tablosunu ilk sayfaya koydum
Şimdik 15 dk eliptik 45 puan yapıyor.
45 puan ip atlama 45*5=225 ipe denk geliyor ciklatcım
Etiketlemeyi cezalarda yapabilirsiniz ceza sonuçta garanti olsunŞimdi menü, spor yazarken etiketleme yapacağız değil mi? Cezalarda siz bizi bulursunuz![]()
Mutlaka deneyeceğim evde hazırlayıp is yerine götürebilirim is yerinde pek sağlıklı tercih bulunmuyor hep önceden yanıma alıyorum zaten güzel fikirDene bir gün yapımı çok basit zaten hemde gayet doyurucu ve saglikli
Ooo cezanı yaptı olarak degistiriyorum![]()
Detoksu nasil yapiyosunuz acaba?
Oyle yapiyorum canim arada esneme bacak cekme karna dogru.yoksa tek atlamada ddgil zaten. Arada cocuklar giriyor zaten ipte fena kesiyor. Kablo gibi bir malzeme. Ezginjn ipindenDaha bende cezalari yapamadim bugün yürüyüş yaptigimiz yerde bir amca satiyor alayimda ip yapayim.ilk önce 50ye kadar atla mola ver sonra bordaha 50 ye kadar atla yine mola,mola dediysem nefes alacak kendimizi toparliyacak kadar
Kabak detoksu bende takipteyim bugun regl oldum cumaya en azindan 100gr eksi ciksam iyi olurDetoksu nasil yapiyosunuz acaba?
Neyse takim sayisalcilarla doluydu yoksa yandikSpor tablosunu ilk sayfaya koydum
Şimdik 15 dk eliptik 45 puan yapıyor.
45 puan ip atlama 45*5=225 ipe denk geliyor ciklatcım
Teşekkürler çikilatam.
"Sabah: 2 yumurta ve 1 peynir/ öğle ve akşam( 2 adet kabak rendelenip 2 yemek kaşığı istediğimiz yoğurtla karıstırılıp istersek dereotu ve ceviz konulup)kabak detoksu ve aralarda 2 seçtiğimiz istediğimiz meyve. Tarif ve menü bu, ama yumurta yemeyen peynir arttırsın ve ekmek benzeri türevler bu detoksta olmaz️
Haftada 3 gün yapın, ayda en cok 2 kez tekrarlayın çünkü ilk etkiyi yine yaratmaz. Ayrıca sebze,meyve yoğurt ve protein yediğiniz için detoks isminde,hep yaptığınız menüyani giden kilolar yağdan ve geri gelmez eğer sonrasında dikkat ederseniz."
Ben çarşamba/perşembe yapmayı planlıyorum.
Sana biraz iş çıktı kusura bakma artık çiklatım.Hee öyle ayarlayayım ben o zaman
Evet bence de güzel bir menüBugunku menum
Sabah
1haslanmis yumurta
Az peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Yarim dilim ekmek
Ogle
5 kasik kadar kisir
Ara
Elma
Aksam
Patlican yemegi
Cacik
150 ip atlama
15 dk bolgesel egzersiz
Baslangic icin fena degil sanki
Güzel zoru :)
Neyse takim sayisalcilarla doluydu yoksa yandiktesekkurler
Kızartma mııı? Ama neyse ki miktarı az olmuş. Hadi buna da ceza yazmayayım.. AmaMenü
Sabah 1muz
Öğle
2 kepçe etli corba
1 avuç salata
7-8 yogurtlu patates kızartması
Aksam
1dlim tbe
1tabak tavuk sote
1kepce cacık
Ara
1 çilek
1muz
Yarım yeşil elma
Yarım portakal
2 litre su
600 adım
Bu aksam nobetciyim menuler de hastane yüzünden saçma sapan
Emzirirken detoks yapmak önerilmiyor canım, sütün etkilenmesin. Sen normal dengeli beslenmeye devam et.Ben de bu sekilde yapayim. Size katilirim carsamba persembe.sadece 2 gun degil mi?
Decathlon dan almıştım canım.Bu nasil güzel bir ip nerden aldin bende bakayim şimdi ucuzunu alacagim ama
Ben yaptım canım kabak detoksunu. Regli iken yapabilirsin ama ödemden dolayı az verebilirsin. Buna takılmadan yaparsan yap derim bence. Ben regliye yakın yapmıştım.Kabak detoksu bende dusunuyorum reglken sikinti olurmu ..olmaz herhalde.. 2 kabak cok degilmi gerci sadece o yencek