Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menümü de yazayım unutmadan fancynancy fancynancy morordek morordek
Uyanınca 2 bardak su
08.00 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Maydanoz
Kuruyemiş

14.00 öğlen:
1 tabak barbunya yemeği
Yoğurt
1 yeşil elma

19.00 akşam
Ton balıklı salata

4 litre su
2 Türk kahvesi
1 maden suyu

100 ip atlama
30 dakika jillian
10 dakika iç ve dış bacak egzersizi

:oops::oops::oops:
Menülerimi de paylaşıyorum, zaten 3 gün önce gözlerim pörtleyecekti zor tutturdum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum.
Haftaya da bu şekilde olursa bende izin hakkımı kullanacağım. Hiç istemiyorum izne ayrılmayı ama kaçamaksız böyle oluyorsa sıkıntı var demektir. Stres mi yapıyorum ki acaba.
Takımımızı da kötü etkilemek istemiyorum. :KK61:
Canım streste etkiliyordur.Son zamanlar çok aktif olmadığım için menüleri takip edemedim ama ufak değişikler yap menülerinde. iyilestiysen sporu biraz cogalt tabi doktorada git vitamin eksikliği de kilo vermeyi olumsuz etkiliyormus.
Ama izine ayrılma bu sahneleri çok yaşadık ve bizi kötü etkikedi. Haftada 100gr bile versen iyi sakin ayrılma canım...:KK19::KK19:

Bgunku menum
Sahur
1 kase menemen
Salatalik
Tel peynir
5 yesil zeytin
2 ince kucuk dilim kepekli ekmek
4 bardak su

Iftar
2 bardak su
2 kepce mercimek corbasi
1 kucuk tavuk gogsu firinda pismis
Cok az cacik ve salata

Yarim tabak karpuz

4 bardak pdem attirici cay
6 bardak su ictim sahurda 2 lt tamamlicam

Spor 15 dakika zumba baska yapamadim smdi yatiyorum hayrli gecelerrr:KK25:

fancynancy fancynancy morordek morordek

İnşallah canım ama kendimden hiç umutlu değilim. Ramazanda 2 kilo verebilsem hatta sabit kalsam büyük bir şey. Motivemi kaybettim galiba.

Benim esas hedefin 58 idi fıstık ama o sayıya inebilir miyim hiç bilmiyorum. Şimdilik ekstra bir şey yapmıyorum. Sporla alakası olan biri de değilim. Diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalışıyorum ekstra. Yaşın kaçtı canım? Haşimatosu ve insülin direnci olanlar zor kilo veriyor diye biliyorum. Bir kan tahlili yaptır istersen.

Ördekim çok kıskandım. Nasıl bir azimdir bu ! Tebrik ediyorum. Kocaman bir alkışı hak ettin :KK9::KK9::KK9::KK9:Boyun kaçtı fıstık? Merak ettim.

Aynı ben... Esasen 1 kepçe çorba ve salatayla doyuyorum ama gözüm aç. Deli gibi yiyesim var:KK43:
Ben ilk önce okadar çok su ve icecek iiciyorumki sonra yemekten yiyorum benim sorunum yemekten sonra çerez yapilan tatli pastalara yok diyemiyorum orucu nasil atlatacagim bilmiyorum oructan once duzenliydim ama oruç duzenini boztu arkadaslarada mahçup olmak istemiyorum

:oops::oops::oops:
Menülerimi de paylaşıyorum, zaten 3 gün önce gözlerim pörtleyecekti zor tutturdum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum.
Haftaya da bu şekilde olursa bende izin hakkımı kullanacağım. Hiç istemiyorum izne ayrılmayı ama kaçamaksız böyle oluyorsa sıkıntı var demektir. Stres mi yapıyorum ki acaba.
Takımımızı da kötü etkilemek istemiyorum. :KK61:
Canım biliyorsun izinler de iyi gelmiyor ama daha bi dikkat mi etsen bu hafta? Regl falan belki de o etkilemistir
31 yasindayim. Hamilelikte tsh duzensizdi ama ilac kullanmadim.. aklima o geliyor benimde.
Bi kontrol ettir o zaman
Tsh etkilenmese bile Hasimoto falan olabilir. Ben de ilaç kullanmıyorum ama tiroid hastasıyım
Yeni haftanın hedeflerini belirlemedik değil mi?
Belirlemedik henüz, ben onu hep unutur oldum bu ara ama aslında baya önemli
Aslında ben hazır menüleri puanlıyorum nasıl olsa fancynancy fancynancy sen haftalık hedef listelerini mi tutsan menü yerine? Cuma günleri sadece haftalık hedefine ulaşıp ulaşmama durumunu yazar yeni hafta için yeni liste açarsın? Ne dersin canım?

Selam kadınlar kulübü uygulaması indirdim bende bugün 77 leri görmenin mutluluğunu paylasayim sizlerle

Bu arada fancynancy fancynancy
Sahur:
Yine 1/4 bazlama
Şekersiz çay
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Bol.salata

İftar pastırmalı kurufasulye pilav cacik yaptım pilavsiz yedim...

Spor olarak ta şu meşhur 30 günlük plank serisini yapacağım eliptik yapacak mecalim kalmıyor...

Telefondan ancak düz yazabiliyorum kamera ve doayalamasi bozuldu şu an durumum yok değiştirmek için...

Bugünün iftar menüsü de dünden kalan yemekler idi..

İftarda ekmek yemiyorum
Muhakkak bir şişe soda içiyorum
Su içmeye çalışıyorum en kötü 1.5 litre oluyor..
Hareket ediyorum bol bol orucum diye salmadim..
morordek morordek

Hepinizi saygı ile selamlıyorum.:rapci::rapci::rapci:

Back
X