Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku menum
Sabah
1haslanmis yumurta
Az peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Yarim dilim ekmek

Ogle
5 kasik kadar kisir

Ara
Elma

Aksam
Patlican yemegi
Cacik

150 ip atlama
15 dk bolgesel egzersiz

Baslangic icin fena degil sanki
Gayet güzel menü ve spor. Zamanla daha da artacaktır sporun:nazar:

1 tatli kasigi yemistim. Ne olacak benim bu halim bilmem. Tatli seylere dayanamyorum. Aslinda sekersiz bir gun geciricem diye kalkiyorum ama daha kahvaltida sozumu unutuyorum.
Günaydın hanımlar
Güzel bir hafta olsun bol eksiliii
Hani pazartesi bildirimleri nerede yalnızca birkaç kişi yazmış?
Artıda olanlar varsa ekstra dikkat etsinler, cumaya herkesi eksi görmek istiyorummm ona göreeee :halay:
Yarin yazsam olurmu kacamak yok ama ben bugun sabah kizi doktora goturdum gec geldim

Sunum çok güzel olmuş:super:afiyet olsun.
Sağol canımmmm :KK68:

Şimdi menü, spor yazarken etiketleme yapacağız değil mi? Cezalarda siz bizi bulursunuz :KK70:
Oooooo :KK70::KK70::KK70:

İnşallah bakalım şekerim.
1 saatlik eliptik bisiklet seansımın 40. dakikası içerisindeyim.
Harikasınnnn :KK19:

Eliptik cezan da mı vardı
Yoktu, ip var ama her zaman ip atlayamıyorum canım yerine eliptik yapıyorum canım. Benim daktır atlama dedi ama arada abartmadan atlıyorum böyle.

Menülerin de cok guzel. Hepsi birleşince güzel kg gitmiş

Eline sağlık ciklatim
Balpamuk karabiber ve fancynancy'nin gecen haftaki kg bildirimlerinden dolayı 1000'er ip cezaları var
Evet canim bende yazdim ilk firsatta yapilacakta unutmusum yuruyisteyken alacaktim adami gordum ama param yoktu
Yanimda

İp atlayabiliyor musun canım sen? Dizin daha iyi mi?

İp cezasını eliptik olarak da yapmış olabilir? :) Çünkü ben ip olarak kessem de dizi ağrıdığından bazen eliptik olarak yapıyordu. Konuya açıklık getirmesi için fancynancy'e bağlanalım :KK48:
:-):-):-)
Ördekim konuyu netleştirmiş aslında :-)
Ya benim dizkapakcağızlarım yaklaşık 1 cm kadar aşağıdaymış, o yüzden fazla merdiven bile çıkmaya kalktığımda hemen acımaya başlıyor, tabii kilonun da etkisi var bunda. Daktır onu da dedi :KK23: Bir ara hergün 2000-2500 atlıyordum sonra dizlerim bir ağrıdı ki, yan bağları falan kopardım sandı adam. sonra menüsküsten şüphelendi. Ağrılarım geçti emar istemişti, şimdi gereksiz yere girmeye ne gerek var deyip öteledim. Hayırlısı :ıslık:
O 2500-2700 ler bir hayal tabi şimdi benim için. Böyle çıtırdan 300-500 takılırım, baktım gidiyor 700 e varırım ama fazlası bozar :KK70::KK70::KK70:

:-):-):-)
Ördekim konuyu netleştirmiş aslında :-)
Ya benim dizkapakcağızlarım yaklaşık 1 cm kadar aşağıdaymış, o yüzden fazla merdiven bile çıkmaya kalktığımda hemen acımaya başlıyor, tabii kilonun da etkisi var bunda. Daktır onu da dedi :KK23: Bir ara hergün 2000-2500 atlıyordum sonra dizlerim bir ağrıdı ki, yan bağları falan kopardım sandı adam. sonra menüsküsten şüphelendi. Ağrılarım geçti emar istemişti, şimdi gereksiz yere girmeye ne gerek var deyip öteledim. Hayırlısı :ıslık:
O 2500-2700 ler bir hayal tabi şimdi benim için. Böyle çıtırdan 300-500 takılırım, baktım gidiyor 700 e varırım ama fazlası bozar :KK70::KK70::KK70:
Masallah 2500 mu .vede gecmis olsun mu diyim cokta zorlama canim..

Güzel zoru :)
Katmamak lazım sanki? Malum cezalar kaçamak için veriliyor. Normal spora ek olarak yapılmasını bekliyoruz. Ama çok karışacaksa sayabilirsin de..

Kızartma mııı? Ama neyse ki miktarı az olmuş. Hadi buna da ceza yazmayayım.. Ama Ezgican05 Ezgican05 menüye 100 puan ver :)
Mesaj alındı puanlama tamam :KK52:
Ceza sporlarını belirtiyorlar bana da yazmamak lazım gibi geldi :KK16:

ben dis eti tedavisi de oldum 20 lik dis de cektirdim cok yakin zamanda bence korkulacak birsey yok ama isinin ehli dis hekimi bulursan cok cok cok iyi olur
Yaaa simdi daha çok korktum ama biraz anlatsana canim nasil bir tedavi uyguladilar izledigimde dis etini kesiyorlardi damaktan parca aliyorlar yada baska birsey yapistiyorlardi ve bu tedaviyi olmasak ne zarari var acaba

Cok tesekkur ederim. Yapicam duzenli olarak.
Rici ederim, ne demek. :KK52:

ben dis eti tedavisi de oldum 20 lik dis de cektirdim cok yakin zamanda bence korkulacak birsey yok ama isinin ehli dis hekimi bulursan cok cok cok iyi olur
Tatlım ben gidiyorum, kaçan Deniz ve Kum Deniz ve Kum :KK48::KK48: çok pis ispiklerim :KK70:

Etiketlemeyi cezalarda yapabilirsiniz ceza sonuçta garanti olsun :super: menülerle sporları bir arada yazın benim için yeterli ben sayfalarınıza tek tek girip bakıyorum paylasimlariniza kaçırmamak için :))

Mutlaka deneyeceğim evde hazırlayıp is yerine götürebilirim is yerinde pek sağlıklı tercih bulunmuyor hep önceden yanıma alıyorum zaten güzel fikir :super:
Canım benim uyanıklık peşinde o, arada kaynar belki diye :-):-)

Menümü yazayım.

Kahvaltı öncesi 2 kuru kayısı+ tarçınlı limonlu su

Çok Geç Kahvaltı:
- 2 dilim ekmek
-2 yumurta
-1 dilim peynir
- Bol maydanoz, domates ve salata

Akşam:
Fırında tavuk
Ayran

Spor: 1 saat eliptik
Süpersin hedefcim :nazar::nazar:

Menü
Sabah 1muz
Öğle
2 kepçe etli corba
1 avuç salata
7-8 yogurtlu patates kızartması
Aksam
1dlim tbe
1tabak tavuk sote
1kepce cacık
Ara
1 çilek
1muz
Yarım yeşil elma
Yarım portakal
2 litre su
600 adım
Bu aksam nobetciyim menuler de hastane yüzünden saçma sapan
Çikilatacım senin bu nöbetlerinde gece meyvelerine bir çare bulsak. Şekerli ya, gece yemeyin diyorlar. Gerçi kim bilir kaçlara kadar uyanık kalıyorsundur. :KK43:
Nöbetin olduğu günler çantana meyveli activia falan atsan, hem bağırsak sorununa iyi gelir hem de atıştırmalık olur. Nöbet saatlerinde normal öğün gibi bişiler yeme imkanın oluyor mu? Tamamen cahilim sizin sektörde o yüzden soruyorum.

Back
X