- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #292.641
vooov kardelelen321 süper tek seferde 500 ben sabah akşam bulamıyorum 500
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sibelcim mezuniyete hak kazanmış durumdasın ama 60'a inmeyi de bekleyebilirsin tabi ki karar seninValla mezun olsam diye düşündüm bayrama ama 2 kilo 1 haftada benim için çok zor görünüyor bugünden sonra bende sıkı tutcam mezun olayım diye takvim açtım bayrama 10 gün var 10 günde 1.7 kilo vermem imkansız
Canım bazen yeniden açılabiliyor takımlar, o yüzden sıraları değişmiyor.ördekcim şu takımların sıraları yeniden mi duzenlense 1 yok 9 yok yeniden siralansa diye düşündüm.
Oylama yapılır onun için canım ama bana muhtemelen birleşir gibi geliyor. Duruma göre ben sizleri bilgilendiririmBayrama geliyor bir sonraki tartı bildirim geçen bayram gibi iki haft sonra mı olacak ördeğim
Hala iyilesmedin galiba rintcim?Sabah
1 çk bal 2 lokma ekmek
Öğle yarım haşlanmış patates
Ara 1 şeftali
Akşam 2 yk bulgur
2 buçuk lt su
Yarım saat yürüyüş
morordek
Cikilatacanavari
Çok şükür kaptanım biraz daha iyiyim şimdi. Genel olarak halsizlik kaldı ama dün ilaç başladık bugüne biraz topatladım. Çok fena. Oğlan da olursa diye hemen ilacı aldık hazırladık. İlk belirti de vereceğiz.Sibelcim mezuniyete hak kazanmış durumdasın ama 60'a inmeyi de bekleyebilirsin tabi ki karar senin
Canım bazen yeniden açılabiliyor takımlar, o yüzden sıraları değişmiyor.
Oylama yapılır onun için canım ama bana muhtemelen birleşir gibi geliyor. Duruma göre ben sizleri bilgilendiririm
Hala iyilesmedin galiba rintcim?
ay canim nazar degdi bayadir spor yapamiyorum dun ufaktan bi ip atladum temzligede basladigim icin spora ne halim nede vaktim kaliyo malesefEvet ya nasıl atlıyorsun maşallahazaydidem de öyle tavşan gibim zıplıyorlar :)) ben tek seferde 50 anca
Iyi yapmışsınızÇok şükür kaptanım biraz daha iyiyim şimdi. Genel olarak halsizlik kaldı ama dün ilaç başladık bugüne biraz topatladım. Çok fena. Oğlan da olursa diye hemen ilacı aldık hazırladık. İlk belirti de vereceğiz.
Çok teşekkür ederim kaptanım
Canım ben de öyleydim. Aralıklarla atlardım. Şimdi 2-3 molada 500 atlıyorum.vooov kardelelen321 süper tek seferde 500 ben sabah akşam bulamıyorum 500
Zamanla oluyo tatlım. 50 ile başla atlaya atlaya alışıyor insan.Evet ya nasıl atlıyorsun maşallahazaydidem de öyle tavşan gibim zıplıyorlar :)) ben tek seferde 50 anca
Ben de varım
Arkadaşlar kadınların günlük kalori ihtiyaçları 1800-2000 arasıymış. Kilo vermek için ya daha azını tüketicez yada spor yaparak kalori harcicaz. Bu şartlar altında her gün 1000 kalori yaktığımız taktirde 1 haftada 1 kilo vermemek mümkün değilmiş. Günlük aldığımız kaloriyi düşürürsek 1 haftada 1 kilodan fazla veririz demek oluyor.
Bu hafta kaçamak yok arkadaşlar bunlar bilimsel veriler. Olmaz diye bişey yok.