Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum

Dun geceki sahur
1 haslanmis yumurta
1 kucuk dilim kepekli ekmek
Salatalik domates
5 yesil zeytin
Cok az tel peyniri

Iftar
2 bardak suyla actim
1 kepce kiymali tarhana corbasi
Yarim tabak menemen
Cacik
Salata
1 kucuk dilim kepekli ekmek

Arada byuk fincanda turk kahvesi

4 bardak odem attirici cay
Su suana kadar 7 bardak sahurla beraber 2.5 lt tamamliyorum

Spor
2 mill leslie 28 dakika yapiyo
15 dakika zumba
Toplam 87 puanlik spor yapmisim geriye ne kadr kaldi Cikilatacanavari Cikilatacanavari bitireyim artik ustumde yuk oldu:cry:
fancynancy fancynancy morordek morordek

bende denemistim daha once bu detoxu cok gzeldi tadida ben cok sevmistim 2 gun yapmistim 1.800 kilo vermistim tabiki sonrasi hüsran geri geldiler:halay:

Artik detox yapmiyorum onun yerine saf protein gunu yapiyorum onun kadrda kilo veriyorum ertesi gun abartmadiktan sonra o kiloyu geri almiyosun yani bende bu sekilde oluyo sizlerde bilemem benden tavsiye detox fln yaoma artik gzel kilo veriyodun cunku:KK5:
Ben de güzel kilo verdim. 2 kilonun üstünde verdim ama so rası hüsran. Neyse bu da bi tecrübe oldu. Bundan sonra önüme bakıcam.

inciitanesi inciitanesi morordek morordek
Bence sizin geçerli mazeretleri var oruç tutmamak için. Ben kendi fikrimi söylüyorum tabii ki, Ramazan’da tutmak ayrı bir keyif ama artık borcunu tutarsınız ilerde. Bebeğinizin beslenmesi ve kaliteli süt almasına da önemli. Yazık o kuzucuklara da. Tutanlara da saygım sonsuz tabii.
Ama havlar sıcak, sahur erken bitiyor eskisi gibi değil. Bol bol sıvı almanız da gerekiyor. Ben emzirirken dilim damağım kururdu valla, yanıma su alırdım.
emzirmeyi bırakmama rağmen cesaret edemedim. Aslında tutmayı da çok istiyordum, hayatımdan sigarayı da çıkartıp büyük bir rahatlığa kavuşmuşken hemde. Ama oğlum hala küçük, huysuzlanıyor, ablası okuldan döndüğünde birbirlerine giriyorlar, sinirleniyorum vs., park istiyorlar, oyun istiyorlar, gezme istiyorlar. Amannn binbir türlü şey geliyor aklıma, neyse.
Bebekleriniz de küçük ne bileyim, bana kalırsa biraz daha kendinize zaman tanıyın.
Evet Ferahim sana katılıyorum. Ben 1 gun deneyeyim demiştim işte ve gerçekten sütü etkilediğini görünce tutmamaya karar verdim. Susuzluk beni hep mahvetmistir zaten, emzirirken daha fena oldum

good morning leydizin centılmının hemen kilo bildirimi yapayım geçen hafta 78,8 bugün yani iftardan hemen önce ki kilom 78,4 o da ne eder %0,508

menüye geçersek fancynancy fancynancy
iftar:
2 kepçe mercimek çorbası
3 tane köfte
2 yemek kaşığı kaşık erişte
2 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak su
1 hurma

sahur
2 adet haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peynir
1 zeytin
salatalık
domates
4 parmak uvu bazlama
şekersiz çay

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

toplightcığımı işaretlemiiiiim;)

dipçe:la bu Cikilatacanavari Cikilatacanavari durmadan ceza aliii kaptan yardımcisimudur değil midur:KK53:

good morning leydizin centılmının hemen kilo bildirimi yapayım geçen hafta 78,8 bugün yani iftardan hemen önce ki kilom 78,4 o da ne eder %0,508

toplightcığımı işaretlemiiiiim:KK66:

dipçe:la bu Cikilatacanavari Cikilatacanavari durmadan ceza aliii kaptan yardımcisimudur değil midur:KK53:
parky cimm bu dipçe ni çok beğendimm :KK24::KK24::KK24:

Evet tahmin ettiğim gibi artı 400 gr geldim :110::kızgın::olamaz:
Sabah 10 dk Leslie yaptım limonlu su falan içtim ama sonuç malesef 20180518_090256.webp

inciitanesi inciitanesi morordek morordek
Bence sizin geçerli mazeretleri var oruç tutmamak için. Ben kendi fikrimi söylüyorum tabii ki, Ramazan’da tutmak ayrı bir keyif ama artık borcunu tutarsınız ilerde. Bebeğinizin beslenmesi ve kaliteli süt almasına da önemli. Yazık o kuzucuklara da. Tutanlara da saygım sonsuz tabii.
Ama havlar sıcak, sahur erken bitiyor eskisi gibi değil. Bol bol sıvı almanız da gerekiyor. Ben emzirirken dilim damağım kururdu valla, yanıma su alırdım.
emzirmeyi bırakmama rağmen cesaret edemedim. Aslında tutmayı da çok istiyordum, hayatımdan sigarayı da çıkartıp büyük bir rahatlığa kavuşmuşken hemde. Ama oğlum hala küçük, huysuzlanıyor, ablası okuldan döndüğünde birbirlerine giriyorlar, sinirleniyorum vs., park istiyorlar, oyun istiyorlar, gezme istiyorlar. Amannn binbir türlü şey geliyor aklıma, neyse.
Bebekleriniz de küçük ne bileyim, bana kalırsa biraz daha kendinize zaman tanıyın.
Haklısın canım hem kızım aç kaldı gibi geldi huysuzlandı hem de ben çok halsiz kaldım o yüzden ara verdim, önemli olan şimdilik kızımın anne sütü alması Allah da zaten hak tanımış emzirenlere sonra öderim inşallah. Kendimi iyi hissedersem aralıklı tutarım belki ama üst üste olmuyır

Günaydın herkese:) Bende menümü yazıyorum fancynancy fancynancy

Sahur: tereyağına kırılmış 2 yumurta, peynir, zeytin, domates salatalık (Ekmek Yok)

İftar: 1 tabak taze fasulye yemeği, 1 kase sarımsaklı yoğurt ve salata, ayrıca 3 dilim pide:((

aralarda 67 tane hurma

Su: yarım litre ancak vardır

Spor da yok malesef

Back
X