Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pazar menü fancynancy fancynancy
Kahvaltı 10 da
2 dilimyumurtalı esmer ekmek
Domates
Peynir
2 zeytim
15 te yarım muz 1 elma kuruyemiş 5 6 cubuk kraker
18 de
Ispanaklı el açması börek fırında bol ıspanaklı ydi.
Peynir
Domates.
5 6 sarma
Kavun 1dilim
9da cacık
2 but fırında
Karpuz çilek
Su 2lt
Spor 350 ip 70 puan mi oluyor Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Fancynancy geçmiş olsun. Menülerim dediğim gibi bu hafta fena. Çarşamba kabak detoksu farz bana birisi tarif edebilir mi anladıgim kadarıyla öğle akşam 2 kabak sote yogurtlu cevizli. Kahvaltı nasıl. Yapanlar yardimci olabilir mi. Iyi geceler

Herkes fikrini beyan etmemiş henüz ama sanırım çoğunluk puan şeklinde ceza yazılmasına karşı değil? İtirazı olan ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun :KK70:
Bence de mantıklı. Mesela benim yürüyüşüm hiç eksik olmadı ama bu ara ip atlayamadigim için spor cezasını yapmamış oluyorum.

Harikasından Özlemcim valla. Hayatta hep zaman sorunum oluyor. Sabah 7'de uyanıp gece 2'de uyumak hayalim ama 5 saat uyku ile ayakta bile duramam.

:KK53::KK53: T9 kabul etmrk istememiş Eti kurabi aslında o.

Kurabi ördekcim. Diyelim o zaman :KK15::KK15:

:ukala::ukala: Anlaşıldıkaptanım.
Alışmaya bağlı canım alisirsan sen de zorluk çekmezsin..

Hayırlı olsun arkadaşlar. Antibiyotik alırken grip ya da nezle olan birinden size selam olsun. Ya bu alerji nasıl bir merettir arkadaş. Faranjiti atlattım antibiyotiksiz derken, öksürük beni süründürmeye başladı. Doktora gittim, solunum testi, akciğer röntgeni vs derken çok şükür sıkıntısız atlattım ama dayadı antibiyotiği kaçamadım. Ve alerjik astım büyük ihtimalle dedi. Bi de eski röntgenimi görmek istedi kalın bir damar var arkasını göremiyorum muhtemelen doğuştan vs falan dedi 2 ay sonra yine röntgen istedi. Muhtemelen kontrol sonrası alerji testi de isteyecek. Aman yaaaaa.
Şu an burnum tıkalı ve kulaklarım da aynı şekilde. Beynime basınç yapıyor resmen. Bi de işin enteresan tarafı burnum tıkalı içi dolu gibi ama akan bişi yok ay çıldırcim vallahi. Az önce kalkınca beynim karıncalandı resmen bir fena oldum, tansiyonuma bakim dedim, hissettim çünkü 10 a 7 çıktı.
Nefret ediyorum bu mevsim geçişlerinden yaaaaaa.

Gecmis olsun canim. Acil sifalar dilerim.

Günaydınnllllaaaarrrrr güzel takımıııımmmm :KK36:

Bu haftaya bommmmbaaa gibi başlamaya hazır mısınııızzz??? :rolleyes::rolleyes:

Haydi listeleri sallayalım bu hafta :KK6:

Pazartesi tartı bildirimleri yapıldı mı? Durumlar nedir bi önümüzü görelim...

Haydi haydi haydi bakalım havalar da böyle muhteşemken çıkalım yürüyüşler yapalım, hafif ve sağlıklı beslenelimm yaza fit ve incecikkk girelimmmmm :KK71:

Hayırlı olsun arkadaşlar. Antibiyotik alırken grip ya da nezle olan birinden size selam olsun. Ya bu alerji nasıl bir merettir arkadaş. Faranjiti atlattım antibiyotiksiz derken, öksürük beni süründürmeye başladı. Doktora gittim, solunum testi, akciğer röntgeni vs derken çok şükür sıkıntısız atlattım ama dayadı antibiyotiği kaçamadım. Ve alerjik astım büyük ihtimalle dedi. Bi de eski röntgenimi görmek istedi kalın bir damar var arkasını göremiyorum muhtemelen doğuştan vs falan dedi 2 ay sonra yine röntgen istedi. Muhtemelen kontrol sonrası alerji testi de isteyecek. Aman yaaaaa.
Şu an burnum tıkalı ve kulaklarım da aynı şekilde. Beynime basınç yapıyor resmen. Bi de işin enteresan tarafı burnum tıkalı içi dolu gibi ama akan bişi yok ay çıldırcim vallahi. Az önce kalkınca beynim karıncalandı resmen bir fena oldum, tansiyonuma bakim dedim, hissettim çünkü 10 a 7 çıktı.
Nefret ediyorum bu mevsim geçişlerinden yaaaaaa.
Kuzucum cok cok gecmis olsun bir türlü geçmedi senin şu öksürük. Alerjik herhalde.
İnsallah tez zamanda atlatırsın
Davetini kabul ediyor ve piste atlıyorum :halay:Aynen canım geçen hafta hiç yürüyüş yapamadım. Sadece 1 gün jillian yaptım. 3 gün her tarafım ağrıdı:KK70:bu hafta yürüyüş + jillian yapmayı düşünüyorum. :KK39:
Eveeett süpersin Suzicim bence bu sekilde eksi gelmemen mumkun degil ;)
Kahvaltı
Mozzarella top olanlardan 9-10 tane
Domates- salatalık
Bir dilim eski kaşar
Çeyrek simit
5 zeytin
2 sigara böreği
Çay

Ara
Türk kahvesi
Maden suyu

Öğle
Cıssss
Yani şekerli değil de biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu. :oops:

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Mantarlı et sote
Salata
Ayran

Su: 1,5 lt
Spor: yok
:olamaz::olamaz::olamaz:
5000 puanlık ceza mı yazsam sana ne yapsam ama artık lütfen cumaya kadar cısss falan yokkkkk!!
Eki Görüntüle 2141631

Cikilatacanavari Cikilatacanavari nin listesidir kızlaaarrr. Hesap defteri buyurun :-)
Puana çevirmişsin sanırım canım eline sağlık :KK68:
Menü
Sabah 1 yudum simit
1 minik yudum peynir
1muz
Öğlen
4-5yk kıymalı yumurta
1dilim tbe
Peynir
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
Ara
Çiğ kuruyemis (sinemadaki sağlıklı atistirmaligim 2-3 avuç belki de biraz daha)
5 erik
Aksam
Orta boy kendi yaptigim tam buğday unundan pizzanin yarısı
1 bardak ayran
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
5bin adım 1.5 litre su
1 yudum simit ve 1 yudum peynir nasıl oluyor kız ciklat :KK53::KK53:
Şekersiz 14.gün bitmiş :eğlence:
:KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar:
Pazar menü fancynancy fancynancy
Kahvaltı 10 da
2 dilimyumurtalı esmer ekmek
Domates
Peynir
2 zeytim
15 te yarım muz 1 elma kuruyemiş 5 6 cubuk kraker
18 de
Ispanaklı el açması börek fırında bol ıspanaklı ydi.
Peynir
Domates.
5 6 sarma
Kavun 1dilim
9da cacık
2 but fırında
Karpuz çilek
Su 2lt
Spor 350 ip 70 puan mi oluyor Cikilatacanavari Cikilatacanavari
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Sibelcim senin menülerinde de artık kaçamak görmek istemiyorum lütfen!
2500 puanlık ceza sana da Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Bence de mantıklı. Mesela benim yürüyüşüm hiç eksik olmadı ama bu ara ip atlayamadigim için spor cezasını yapmamış oluyorum.
yaa ben aslında ip cinsinden yazıyordum ama yürüyüs falan da kabulümdü. Neyse artık bu sekilde daha net oldu sanırım :)

morordek morordek 58,5geldim bugün hedefim 57,4tü biraz zor gibi ona yetişmem en azından 57,9 olsun 57bizim olsun
Canım sen cumaya 58,1 olsan izne ayrıldıgın kiloya dönsen yeterli. Zaten yüzden bölünecek ayrı kaldıgın hafta sayısına. O yüzden asıl kg vermeyi haftaya saklayabilirsin :KK48:
Günaydın canlar..
Bu sabah itibariyle 88,6
Bakalım cumaya 87,5 olabilecek miyim.
Süpersin canım :KK9:

BA98918F-D5DC-43E7-86C7-C8AB193B6750.webp

Günaydınnnn :KK37:

Günaydınnllllaaaarrrrr güzel takımıııımmmm :KK36:

Bu haftaya bommmmbaaa gibi başlamaya hazır mısınııızzz??? :rolleyes::rolleyes:

Haydi listeleri sallayalım bu hafta :KK6:

Pazartesi tartı bildirimleri yapıldı mı? Durumlar nedir bi önümüzü görelim...

Haydi haydi haydi bakalım havalar da böyle muhteşemken çıkalım yürüyüşler yapalım, hafif ve sağlıklı beslenelimm yaza fit ve incecikkk girelimmmmm :KK71:

Eevetttt

Kizlar gunaydin Kandilimiz mubarek olsun
morordek morordek canim bu persembe donebiliyor muyum
1 haftadir pogcalar oylama bu tarafa dalamadim dun oylama bitti geldim yaniniza 6 oyla birincilik gitti kismet degilmis
Aaaa senin tarifin mi vardı orda hiç görmedimmmm o_O

Neyse sağlık olsun bak sana poğaçalardan fayda yok, gel sen diyet grubunda takıl sağlıklı sağlıklı :KK53:

Tatlım sen geçen etap izne ayrıldığın için maalesef bu hafta da dönemiyorsun listeye en az 2 hafta geçmesi gerekiyor. Haftaya alabiliriz yeniden listeye, tabi izne ayrıldığın kilo ve altında olursan. Ama bence listedeymişsin gibi toparlamaya başla hemen. Listeye güzel bir eksiyle girersin :KK39:

Aaaa senin tarifin mi vardı orda hiç görmedimmmm o_O

Neyse sağlık olsun bak sana poğaçalardan fayda yok, gel sen diyet grubunda takıl sağlıklı sağlıklı :KK53:

Tatlım sen geçen etap izne ayrıldığın için maalesef bu hafta da dönemiyorsun listeye en az 2 hafta geçmesi gerekiyor. Haftaya alabiliriz yeniden listeye, tabi izne ayrıldığın kilo ve altında olursan. Ama bence listedeymişsin gibi toparlamaya başla hemen. Listeye güzel bir eksiyle girersin :KK39:
evett yaa olmaz mi
Screenshot_20180430-110422_Samsung Internet.webp
bu tarif benim di
iki haftam doldu 18 de 25 1. Hafta 25 den 2 nisana 2. Hafta diye hesap ediyorum ya :KK43: 2 persembe gecirdim diye ben bu hafta donuyorum saniyorum

Son düzenleme:
evett yaa olmaz mi
Eki Görüntüle 2141719 bu tarif benim di
iki haftam doldu 18 de 25 1. Hafta 25 den 2 nisana 2. Hafta diye hesap ediyorum ya :KK43: 2 persembe gecirdim diye ben bu hafta donuyorum saniyorum
Ayy kağıtta ismin de yazıyormuş ama görmedim ben sanırım tüh ya çok üzüldüm şimdi :(
Sen izne bildirim yapmadan ayrıldın ama o hafta takım listesinde yer alıyordun. Bildirim yapmadan izne ayrıldı yazdık, sadece geçtiğimiz cuma yoktun listede, bu hafta da olamıyorsun işte kurallar gereği :(
Kilo durumun nasıl peki? 68,8 kg ve altı olmadan da giremiyorsun listeye.

Back
X