Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
Mozzarella top olanlardan 9-10 tane
Domates- salatalık
Bir dilim eski kaşar
Çeyrek simit
5 zeytin
2 sigara böreği
Çay

Ara
Türk kahvesi
Maden suyu

Öğle
Cıssss
Yani şekerli değil de biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu. :oops:

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Mantarlı et sote
Salata
Ayran

Su: 1,5 lt
Spor: yok

Kızlar geçen instagrama bakarken yumurtayı illa yağla kızartmanıza gerek yok dur bir video vardı. Tavaya biraz su koyup kaynayınca yumurtayı kırıyordu. Atıyorum 1 yumurta için 2 yk kadar. Akşam da et sote yaparken aklıma geldi, zaten etin kendi yağı oluyor illaki dedim. 4-5 yk kadar suda kavurdum soğanları sonra da eti attım, biberler, mantar, salça derken çok hafif ve güzel oldu valla. Normal yemekte de kullanılabilir bence bu yöntem. Kuzarmış yumurtada da deneyeceğim en kısa zamanda. :rapci:

Hayırlı olsun arkadaşlar. Antibiyotik alırken grip ya da nezle olan birinden size selam olsun. Ya bu alerji nasıl bir merettir arkadaş. Faranjiti atlattım antibiyotiksiz derken, öksürük beni süründürmeye başladı. Doktora gittim, solunum testi, akciğer röntgeni vs derken çok şükür sıkıntısız atlattım ama dayadı antibiyotiği kaçamadım. Ve alerjik astım büyük ihtimalle dedi. Bi de eski röntgenimi görmek istedi kalın bir damar var arkasını göremiyorum muhtemelen doğuştan vs falan dedi 2 ay sonra yine röntgen istedi. Muhtemelen kontrol sonrası alerji testi de isteyecek. Aman yaaaaa.
Şu an burnum tıkalı ve kulaklarım da aynı şekilde. Beynime basınç yapıyor resmen. Bi de işin enteresan tarafı burnum tıkalı içi dolu gibi ama akan bişi yok ay çıldırcim vallahi. Az önce kalkınca beynim karıncalandı resmen bir fena oldum, tansiyonuma bakim dedim, hissettim çünkü 10 a 7 çıktı.
Nefret ediyorum bu mevsim geçişlerinden yaaaaaa.
Geçmiş olsun canım

22382E5A-279C-4A48-80EE-AF0752FCE960.webp

Kız haklı hanımlar. :super:

Hayırlı olsun arkadaşlar. Antibiyotik alırken grip ya da nezle olan birinden size selam olsun. Ya bu alerji nasıl bir merettir arkadaş. Faranjiti atlattım antibiyotiksiz derken, öksürük beni süründürmeye başladı. Doktora gittim, solunum testi, akciğer röntgeni vs derken çok şükür sıkıntısız atlattım ama dayadı antibiyotiği kaçamadım. Ve alerjik astım büyük ihtimalle dedi. Bi de eski röntgenimi görmek istedi kalın bir damar var arkasını göremiyorum muhtemelen doğuştan vs falan dedi 2 ay sonra yine röntgen istedi. Muhtemelen kontrol sonrası alerji testi de isteyecek. Aman yaaaaa.
Şu an burnum tıkalı ve kulaklarım da aynı şekilde. Beynime basınç yapıyor resmen. Bi de işin enteresan tarafı burnum tıkalı içi dolu gibi ama akan bişi yok ay çıldırcim vallahi. Az önce kalkınca beynim karıncalandı resmen bir fena oldum, tansiyonuma bakim dedim, hissettim çünkü 10 a 7 çıktı.
Geçmiş olsun canım

Bugünkü menüm fancynancy fancynancy
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta beyazı
  • 2 dilim tam buğday ekmeği
  • 4 zeytin
Öğle
  • 4 yemek kaşığı ıspanak
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
  • 1 kuru incir
  • 2 kuru kayısı
Akşam
  • 3 yemek kaşığı yoğurt

Gün içinde
  • 2 bardak tilya kürü
  • 2, 5 lt su
  • 45 dk leslie

Menü
Sabah 1 yudum simit
1 minik yudum peynir
1muz
Öğlen
4-5yk kıymalı yumurta
1dilim tbe
Peynir
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
Ara
Çiğ kuruyemis (sinemadaki sağlıklı atistirmaligim 2-3 avuç belki de biraz daha)
5 erik
Aksam
Orta boy kendi yaptigim tam buğday unundan pizzanin yarısı
1 bardak ayran
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
5bin adım 1.5 litre su

Çok geçmiş olsun Fancycim.
Bu sıralarda fena bir salgın var. Çok dikkat etmek lazım. Umarım bir an önce iyi olursun.

Bence de çok doğru. Psikoloji acayip önemli.

Ben de okumuştum bunu bugün :halay:çok sevindim salı günü kendi fındık ezmemi yapicam :dua:

Daha önceden hem fıstık hem de fındık ezmemi kendim yapmıştım. Gerçekten oldukça lezzetli oluyor.

Back
X