- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #282.881
Teşekkür ederim canım. Bugün benim doğum günüm. Hedefime ulaşmak bi hediye almış gibi mutluluk verdi. Tam gaz devam hep böyle..Maşallah tebrik ederim çok güzel sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Bugün benim doğum günüm. Hedefime ulaşmak bi hediye almış gibi mutluluk verdi. Tam gaz devam hep böyle..Maşallah tebrik ederim çok güzel sonuç
Teşekkür ederim canım. Bugün benim doğum günüm. Hedefime ulaşmak bi hediye almış gibi mutluluk verdi. Tam gaz devam hep böyle..
tabii ki 67,1 i kabul ediyoruzGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Bende vermişim epey kiyafeti 67 500 kıyafetsiz 67 200 100 arası gitti geldi. Eki Görüntüle 2140937 Eki Görüntüle 2140937 Eki Görüntüle 2140938
Nice mutlu, sağlıklı ve fit senelere kardelencimTeşekkür ederim canım. Bugün benim doğum günüm. Hedefime ulaşmak bi hediye almış gibi mutluluk verdi. Tam gaz devam hep böyle..
Günaydın herkese. Bu hafta hedefi tutturamadım 100 gr eksik hedeften ama 1.2 kg erimişim yine de:)
Harikasınız arkadaşlar. Tebrik ederimGünaydın canlar...
Hedefime ulaşmanın mutlyluluğuyla uçuyorum şu an.
Hedefim 89.3
Bugünkü kilom 89
(91,3/89/2,3/%2,51)
incicim, ayrıldığın kiloya dönersen tabii ki listeye girebilirsinGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben geldim artık aranıza şekersiz günlere başlıyorum inşallah, dayanabildiğim kadar. Bunhafta kilom 58,7 listeye haftaya katılsam olur mu kilo almış olarak katılmak istemiyorummorordek
Ayyy çok teşekkür ederim, amiin. İyiki katılmışım aranıza. Ben de aranızda olmaktan dolayı mutluluk duyuyorumO zaman iyi ki doğmuşsun ve iyi ki buraya katılmışsın.Bir sonraki doğum gününde çıta gibi incecik bir kız olarak karşılarsın inşallah doğum gününü
Çok teşekkür ederim canımNice mutlu, sağlıklı ve fit senelere kardelencim![]()
TebriklerrrrrrrrGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Bende vermişim epey kiyafeti 67 500 kıyafetsiz 67 200 100 arası gitti geldi. Eki Görüntüle 2140937 Eki Görüntüle 2140937 Eki Görüntüle 2140938
Çok teşekkür ederim canımHarikasınız arkadaşlar. Tebrik ederim![]()
canım kurallar gereği ayrıldığın kilodan fazla isen listeye giremiyorsun zaten :)Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben geldim artık aranıza şekersiz günlere başlıyorum inşallah, dayanabildiğim kadar. Bunhafta kilom 58,7 listeye haftaya katılsam olur mu kilo almış olarak katılmak istemiyorummorordek
Canım ben de seni tebrik ediyorum. Çok güzel vermişsin.Günaydın herkese. Bu hafta hedefi tutturamadım 100 gr eksik hedeften ama 1.2 kg erimişim yine de:)
Mutlu yıllar diliyorum. Sevdiklerinle sağlıklı ve fit bir ömrün olsunTeşekkür ederim canım. Bugün benim doğum günüm. Hedefime ulaşmak bi hediye almış gibi mutluluk verdi. Tam gaz devam hep böyle..
1 günümüz kaldı sadeceeeee, 1 gün.
balpamuk S Suzi1704 @karabiber01 @si_bel @0zlem @hedef38beden H hayalalemiveben
Cikilatacanavari
Nerelerdesinizzzz bakiyim. Gezdiğiniz sizin olsun, yiyip içtiğinizi anlatın![]()
200 bana yeter 50si sende kalsinCanım ceza dahil 250 sen cezayı çıkar içinden
Tebrik ederim cnmGünaydın canlar...
Hedefime ulaşmanın mutlyluluğuyla uçuyorum şu an.
Hedefim 89.3
Bugünkü kilom 89
(91,3/89/2,3/%2,51)
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraTeşekkür ederim canım. Bugün benim doğum günüm. Hedefime ulaşmak bi hediye almış gibi mutluluk verdi. Tam gaz devam hep böyle..
Çok teşekkür ederim canım. Hep birlikte inşallahMutlu yıllar diliyorum. Sevdiklerinle sağlıklı ve fit bir ömrün olsun![]()
Çok teşekkür ederim canım.200 bana yeter 50si sende kalsin
Tebrik ederim cnm
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara![]()