- Konu Sahibi Cherry Mom
- #295.021
Hosbuldum tesekkur ederimHoşgeldiniz daha önceden başarmıssınız şimdi yine basarirsiniz aramizda olmanizdan mutluluk duyariz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum tesekkur ederimHoşgeldiniz daha önceden başarmıssınız şimdi yine basarirsiniz aramizda olmanizdan mutluluk duyariz
Vaaoov Harikasın canım
Çok güzel
Ayyy teşekkür ederim canım.Yaa ne kadar harika olmuş Ferahcım, sende ne cevherler varmış meğer
Burası da bugün buzzz gibiiiii
Off kış geliyor, hiç sevmiyorum![]()
Sağolll bebeğim. Kv ye yetiştirebilirsem paylaşırım, yetişmezse yeni yıla artık.Mantığını çok beğendim ama nasıl uygularım bilmiyorum. En azından bütün kıyafetleri kaldırsam ama atmasam nasıl olur ki.
Ya ben dr 500 metre konuşamam diyordum ama olay cesaret etmekte. Bir şekilde devamı geliyor.
Aslında evde kurutma makinesi de var. Eşim de evde çalışıyor. Pamuk benim niyeti bozacak gibi.
İşte onlara hiç kıyamam.
Hem vücut hem kafa yorulunca öyle oluyor.
Hiç ihmal yok ördeğim sporu artık :)
Harikasın sana plan yaradı tatlım :)
Yaa harikasın, bayıldım resmen. Hiç becerimi yok böyle şeylere. 2 yıl önce ufak dikiş makinası aldım ama hiç kullanmadım.
Vay cok beceriklisin canim ya ben sokugumu dikebildigimde kendimle gurur duyuyorum. O seviyedeyim
Sağol şekerim, totomu kaldırınca yapıyorum işte. İş ki başlayayım.Ne beceriklisin birde üsengecim deyip duruyorsun haksızlık ediyorsun
Bizde yanıyoooo. Dışarıda kar soğuğu gibi soğul var bugün yaaa. Bir anda koş geldi sanki. 2 gün önce kızım kısa kolluyla, kısa çorapla gitti okula. Ertesi gün külotlu çoraplar, botlar, yağmurluklar. Yarın mont giydireceğim herhalde.Adana böyle canim yazi çok sicak kışi cok guzel
Daha aralikta yanarr kalorifer
Börülce nedense hep aklıma deniz börülcesi gibi geliyor. Güzeldir eminim.Börülce canım ama o çok uzun olanlardan değil..
Eki Görüntüle 2192650 Eki Görüntüle 2192651
O tarifteki gibi yarım bardak yag koymadım tabi..![]()
Yesss, ben yaptım.Ahahahah evet yedekleri unutmuşum Ferah :))))) Ya o kimonoyu sen mi yaptın yoksa?
Çok geçmiş olsun. Çabucak iyileşir inşallah.kızlar geçmişi okuyamadım akşam küçük oğlanın ödevi yemek yapmak turşu yapmak derken hiç elime telefonu alamadım saat 10 da sızmışşım zaten
bu sabahda büyük oğlan başağrısı ile uyandı normalde okula gitmek istemeyince başı ağrır ben gene öyle zannettim okula bıraktım okuldan rehber öğretmen aradı gidip okuldan çocuğu ldım dr a götürdüm sinizüt ve boğazları kızarmış dr 3 gün rapor verdi ona eve bırak ona yemek yedir işe gel işte de toplantı derken ancak oturabildim en kısa sürede geçmişi okuyacağım okumam gereken 143 mesaj varbuna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şaka şaka sevindim tabiki
eskiden olsa 3-5 mesaj ancak olurdu
Takım olarak minimalizme yol alıyoruz galibaaaa.Yarın kıyafet ayırmaca yapacağım sanırım.![]()
Hoşgeldin Merve epey kilo vermişsin maşallah. Eminim yine vereceksindir.Hayırlı akşamlar
Bende aranıza dahil olmak istiyorum
Adım Merve daha önce 9. Takımda yarişmiştim,
ev hanımı bir öğretmenim, 28 yaşındayım, 2 kızım var biri 3,5 yaşında biri 3 aylık, İstanbuldayım, 103,2 ile 2013 te başladım 64 kiloya kadar düştüm şuan 85lerdeyim hedefim yılbaşına kadar 60 kilo olup bu kilo işine son vermek
Canım hoşgeldin detaylı sonra yazarım seni gördüğüme sevindimHosbuldum tesekkur ederim
gecmiş olsun
Baya hafıf bir menu olmuşMenumu yazip yatayim.
Sabah
1 has. Yumurta
Ezine ve kasar peynir
Ogle
Tavuk sote
Yogurt
Aksam
Tavuk corbasi
Az yogurt
2 lt su
Spor yok
Hosbuldum inşallah canımHoşgeldin Merve epey kilo vermişsin maşallah. Eminim yine vereceksindir.
Güzel olmuş filtre kahve ye bayılırımmorordek
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2192736
Peynirli, maydanozlu omlet
Öğle
Yarım kaşarlı gözleme
Akşam
Eki Görüntüle 2192735
Haşlanmış nohut, yoğurt, pul biber.
Aralarda
2 sütlü filtre kahve
1 Türk kahvesi
2 kupa bitki çayı.
Yarım avuç Antep karası
Annem ve kızkardeşin geldiğinden girip yazamadım. Evde de 4 çocuk.
Yorgunluktan çatlyacağım ben yaaaa. O kadar halsizim ki. Havalardan herhalde.
Hosbuldum canım uzun uzun konusuruz yolumuz uzunCanım hoşgeldin detaylı sonra yazarım seni gördüğüme sevindim
çok gecmiş olsun Rabbım acıl şifa versinKızlar oğlanın başarısı geçmedi acilde serum yedik az önce eve geldim bugün saçma sapan bir beslenme düzeni oldu spor maalesef oğlanı hastanelere taşırken olamado
bende merak ettim iyi geceler Allah dinlendirsinGeldiğim gibi gidiyoree ben kızlar.
Bu arada Netflix te dün eliptik yaparken bir belgesel izledim yaşlanmayla ilgili. Adı explained, sonsuza dek yaşayabilir miyiz. Enteresan bir şekilde açlığın yani çok ve sık sık yemek yememenin hücre yaşlanmasını yavaşlattığını söylüyor. Bilmem ne kurduna uygulamışlar, normalde 14 gün olan ömrü iki katına kadar uzamış. Deney farelerinde de iki katına kadar olmasa da benzer sonuçlar almışlar. Oruç tutmak gerçekten çok iyi bir şeymiş bu arada. İnsülin üretimini düşürüp metabolizmayı besin almıyor gibi kandırdıkları zaman hücreler kendilerini korumaya alıyorlarmış. Değişik bir şeyler anlattılar çokta can kulağıyla dinlemedim ama izlemenizi tavsiye ederim. Sakin kafayla bir daha bakacağım.
Herkese kocaman öpücükler. Görüşürüz kızlar.
Çok geçmiş olsun canımKızlar oğlanın başarısı geçmedi acilde serum yedik az önce eve geldim bugün saçma sapan bir beslenme düzeni oldu spor maalesef oğlanı hastanelere taşırken olamado
Neyyyy kalorifermi yaktiniz
Ayyy teşekkür ederim canım.
Kalorifer yaktık valla az önce. Sabaha karşı soğuk oluyor.
Sağolll bebeğim. Kv ye yetiştirebilirsem paylaşırım, yetişmezse yeni yıla artık.Cumartesi çünkü doğum günü.
Valla soğuk havayi çok özledikValla annemin dikiş makinasında kendim öğrendim dikmeyi ona baka baka. Annemde profesyonel değil ama bize dikerdi öyle birşeyler. Seviyorum ama dikme kısmını. Kalıp çıkarıp birbirine oturtmak vs kumaşları biraz kasıyor beni.
Sağol şekerim, totomu kaldırınca yapıyorum işte. İş ki başlayayım.
Bizde yanıyoooo. Dışarıda kar soğuğu gibi soğul var bugün yaaa. Bir anda koş geldi sanki. 2 gün önce kızım kısa kolluyla, kısa çorapla gitti okula. Ertesi gün külotlu çoraplar, botlar, yağmurluklar. Yarın mont giydireceğim herhalde.
Telefonumu okulda unutmuşum kaptanım. Dolaba koyup güzelce kilitlemişim. Eşim yoktu. Bilgisayar bozuk.rint nerelerdesin? En son pazartesi akşam menü yazmışsın.