- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #282.901
Hedefcim onu zaten cuma günleri tutuyorduk aslında, gecen hafta benim unutmam sebebiyle böyle oldu. Bugün kg bildirimlerinden sonra haftaya olan hedefleri alalım hemen.Haklısınız şekerler..
Yarın olarak hayrola.
Artı çıkması yeter modundayım ama haftaya çok iyi olacak umarım. Regl sağolsun zor geçti bu hafta bana.
Bu arada hedef listesinni cuma yapsak nasıl olur? Hafta sonu kontrol için iyi olabilir.
Pazartesi hedefi artı gelmemek olarak düsünüyordum ben hepEvet yaaa, Pazartesi hedefi de yapalım ya da ayrıca. Ne dersiniz? Tutturamayana fix ceza belirleriz.Ne dersin Şeymacım
morordek

Ama istenirse pazartesi hedefi de olur tabi ki
Baya bi eksik menü var sanki. Bunlara bi ceza keselim Ferahcım.Eki Görüntüle 2140869
Bir bakıverin kızlar, atladığım olduysa düzenlerim. Yarın tekrar paylaşacağım. Bu kontrol için

O kitaba ben de baslamıstım ama bitiremedim bi türlüBu arada beynine format at diye bir kitabı bitirdim bugün. Bilinçaltı çalışmaları ile kilo verme konusuna değinmiş. Önümüzdeki günlerde deneyeceğim. Olumlu sonuç alırsam paylaşırım.

Günaydın herkese. Bu hafta hedefi tutturamadım 100 gr eksik hedeften ama 1.2 kg erimişim yine de:)
Hanımlar cok iyi kg vermissiniz.Günaydın canlar...
Hedefime ulaşmanın mutlyluluğuyla uçuyorum şu an.
Hedefim 89.3
Bugünkü kilom 89
(91,3/89/2,3/%2,51)
15 gün deneme süreniz doldu ve menüleriniz de çok iyi oldugu icin sizi listeye dahil ediyorum bu hafta.
Lütfen artık ekstra dikkat cunku takım ortalamasını etkileyeceksiniz :)
Dogum gunun kutlu olsun canımTeşekkür ederim canım. Bugün benim doğum günüm. Hedefime ulaşmak bi hediye almış gibi mutluluk verdi. Tam gaz devam hep böyle..
En güzel hediye fazla kilolardan kurtulmak olsa gerek

Canım söylemisler zaten 58.1 kg ile izne ayrıldıgın icin o kiloya inmeden listeye dahil edemiyoruzGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben geldim artık aranıza şekersiz günlere başlıyorum inşallah, dayanabildiğim kadar. Bunhafta kilom 58,7 listeye haftaya katılsam olur mu kilo almış olarak katılmak istemiyorummorordek