Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En Büyük TÜRKİYE 5. Takım 4 Mayıs Hedefleri En Büyük TÜRKİYE

Üye ismi >> 27 Nisan kg >> 4 Mayıs hedef

balpamuk >> 61,8 >>

fancynancy >> 79,6 >>

Cikilatacanavari >> 86,9 >>

ssyykk123 >> 77,7 >>

Ezgican05 >> 54,4? >>

karabiber01 >> 80,5 >>

si_bel >> 67,1 >>66.7

0zlem >> 81 >>

hedef38beden >> 73,8 >>

hayalalemiveben >> 74,1 >>

violin35 >> 66,4? >>

kardelelen321 >> 89 >>

Beyazinci>>58,7>>57,4
4 günlük bir tatil yapcam dikkat edeceğim ama ne olur ne olmaz hedefi tuturamazsam Ezgican05 Ezgican05 başın sağolsun. MevlaM rahmet eylesin.

Hedefcim aslında kadın çoğu şeyde haklı, yulaf kepeğiyle ilgili konuşmalarına da çok gülmüştüm. Her coğrafyanın bir beslenme kültürü var, ona göre de vücut ayarları var baktığın zaman. Antin kuntin işlere girmeyip elimizin altındakilerle ölçülü ve düzenli beslensek yeter. Ama mutfağımızda çok zengin kardeşim :KK48:
Çok ilginçmiş, dene bakalım :21:
Bende bir kitap almıştım yiyerek zayıfla diye. Onda da mantık aynıydı ama uygulanılabilirliği yine bize bakıyor.

Ben de kadının söylediklerinin doğru olduğuna inanıyorum. Bir dönem de uygulamıştım aslında diyeti ama ben sağlıksız şeyleri de hayatımda tüketiyorum ama çıkarabileceğimi çok zannetmiyorum. O nedenle pek hayal kurmayıp Karatay teyzeyi dinlemekle yetiniyorum.

Teşekkür ederim canım. Bugün benim doğum günüm. Hedefime ulaşmak bi hediye almış gibi mutluluk verdi. Tam gaz devam hep böyle..

Doğum günün kutlu olsun kardelencim.

Ferah’cım benim bu egzamadan dolayı moralim çok bozuktu 2 gündür saldım kendimi :KK43: Dün artık hüngür hüngür ağlayasım vardı. Enerjimi düşürüyor, moralimi çok bozuyor. Önceden bu kadar kafama takmıyordum ama tam tertemiz olmuşken, geçti demişken tekrar şiddetli şekilde başa sarması hatta ayaklarımda bile çıkması beni alt üst etti :KK43: Onun için hiç menü falan yazamadım 2 gün yediklerime dikkatte edemedim. Ama yürüyüşlerimi yaptım. Bugün 61.8’im. 61.00 görmüştüm hafta başında yaa :KK43:

Pamukcum, bu bahsettiğim kitapta egzema ile ilgili bir bölüm de vardı. Özellikle net çözümü olmayan hastalıklar konusunda bilinç altının çok etkili olduğu ve tedavisi için bahsedilen tekniğin kullanılabileceği şeklinde. Oldukça da iddialıydı. Bir bak istersen.

Hedefcim onu zaten cuma günleri tutuyorduk aslında, gecen hafta benim unutmam sebebiyle böyle oldu. Bugün kg bildirimlerinden sonra haftaya olan hedefleri alalım hemen.

Pazartesi hedefi artı gelmemek olarak düsünüyordum ben hep :-)
Ama istenirse pazartesi hedefi de olur tabi ki

Baya bi eksik menü var sanki. Bunlara bi ceza keselim Ferahcım.
Ezgican05 Ezgican05 mobil interneti bittiği için yükleyemedim demişti onun dısında mazereti olan yoktu galiba?

O kitaba ben de baslamıstım ama bitiremedim bi türlü :olamaz:

Ben de genelde pazartesi hedefini genelde artı çıkmamak olarak düşünüyorum ama aslında eksi çıkılsa ne kadar etkili olur cuma sonucuna.

kaptanım annemin teyzesi vefat etti iki gündür cenaze evindeyim bugün paketim yenilendi ancak girebildim ama tartılamadım malesef hepinizden çok özür diliyorum puan tablosunu da müsait olduğum ilk fırsatta yayınlayacağım tekrardan çok üzgünüm :KK43:

Başınız sağolsun Ezgicim.

Kızlar bu haftaki listemizi yeni üye arkadaşlarımız toparladı. Önceki haftalarda listede olup devam edenlerin hali içler acısıydı maalesef :olamaz: (karabiber ve hedef38beden hariç).

Hedef listesini yukarıda paylaştım lütfen hemen haftaya için hedefler koyup kaldığımız yerden devam edelim. Bu arada takım 1.miz kardelelen321 kardelelen321 'i çok tebrik ediyorum :KK9: Bugün doğum günüymüş zaten, bence doğum günü pastasını hak etti. Tekrardan nice senelere :KK68:

fancynancy fancynancy Ferahcım menü durumlarına göre Ezgican hariç diğer arkadaşlara menü yazmadıkları günlere göre ceza kesip Cikilatamı etiketler misin? Ersevnur'u görmüştüm listende, onu cıkarabilirsin. Benim hedef listesine dahil ettiklerimi takip etmen yeterli :KK68:

Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım sen de ceza durumunu paylaşabilir misin? Yapmayanlar varsa bilelim. Bir de bu hafta artı gelen fancynancy fancynancy ve S Suzi1704 arkadaşlarımıza da 500'er ip ceza keselim.

Sabit gelenlere bu haftalık ceza yazmıyorum. Ancak haftaya yine sabit ya da artı gelinirse ona göre bir ceza düşüneceğim.

:KK15::KK15: Bu hafta bana sürpriz oldu aslında. Sabit bekliyordum kendimi ama gaza da getirdi gördüğüm rakam. Haftaya umarım çok çok güzel olur herkes için.

balpamuk >> 61,8 >>

fancynancy >> 79,6 >>

ssyykk123 >> 77,7 >>

Ezgican05 >> 54,4? >>

karabiber01 >> 80,5 >>

si_bel >> 67,1 >>

0zlem >> 81 >>

hedef38beden >> 73,8 >> 72,6

hayalalemiveben >> 74,1 >>73

violin35 >> 66,4? >>

kardelelen321 >> 89 >>87,5

beyazinci>>58,7>>57,4

azaydidem >> 74,8 >>

balpamuk >> 61,8 >>

fancynancy >> 79,6 >>

ssyykk123 >> 77,7 >>

Ezgican05 >> 54,4? >>

karabiber01 >> 80,5 >>

si_bel >> 67,1 >>

0zlem >> 81 >>

hedef38beden >> 73,8 >>

violin35 >> 66,4? >>

beyazinci>>58,7>>57,4

azaydidem >> 74,8 >> 73.5

balpamuk >> 61,8 >>

fancynancy >> 79,6 >>

Cikilatacanavari >> 86,9 >>86.2

ssyykk123 >> 77,7 >>

Ezgican05 >> 54,4? >>

karabiber01 >> 80,5 >>

si_bel >> 67,1 >>

0zlem >> 81 >>

hedef38beden >> 73,8 >>

violin35 >> 66,4? >>

beyazinci>>58,7>>57,4

Ferah’cım benim bu egzamadan dolayı moralim çok bozuktu 2 gündür saldım kendimi :KK43: Dün artık hüngür hüngür ağlayasım vardı. Enerjimi düşürüyor, moralimi çok bozuyor. Önceden bu kadar kafama takmıyordum ama tam tertemiz olmuşken, geçti demişken tekrar şiddetli şekilde başa sarması hatta ayaklarımda bile çıkması beni alt üst etti :KK43: Onun için hiç menü falan yazamadım 2 gün yediklerime dikkatte edemedim. Ama yürüyüşlerimi yaptım. Bugün 61.8’im. 61.00 görmüştüm hafta başında yaa :KK43:
Canım yaaa, az çok tahmin ediyorum nasıl sıkıntı çektiğini, eşim var gözümün önünde. O da çok acıyor kalem bile tutamıyorum vs diyor :(

Hedefcim onu zaten cuma günleri tutuyorduk aslında, gecen hafta benim unutmam sebebiyle böyle oldu. Bugün kg bildirimlerinden sonra haftaya olan hedefleri alalım hemen.

Pazartesi hedefi artı gelmemek olarak düsünüyordum ben hep :-)
Ama istenirse pazartesi hedefi de olur tabi ki

Baya bi eksik menü var sanki. Bunlara bi ceza keselim Ferahcım.
Ezgican05 Ezgican05 mobil interneti bittiği için yükleyemedim demişti onun dısında mazereti olan yoktu galiba?

O kitaba ben de baslamıstım ama bitiremedim bi türlü :olamaz:

Hanımlar cok iyi kg vermissiniz.
15 gün deneme süreniz doldu ve menüleriniz de çok iyi oldugu icin sizi listeye dahil ediyorum bu hafta.
Lütfen artık ekstra dikkat cunku takım ortalamasını etkileyeceksiniz :)

Dogum gunun kutlu olsun canım
En güzel hediye fazla kilolardan kurtulmak olsa gerek :KK200:

Canım söylemisler zaten 58.1 kg ile izne ayrıldıgın icin o kiloya inmeden listeye dahil edemiyoruz
Tamam canım, akşama bir ceza listesi yaparım o zaman :KK48:

Galiba öyle oldu Şahnur. Artık kafam allak bullak bu konuda. Dün sabaha kadar oturdum okudum, araştırdım, yabancı makalelere bile baktım. Bir yerde birisi yazmış. “Bir sürü doktor gezdim çare bulamadım, Almanya’ya tedavi olmaya gittim orada bir doktor işi çözdü” demiş. Doktor bağırsak mantarının sebep olduğunu bulmuş ve bu bağırsak mantarını yok etmek için de 2 sene Gaps diyeti yapmak gerekiyormuş. Bende en son bu hale geldiğimde bağırsaktan şüphelendim zaten. Hatta bu sebeple göuten testi de yaptırdım. Gluten alerjim çıkmadı ama kesin bağırsak meselesi bu. Çünkü yediğim birşeylerden oluyor. Bunu denedikçe buluyorum. Ama küçücük 1 poğaça yemek bana 2 hafta kaşıntıya, kabartıya sebep oluyor. Deneme yanılma yöntemi de bedeli çok ağır bir yöntem anlayacağım. Konforumu bozuyor, yaşam kalitemi düşürüyor. :KK43: Bağırsak için de testler yaptırmayı düşünüyorum. Sonrasında da gaps a başlayacağım.
Bu zencefil sıvısını da bir araştırsak mı? Senşn karaciğer ne durumda peki Esracım, ona baktırdın mı?

Gunaydinlarr bgun cuma insallah gecen haftaki gibi derecelerle gelirsiniz:KK24:

Salidan beri yazamadm arada grdim gecmisi okuyabildik sadece byuk kizim hasta oldu ertesj gun kcuk kzimda hasta oldu doktrladayiz surekli byugu iyilesti ama kucugum hala kotu sesi kisildi agliyamiyo biandan temizlige basladim kosturmali bi hafta gecti anlicaginiz ve ben kushanin 15 gunde 10 kilo verdiren diyetine basladim bgun 3. Gunum 75.7 kiloyla basladim bu sabhki kilom 74.8 az az gidiyo ama olsun kalici olsun bana yeter bide spor yapabilirsem tam olucak onuda hayatima sokma zamani geldi de geciyo :mad:
Rica etsem benide listeye alirmisiniz denemedeki olur izne ayrilanlar listeside olur hic farketmez kendimi listede grursem daha cok adapte olurum gruba gibi geliyo bana:olamaz::KK15:
Çoookkk geçmiş olsun. Ördekim çoktan aşmıştır seni listeye.

kaptanım annemin teyzesi vefat etti iki gündür cenaze evindeyim bugün paketim yenilendi ancak girebildim ama tartılamadım malesef hepinizden çok özür diliyorum puan tablosunu da müsait olduğum ilk fırsatta yayınlayacağım tekrardan çok üzgünüm :KK43:
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Kızlar bu haftaki listemizi yeni üye arkadaşlarımız toparladı. Önceki haftalarda listede olup devam edenlerin hali içler acısıydı maalesef :olamaz: (karabiber ve hedef38beden hariç).

Hedef listesini yukarıda paylaştım lütfen hemen haftaya için hedefler koyup kaldığımız yerden devam edelim. Bu arada takım 1.miz kardelelen321 kardelelen321 'i çok tebrik ediyorum :KK9: Bugün doğum günüymüş zaten, bence doğum günü pastasını hak etti. Tekrardan nice senelere :KK68:

fancynancy fancynancy Ferahcım menü durumlarına göre Ezgican hariç diğer arkadaşlara menü yazmadıkları günlere göre ceza kesip Cikilatamı etiketler misin? Ersevnur'u görmüştüm listende, onu cıkarabilirsin. Benim hedef listesine dahil ettiklerimi takip etmen yeterli :KK68:

Cikilatacanavari Cikilatacanavari canım sen de ceza durumunu paylaşabilir misin? Yapmayanlar varsa bilelim. Bir de bu hafta artı gelen fancynancy fancynancy ve S Suzi1704 arkadaşlarımıza da 500'er ip ceza keselim.

Sabit gelenlere bu haftalık ceza yazmıyorum. Ancak haftaya yine sabit ya da artı gelinirse ona göre bir ceza düşüneceğim.
Geçen haftadan sonra böyle olduğuna çok üzüldüm. Haftaya daha iyi olacağımı tahmin ediyorum. İp atlama cezasını yürüyüşe çevirebilir miyiz? İpim yok maalesef.

balpamuk >> 61,8 >>

fancynancy >> 79,6 >>

ssyykk123 >> 77,7 >> 76.9

Ezgican05 >> 54,4? >>

karabiber01 >> 80,5 >>

si_bel >> 67,1 >> 66.7

0zlem >> 81 >>

hedef38beden >> 73,8 >> 72.6

violin35 >> 66,4? >>

beyazinci>>58,7>>57,4

Ben de kadının söylediklerinin doğru olduğuna inanıyorum. Bir dönem de uygulamıştım aslında diyeti ama ben sağlıksız şeyleri de hayatımda tüketiyorum ama çıkarabileceğimi çok zannetmiyorum. O nedenle pek hayal kurmayıp Karatay teyzeyi dinlemekle yetiniyorum.

Doğum günün kutlu olsun kardelencim.

Pamukcum, bu bahsettiğim kitapta egzema ile ilgili bir bölüm de vardı. Özellikle net çözümü olmayan hastalıklar konusunda bilinç altının çok etkili olduğu ve tedavisi için bahsedilen tekniğin kullanılabileceği şeklinde. Oldukça da iddialıydı. Bir bak istersen.

Ben de genelde pazartesi hedefini genelde artı çıkmamak olarak düşünüyorum ama aslında eksi çıkılsa ne kadar etkili olur cuma sonucuna.

Başınız sağolsun Ezgicim.

:KK15::KK15: Bu hafta bana sürpriz oldu aslında. Sabit bekliyordum kendimi ama gaza da getirdi gördüğüm rakam. Haftaya umarım çok çok güzel olur herkes için.
Çok teşekkür ederim canım :KK200:

balpamuk >> 61,8 >>

fancynancy >> 79,6 >>

ssyykk123 >> 77,7 >> 76.9

Ezgican05 >> 54,4? >>

karabiber01 >> 80,5 >>

si_bel >> 67,1 >> 66.7

0zlem >> 81 >>79

hedef38beden >> 73,8 >> 72.6