Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben yarın artı geliyorum günlerdir deli gibi spor yapıyorum öyle abartılacak bişey de yemiyorum ama artı yani kaçarı yok hem de 1 kilo falan bana da yazık değil mi ya moralim bozuldu :kızgın:
Moralini bozma lütfen o kadar sporla mutlaka inceliyorsundur kas yapıyorsun belliki
Screenshot_2018-07-12-11-36-36-955_com.google.android.googlequicksearchbox.webp

Ben yarın artı geliyorum günlerdir deli gibi spor yapıyorum öyle abartılacak bişey de yemiyorum ama artı yani kaçarı yok hem de 1 kilo falan bana da yazık değil mi ya moralim bozuldu :kızgın:

bence bugün dinlenme günü yap spor olarak diyet olarak da saf protein veya sebze yoğurt yap

dünkü menüm

11.07.2018 Çarşamba

Kahvaltı yok.

Ara (9.30):
Sade Türk kahvesi 2 kare bitter

Öğlen(12.00):
Sebzeli etli fırın yemeği
1 kase yoğurt
1/2 kase kiraz
çay

Akşam(18.45):
fırında tavuk göğsü
3 yk pilav

Ara: (misafir vardı) (19-23 arası)
1 kase çiğ çekirdek badem kaju fındık
5i bi yerde çay
sade kahve
siyah çay

spor:
4500 adım misafir vardı evde bişey yapamadım
su: 3 lt

Hahah o zaman çok yiyerek şaşırt vücudu, noluyor ya bu kadar fazla şeyi ben kaldıramıyordum diyip versin patır patır :KK70:
ah midem sağlam olsa yaparım onu ,instagramdaki zayıflamacılar öyle yapıyor ama onların midesi çöp gibidir benimki reflülü gastritli mikroplu hatta sanırım yaralı:KK53:
love story dizilerde bu kadar dram yok anasını satayım,yo yok ne ararsan var yakında bir aksiyon bekliyorum:KK53:

Fazla spordan vücut ödem tutuyor normal. Bugün spor yapma dınlendır.
Spora geldim bile bugün az yapayım bari
Moralini bozma lütfen o kadar sporla mutlaka inceliyorsundur kas yapıyorsun belliki
Eki Görüntüle 2167961
İnşallah cnm ya inceliyorum ama kilo da sabit olunca insanın sinirleri bozuluyor dün kardeşimin 38 beden pantolonunu kapattım ama çok dar oldu bu bile sevindirmisti beni
bence bugün dinlenme günü yap spor olarak diyet olarak da saf protein veya sebze yoğurt yap
Zaten çok karbonhidrat tüketen biri değilim ki bugün az spor yapayim da yarın nobetciyim zaten

benim de öyle oldu işte 9 km sırtımda yükle güneşin altında yürüyüp sucuk olunca eksi yerine artı geldi +1 di anca gramlara indirdim bakalım ne zaman düşecek..

İnşallah cnm ya inceliyorum ama kilo da sabit olunca insanın sinirleri bozuluyor dün kardeşimin 38 beden pantolonunu kapattım ama çok dar oldu bu bile sevindirmisti beni
Ne güzell tebrik ederim sonra bir anda gidecek onlar sabret :) nereye kadar direnecekler

Yahuuu ne yapıyorsun sen dost musun düsman mısın :KK53::KK53:

:KK9::KK9:
Bravo ciklatcıgım muhtesemsin

Bu sene bence daha dikkatli gibisin, kaçamaklar oluyor ama mesela sadece dondurma kaçamağı olan günler vardı. Artı gelsen bile hemen verilebilecek bir artı olur :)

Hoşgeldinnn, yeni gördüm mesajını :)
İyi gidiyor cumaya hazırlanıyoruz harıl harıl, sizde durumlar nedir? :)
Bir Allah'ın kulu da cevap yazmamış sana çok utandım :olamaz:

Misafire böyle mi davranıyorsunuz hanımlar :sinirli::sinirli:

Kumpir için puanından kestim canım

80 puan falan düstüm Didemcim puanlarından haberin olsun
Çok kötü bir menü

Hoşgeldin canım
Bugün çok hafif beslen lütfen yarına bi nebze umut olsun. Çok iyi gidiyordun tekrar geriye sarmaya hiç gerek yok :)

Vucudu sasırtmak icin detoksumsu bir şeyler mi yapsan acaba? Böyle direncli zamanlar icin iyi gelebilir

Kız ikidir yarın da yokum yazıyorsun ama bildirim yapacaksın değil mi :KK53: Beni korkutuyorsun
Aa ben kumpiri kaçamak olarak düşünmemiştim hiç :(
Bu hafta neredeyse her gün kaçamak yapmışım, puanım da çok düşük o yüzden:( Cherry Mom Cherry Mom idolüm sensin seni örnek alıcam bu hafta

Aa ben kumpiri kaçamak olarak düşünmemiştim hiç :KK43:
Bu hafta neredeyse her gün kaçamak yapmışım, puanım da çok düşük o yüzden:KK43: Cherry Mom Cherry Mom idolüm sensin seni örnek alıcam bu hafta
Ah canım yarın tartıda görcez bakalım neler yapmışız:))
Kumpiri görmüştüm ama kendin falan yaptın zannettim dışarıdaki ketçap mayonezli olanlardan mıydı :)))
Benim menülerde pek birşey yok normal ev yemeklerimi yiyorum sadece kaçamak yapmayan bir iradem var çok şükür :) gerçekten kararlı olduğum zamanlarda bu oluyor ama öylesine ya ben diyete başlayayım dediğimde farkında olmadan bile yiyorum.60a düştükten sonra mezun olup kendime bir limonlu pasta alacağım :)))
Ama sonrasında da hayatımdan çıkarmayacağım sporu ya bünyeem hemen alıyor kiloyu şimdi hergün yapıyorsam sonrasında haftada 2 3 spor planlıyorum

Canım bozma moralini. Spor sıkılaştırıyo tartıda kilo vermesen de görünüşün vermiş duruyor. Sporun kazandırdığı avantajlar bunlar. Bardağın boş tarafını değil dolu tarafını gör.

Yahuuu ne yapıyorsun sen dost musun düsman mısın :KK53::KK53:

:KK9::KK9:
Bravo ciklatcıgım muhtesemsin

Bu sene bence daha dikkatli gibisin, kaçamaklar oluyor ama mesela sadece dondurma kaçamağı olan günler vardı. Artı gelsen bile hemen verilebilecek bir artı olur :)

Hoşgeldinnn, yeni gördüm mesajını :)
İyi gidiyor cumaya hazırlanıyoruz harıl harıl, sizde durumlar nedir? :)
Bir Allah'ın kulu da cevap yazmamış sana çok utandım :olamaz:

Misafire böyle mi davranıyorsunuz hanımlar :sinirli::sinirli:

Kumpir için puanından kestim canım

80 puan falan düstüm Didemcim puanlarından haberin olsun
Çok kötü bir menü

Hoşgeldin canım
Bugün çok hafif beslen lütfen yarına bi nebze umut olsun. Çok iyi gidiyordun tekrar geriye sarmaya hiç gerek yok :)

Vucudu sasırtmak icin detoksumsu bir şeyler mi yapsan acaba? Böyle direncli zamanlar icin iyi gelebilir

Kız ikidir yarın da yokum yazıyorsun ama bildirim yapacaksın değil mi :KK53: Beni korkutuyorsun
Aynen öyle oldu
:))

Aa ben kumpiri kaçamak olarak düşünmemiştim hiç :KK43:
Bu hafta neredeyse her gün kaçamak yapmışım, puanım da çok düşük o yüzden:KK43: Cherry Mom Cherry Mom idolüm sensin seni örnek alıcam bu hafta
ful nişasta ve şeker anam babam :D neresi kaçamak değel:D

Canım bozma moralini. Spor sıkılaştırıyo tartıda kilo vermesen de görünüşün vermiş duruyor. Sporun kazandırdığı avantajlar bunlar. Bardağın boş tarafını değil dolu tarafını gör.
cuma günü şu tartı muhabbeti geriyor adamı yoksa incelme mutlu ediyor insanı ;)

Back
X