- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #283.141
Günaydın herkesesabah 78 çıktım
bu haftaki sporlarla vücut harekete geçer umarım.

Suzicim hemen harekete geçir vücudunu bak tersine gitmeye başlamış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkesesabah 78 çıktım
bu haftaki sporlarla vücut harekete geçer umarım.
En son 70 dim canm o zaman bu hafta biraz calisayim duseyim 68 lere simdi hangi tarihte baslayacagimAyy kağıtta ismin de yazıyormuş ama görmedim ben sanırım tüh ya çok üzüldüm şimdi
Sen izne bildirim yapmadan ayrıldın ama o hafta takım listesinde yer alıyordun. Bildirim yapmadan izne ayrıldı yazdık, sadece geçtiğimiz cuma yoktun listede, bu hafta da olamıyorsun işte kurallar gereği
Kilo durumun nasıl peki? 68,8 kg ve altı olmadan da giremiyorsun listeye.
Canım haftaya yani 11 Mayıs'ta 68.8 kg altına inersen listeye alıyorum. Eğer inemezsen, artık ne zaman inersen o zaman alırız :)En son 70 dim canm o zaman bu hafta biraz calisayim duseyim 68 lere simdi hangi tarihte baslayacagim![]()
Canım haftaya yani 11 Mayıs'ta 68.8 kg altına inersen listeye alıyorum. Eğer inemezsen, artık ne zaman inersen o zaman alırız :)
SüpeeerrrrŞekersiz 14.gün bitmiş![]()
Sağol bebeyim.Çok geçmiş olsun Fancycim.
Bu sıralarda fena bir salgın var. Çok dikkat etmek lazım. Umarım bir an önce iyi olursun.
Bence de çok doğru. Psikoloji acayip önemli.
Daha önceden hem fıstık hem de fındık ezmemi kendim yapmıştım. Gerçekten oldukça lezzetli oluyor.
Çok sağol canım. Ben kaydetmiştim bir yerlere bakıp atayım.Fancynancy geçmiş olsun. Menülerim dediğim gibi bu hafta fena. Çarşamba kabak detoksu farz bana birisi tarif edebilir mi anladıgim kadarıyla öğle akşam 2 kabak sote yogurtlu cevizli. Kahvaltı nasıl. Yapanlar yardimci olabilir mi. Iyi geceler
Evet tatlım kırmızılar yapılmadı oluyor.Canim renklerin bir anlamı var mı?
Aaa çok geçmiş olsun canım yaa üst üste gelmiş sizin de..tamam canisi inerim buyuk ihtimal bu iki gun oruc olacagim zaten benim oglan haftasonu yaralandi yuzunden dikis atildi evdeyim kendime pek zaman ayiramiyorum su zamanlar
ama o tarihe duserim insallah yeni bir diyet uygulayacagim insallah ketojenik beslenmeyi deneyecegim yapabilirsem ramazanda nasil yapacagiz belli mi sahur ve iftar listesi yapacagiz sanirim
![]()
Sağol canımmmmm.Gecmis olsun canim. Acil sifalar dilerim.
Alıyorum tatlım, sağol. Hepsine alarm kurdum unutmayayım diyefancynancy Canim geçmiş olsun.. Dikkat et kendine ilaçlarını ihmal etme..
Vuuuu enerjiye gel bebeyim.Günaydınnllllaaaarrrrr güzel takımıııımmmm
Bu haftaya bommmmbaaa gibi başlamaya hazır mısınııızzz???
Haydi listeleri sallayalım bu hafta
Pazartesi tartı bildirimleri yapıldı mı? Durumlar nedir bi önümüzü görelim...
Haydi haydi haydi bakalım havalar da böyle muhteşemken çıkalım yürüyüşler yapalım, hafif ve sağlıklı beslenelimm yaza fit ve incecikkk girelimmmmm
Sağol canımmmmKuzucum cok cok gecmis olsun bir türlü geçmedi senin şu öksürük. Alerjik herhalde.
İnsallah tez zamanda atlatırsın
Eveeett süpersin Suzicim bence bu sekilde eksi gelmemen mumkun degil
5000 puanlık ceza mı yazsam sana ne yapsam ama artık lütfen cumaya kadar cısss falan yokkkkk!!
Puana çevirmişsin sanırım canım eline sağlık
1 yudum simit ve 1 yudum peynir nasıl oluyor kız ciklat
Sibelcim senin menülerinde de artık kaçamak görmek istemiyorum lütfen!
2500 puanlık ceza sana daCikilatacanavari
yaa ben aslında ip cinsinden yazıyordum ama yürüyüs falan da kabulümdü. Neyse artık bu sekilde daha net oldu sanırım :)
Güzel soru canım. Spor tablosunda dakikasına 2.5 puan demişiz. Ben dakikada 25 tane yapılır diye düsünerek 25 tanesine 2.5 puan gibi düsünmüstüm. Yani 50 tanesi 5 puan düz hesapla :) Onu da tabloya ekleyeyim hattamorordek ben günlük mekik/squat/plank yapıyorum onların puanlaması nasıl olur? Kaç tanesi kaç puan
Kirmizi yapilmayalar yeşil yapılanlar sarı yaptigi kadarı tamamlanip yeşil olunca onları siliyorumCanim renklerin bir anlamı var mı?
Kirmizi yapilmayalar yeşil yapılanlar sarı yaptigi kadarı tamamlanip yeşil olunca onları siliyorumRenkler neyi simgeliyor canım
ordekim diğer türlü benim de kafam karıştı çokPuana çevirmişsin sanırım canım eline sağlık![]()
Arkadaşlar yiyordu ucundan 1 yudum kadar böldüm1 yudum simit ve 1 yudum peynir nasıl oluyor kız ciklat![]()
2500 çok değil mi ya 12500 ip falan yapio ordekim sence de biraz fazla değil mi
Sibelcim senin menülerinde de artık kaçamak görmek istemiyorum lütfen!
2500 puanlık ceza sana daCikilatacanavari
Teşekkür ederim canımCanım sen cumaya 58,1 olsan izne ayrıldıgın kiloya dönsen yeterli. Zaten yüzden bölünecek ayrı kaldıgın hafta sayısına. O yüzden asıl kg vermeyi haftaya saklayabilirsin
Süpersin canım![]()
Günaydınnllllaaaarrrrr güzel takımıııımmmm
Haydi haydi haydi bakalım havalar da böyle muhteşemken çıkalım yürüyüşler yapalım, hafif ve sağlıklı beslenelimm yaza fit ve incecikkk girelimmmmm
Tabletten kopyalayamadım, link bırakayımFancynancy geçmiş olsun. Menülerim dediğim gibi bu hafta fena. Çarşamba kabak detoksu farz bana birisi tarif edebilir mi anladıgim kadarıyla öğle akşam 2 kabak sote yogurtlu cevizli. Kahvaltı nasıl. Yapanlar yardimci olabilir mi. Iyi geceler
Alışmaya bağlı canım alisirsan sen de zorluk çekmezsin..
Günaydınnllllaaaarrrrr güzel takımıııımmmm
evett yaa olmaz mi
Eki Görüntüle 2141719 bu tarif benim di
iki haftam doldu 18 de 25 1. Hafta 25 den 2 nisana 2. Hafta diye hesap ediyorum ya2 persembe gecirdim diye ben bu hafta donuyorum saniyorum