Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugun tartilamadim yeni tarti aldik ama ogleden sonra aldik. Bu yuzden bildiremedim. Yarin bildiririm gecerli olursa. Zaten deneme surecinde oldugum icin gruplar arasi siralamayi etkilemiyor sanirim.

Bugunku menume gelirsek
Sabah
Haslanmis yumurta
Az peynir
Zeytin
Salatalik domates

Ara
Havuc

Ogle
Adana kebap
Salata
Ayran

Aksam
Firinda patatesli tavuk
Yogurt

Kaptanım ben de yazmıştım hedefimi. Haftaya cuma hedefim Allah nasip ederse 73 inşallah
Tamam canım ekleriz listeye şimdi cepten giriyorum bilgisayardan girince yazarım
4 günlük bir tatil yapcam dikkat edeceğim ama ne olur ne olmaz hedefi tuturamazsam @Ezgican05 başın sağolsun. MevlaM rahmet eylesin.
Sibelcim seni listeye aldım lütfen kaçamak yapma.
Ya ben ekleyemiyorum listeyi foto koydurtmuyor :110: ne yapmam lazim
Sitede sorun var galiba herkes başka bir şeyden şikayetçi. Sonra tekrar dene olmazsa ciklatim
Ben de genelde pazartesi hedefini genelde artı çıkmamak olarak düşünüyorum ama aslında eksi çıkılsa ne kadar etkili olur cuma sonucuna.
Kesinlikle katılıyorum hedefcim. Hafta sonunu sıkı tutsak cumaya çok etkili olur.
:KK15::KK15: Bu hafta bana sürpriz oldu aslında. Sabit bekliyordum kendimi ama gaza da getirdi gördüğüm rakam. Haftaya umarım çok çok güzel olur herkes için.
Evet ne yalan söyleyeyim beni kötüye alıştırmıştın, sonucunu görünce çok sevindim :KK48:
Geçen haftadan sonra böyle olduğuna çok üzüldüm. Haftaya daha iyi olacağımı tahmin ediyorum. İp atlama cezasını yürüyüşe çevirebilir miyiz? İpim yok maalesef.
Evet tabi ki çevirebiliriz.
500 ip = 100 dakika yürüyüş
Ben bugun tartilamadim yeni tarti aldik ama ogleden sonra aldik. Bu yuzden bildiremedim. Yarin bildiririm gecerli olursa. Zaten deneme surecinde oldugum icin gruplar arasi siralamayi etkilemiyor sanirim.

Bugunku menume gelirsek
Sabah
Haslanmis yumurta
Az peynir
Zeytin
Salatalik domates

Ara
Havuc

Ogle
Adana kebap
Salata
Ayran

Aksam
Firinda patatesli tavuk
Yogurt
Evet deneme sürecinde olduğun için etkilemiyor ortalamayı. Haftayaki bildirimine göre listeye girme durumuna bakarız. Sen yarın sabah bildir istersen yine de kilonu.

Bu arada bu hafta 5. olduk hanımlar

Geçen haftaki 2.likten sonra pek hoş olmadı ama neyse ki çok kötü bir sonucumuz yok

Haftaya daha iyi olacağımıza inanıyorum

Bu arada kardelelen321 kardelelen321 bireysel sıralamada 3. oldu, tekrardan coook tebrikler :sampiyon::KK9:
Listeye yeni giren arkadaşlar sağolsunlar bu haftayı kurtardılar. Gelecek hafta hepberaber takımımızı yükseltiriz umarım. kardelelen321 kardelelen321 tebrik ederim. :KK9:

Tamam canım ekleriz listeye şimdi cepten giriyorum bilgisayardan girince yazarım

Sibelcim seni listeye aldım lütfen kaçamak yapma.

Sitede sorun var galiba herkes başka bir şeyden şikayetçi. Sonra tekrar dene olmazsa ciklatim

Kesinlikle katılıyorum hedefcim. Hafta sonunu sıkı tutsak cumaya çok etkili olur.

Evet ne yalan söyleyeyim beni kötüye alıştırmıştın, sonucunu görünce çok sevindim :KK48:

Evet tabi ki çevirebiliriz.
500 ip = 100 dakika yürüyüş

Evet deneme sürecinde olduğun için etkilemiyor ortalamayı. Haftayaki bildirimine göre listeye girme durumuna bakarız. Sen yarın sabah bildir istersen yine de kilonu.

Tamam sabah bildirim yapayim ben. En azindan hedef belirlemek icon iyi olur.

Ben chrome dan giriyorum su an. Sabahtan beri aklima gelmedi. Helseydi daha onceden girerdim. Bir de uygulama hala var mi?
iki gün önceye kadar hep uygulamadan giriyordum.
Hem kullanımı rahat hemde hep açık kalıyordu. Ama şimdi açılmıyor.

kaptanım annemin teyzesi vefat etti iki gündür cenaze evindeyim bugün paketim yenilendi ancak girebildim ama tartılamadım malesef hepinizden çok özür diliyorum puan tablosunu da müsait olduğum ilk fırsatta yayınlayacağım tekrardan çok üzgünüm :KK43:
Başınız sağolsun canım.

Hadi bu hafta yeni baslangic olsun ve dahanguzel katilim yapalum bu hafta bende dahil hepimiz bitkin haldeydik
Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim gittiğim doktorumun tavsiyesinden bahsetmek istiyorum. Doktorum bana şunu demişti. Vücutta bağırsakları sağlıklı tuttugumuzda bütün vücut dengesi yerine gelir herşey bağırsaklarda bitiyor demişti. Bağırsakların sağlıklı çalışması için de probiyotikleri almamızı önerdi. Özellikle beyaz lahana turşusu ve süt kesiği önermişti. Bağırsaklar bütün vücuttaki sistemi etkiliyor bağırsakları sağlıklı tutun herşey güzel gider demişti. Belki işine yarayabilir bi dene istersen lahana turşusu ve süt kesiği
Bağırsakları sağlıklı tutmak içinmi lahana turşusu yemek lazim

En Büyük TÜRKİYE 5. Takım 4 Mayıs Hedefleri En Büyük TÜRKİYE

Üye ismi >> 27 Nisan kg >> 4 Mayıs hedef

balpamuk >> 61,8 >>

fancynancy >> 79,6 >> 78,5

Cikilatacanavari >> 86,9 >>86.2

ssyykk123 >> 77,7 >> 76.9

Ezgican05 >> 54,4? >>

karabiber01 >> 80,5 >>

si_bel >> 67,1 >> 66.7

0zlem >> 81 >>79

hedef38beden >> 73,8 >> 72.6

hayalalemiveben >> 74,1 >>73

violin35 >> 66,4? >>

kardelelen321 >> 89 >>87,5

beyazinci>>58,7>>57,4

azaydidem >> 74,8 >> 73.5

Hadi bu hafta yeni baslangic olsun ve dahanguzel katilim yapalum bu hafta bende dahil hepimiz bitkin haldeydik

Bağırsakları sağlıklı tutmak içinmi lahana turşusu yemek lazim

Evet canım. Karatay da bu konuda sürekli söylüyor hatta turşular yararlı probiyotik içeriyor diye. Benim doktorum da özellikle beyaz lahana turşususun suyunu önerdi bu konuda

Merhaba arkadaşlar. Bugün Karatay beslenmesi hakkında bildiklerimi aktaracağımı söylemiştim.
-Öncelikle karatayda temel mantık yağ yakan bir hormon olan “leptin” hormonunu çalıştırmak. Bunun içinde en az 4-5 saat hiçbirşey yememek gerekiyor.
-2 öğün beslenmeyi öneriyor ama isteyen saatleri ayarlayıp 3 öğünde beslenebilir.
-Ara öğün kesinlikle yok.
-Yiyeceklerin glisemik endeksine bakılarak tüketilip tüketilemeyeceğine karar veriliyor. Bazı besinler nadiren tüketilebiliyor.
- glisemik endeksi düşük yiyecekleri doyana kadar yiyebiliriz.
-Paketlenmiş ve hazır gıdalar yok.
-Besinleri pişirirken yağı yakmamak ve yiyecekleri kavurmamak gerekiyor.
- sağlıklı yağları( tereyağı, Zeytinyağı, kuyruk yağı) tüketmeliyiz.
- kahvaltıyı çok iyi yapmalıyız.
- kahvaltıda ekmek yerine 1 çay bardağı kuru yemiş yenilebiliyor.
- spor olarak çoğunlukla yürüyüş öneriyor.
- leptin hormonu gece de çalışıyor. Bu yüzden erken yatmayı öneriyor.

İlk aklıma gelenler bunlar. Aklınızdaki soruları sorabilirsiniz. Kitabınızı okumanızı tavsiye ederim. YouTube da birçok başarı hikayesi de var. İzlerseniz faydalı olabilir. İsteyen olursa beraber yapabiliriz. :rapci:

Back
X