Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sanırım sen de detoks mağduru oldun canım
Bundan sonra detoksu yasaklayacagım o olacak. Zaten hep diyorum bu şekilde detoks ya da şok diyetler kısa vadeli çözümler diye
Aynen öyle canım ya. Bi daha yapmayı düşünmüyorum zaten. Ne güzel veriyordum ben.

Ve bugünkü ilk kilo bildirimini ben yapayim. 71 hedefim vardi 70.7 e kadar dusmusum. Toplamda 1.2 kg vermisim . :halay:

İkinci kilo bildirimi de benden gelsin
geçen hafta: 66.4
Bu hafta: 65.8
Fark:0.6
Yüzde: 0.90:KK54::KK54::KK54:

Listede değilim ama bende paylaşayım. Evde değilim cikmadan önce 3 gibi tartıldım 81 kiloydum. :KK58:
Dün 82 bir önceki gün 83 ondan önce 84'tüm.:skandal:

79.9 geldim canim

83.9 >>-900 bi ara hesap yapicam

Hemen bende bildirimimi yapayim
Gecen hafta 74.7 yarim saat once tartildim
73.8 hedefime ulasamadim ama bunada sukur napalim ben kac gundur ayni kilodayim 100 gr 100 gr gtti hep nese aynen devam:KK51:
Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Çok güzel kilolar vermişsiniz :KK9::KK9::KK9: yarın sabahki bildirimlerle güzel bir sıralamamız olur umarım :halay:

parky cim teştiş demeyelim de ziyaret diyelim tatlım şu ara açıköğretim sınavlarım var o yüzden fazla uğrayamıyorum geçen hafta ilkyardım sertifikası da aldım il sağlık müdürlüğünden kendimi yetiştirmeye çalışıyorum 45 inden sonra
Oooo kaptaniçemiz tebrik ediyorum. İnsan ne öğrense kar, 55 inde üniversiteye gidenler var. :nazar:

Çok teşekkür ederim canım tarif için. Kapya biber alınca denerim. Tabi içine un ve patates koymadan:-)

Ne kadar güzel birşey yapıyorsunuz kendinize yatırım yaparak. Kendini geliştirmenin yaşı olmadığını gösteriyorsunuz. Bende 37 den sonra İngilizce kursuna gidiyorum. Bu tarz şeyler erken yaşta daha iyi oluyor ama hiç olmamasından iyidir tabi :KK39:
Rica ederim canım ana malum çocuklar var. Zaten yemek pişirmeye üşenen biriyim o yüzden ayrı ayrı pişirmeye eriniyorum valla ya. Patates yoktu bu seferkinde ama un vardı. Su gibi içmez bu veletler. Ama koyu olması için farklı bir tarifiniz varsa üstüne atlarım. :KK48:

Rica ederim canım ana malum çocuklar var. Zaten yemek pişirmeye üşenen biriyim o yüzden ayrı ayrı pişirmeye eriniyorum valla ya. Patates yoktu bu seferkinde ama un vardı. Su gibi içmez bu veletler. Ama koyu olması için farklı bir tarifiniz varsa üstüne atlarım. :KK48:
Haklısın canım çocuklar söz konusu olunca anneler ona göre yapıyor. Koyu olması için tek fikrim su miktarını az tutmak. Daha iyi fikirleri olanlar vardır umarım :KK45:

@beyazinci morordek morordek
Bence sizin geçerli mazeretleri var oruç tutmamak için. Ben kendi fikrimi söylüyorum tabii ki, Ramazan’da tutmak ayrı bir keyif ama artık borcunu tutarsınız ilerde. Bebeğinizin beslenmesi ve kaliteli süt almasına da önemli. Yazık o kuzucuklara da. Tutanlara da saygım sonsuz tabii.
Ama havlar sıcak, sahur erken bitiyor eskisi gibi değil. Bol bol sıvı almanız da gerekiyor. Ben emzirirken dilim damağım kururdu valla, yanıma su alırdım.
emzirmeyi bırakmama rağmen cesaret edemedim. Aslında tutmayı da çok istiyordum, hayatımdan sigarayı da çıkartıp büyük bir rahatlığa kavuşmuşken hemde. Ama oğlum hala küçük, huysuzlanıyor, ablası okuldan döndüğünde birbirlerine giriyorlar, sinirleniyorum vs., park istiyorlar, oyun istiyorlar, gezme istiyorlar. Amannn binbir türlü şey geliyor aklıma, neyse.
Bebekleriniz de küçük ne bileyim, bana kalırsa biraz daha kendinize zaman tanıyın.

Bu arada ben su içemediğim zaman atıyorum yoldayım yanımda da su yoksa, özellikle sabahları oluyor bu, boğazım kupkuru oluyor. Suyu içemezsem de midem bulanıyor ve istemsizce öğürmeye başlıyorum yaaa. :( yalnız havlar ısındığından beri olmuyor. Ya da susuz mu bırakmıyorum acaba kendimi. Size de oluyor mu?

Haklısın canım çocuklar söz konusu olunca anneler ona göre yapıyor. Koyu olması için tek fikrim su miktarını az tutmak. Daha iyi fikirleri olanlar vardır umarım :KK45:
:KK48::KK48: Haklısın ama o zaman da çorbadan ziyade püre kıvamında olur ki hayatta yemezler. Püre sevmiyor benimkiler niyeyse :(
Ama bulgur atabilirim içine aslında. Hem besleyici de olur. Hımmmm deneyeyim bunu :KK58:

Hayır canım kabak değildi. Detoks çorbası haırlanıyo. Yogurdu sulandırıp ayran kıvamına getiriyorsun. İçine nohut yrşil mercimek bulgur salatalık koyuyorsun...
bende denemistim daha once bu detoxu cok gzeldi tadida ben cok sevmistim 2 gun yapmistim 1.800 kilo vermistim tabiki sonrasi hüsran geri geldiler:halay:

Artik detox yapmiyorum onun yerine saf protein gunu yapiyorum onun kadrda kilo veriyorum ertesi gun abartmadiktan sonra o kiloyu geri almiyosun yani bende bu sekilde oluyo sizlerde bilemem benden tavsiye detox fln yaoma artik gzel kilo veriyodun cunku:KK5:

Menü
Sahur
1kk peynir
1 yağda yumurta (yağ dediğim yumurta pisecek kadar yag)
1 hurma
1 bardak süt
Maydonoz
3 yeşil zeytin
İftar
1.5kepce tarhana çorbası
1tabak kıymalı soğan yemeği
1dilim ekmek
3yk yoğurt
Yarım bardak ayran
Ara
2 sade türk kahvesi