Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

upload_2018-10-2_9-37-3.webp

Şunu da şuraya bırakıp kaçtım

Neeeyyyy?? Naaptın kız öyle 60 kilo falan. :oha:
Şampiyonalara hazırlanmıyoruz rica ediyorum, şurda ağız tadıyla egzersiz yapıcciiizzzz :işsiz::işsiz:
Ay gitti mitivisyinim şindi :KK70::KK70:
Şaka kız, maşallah. Çamaşırları makinaya atıp yogamı yapacağım. Sonra da kahvaltı.
Gym_chef_sevda nickli olan biri var instagramda onu takip ediyorum o sürekli ağırlık çalışın bide şu için diye cemkiriyo ağırlığa bi başlayınca da spor acıması çok tatlı geliyor

Günaydınnnnnn herkeseeee sevgili 5. Takım sakinleri. Rica ediyorum bu kadar sakin olmayalım ama. Biraz hareket, biraz daha ilgiiiii

Kızlar yaaaa yumurta yiyesim yok, var mı kahvaltı önerisi olan?
Uyuyoz uyuyoz çocuğum mu var benim sabahları uyuyom :KK70:yulaf iyi bi seçenek olabilir

Güzeldi sevmiştim huzurluydu sanki biraz daha

Azıcık spor serpistirsen iyimis

Ekle ordekim efsane geri döndü de soranlara :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hoşbuldum canım

Siz hepiniz ben tek :spor: kalkıp ip mi atlasam büyük konuştum :süslü:

Sen de koş o zaman kuzum :sopa:

Biz yeni sürüme gectık sizi bıraktık eskide :skandal:

:super:

Ohhh masallah cnm kuymak sabah da hem ekmek hem simit bide aşure (dolapta aş:kızgın:ure vardı şu an beynime girdin kalkıp yemek istiyorum :kızgın:)
pardon bende şimdi yedim son kase :kızgın:zaten metobolizmamda bir yere kadar:KK12: dedi canım bu sabah artiyim .
Bu ne özgüven canım ama helal olsun 60 kilo kasina kuvvet. canım sen zayiflayamiycan kastan. amma fit durursun :nazar::KK200:
Günaydın kızlr bende 130 ip 30 bacak karna bir 5 dk hareket ettim sadece ip kolay geliyor bana .

Gym_chef_sevda nickli olan biri var instagramda onu takip ediyorum o sürekli ağırlık çalışın bide şu için diye cemkiriyo ağırlığa bi başlayınca da spor acıması çok tatlı geliyor

Uyuyoz uyuyoz çocuğum mu var benim sabahları uyuyom :KK70:yulaf iyi bi seçenek olabilir
Bende istiyorum o tembellikten. Sabah sabah kuzuma kızıp gönderdim okula zaten vicdan yaptım, dört gözle dönmesini bekliyorum :anne: böyle bir delilik işte, olsa da deliriyorsun olmasa da. :KK30:

pardon bende şimdi yedim son kase :kızgın:zaten metobolizmamda bir yere kadar:KK12: dedi canım bu sabah artiyim .
Bu ne özgüven canım ama helal olsun 60 kilo kasina kuvvet. canım sen zayiflayamiycan kastan. amma fit durursun :nazar::KK200:
Günaydın kızlr bende 130 ip 30 bacak karna bir 5 dk hareket ettim sadece ip kolay geliyor bana .

Zaten baya kas oranım arttı heralde yoksa bu yediklerime göre az kilo aldım
Bende istiyorum o tembellikten. Sabah sabah kuzuma kızıp gönderdim okula zaten vicdan yaptım, dört gözle dönmesini bekliyorum :anne: böyle bir delilik işte, olsa da deliriyorsun olmasa da. :KK30:
Ya boşver illa gelecek yat keyfini çıkar :halay:

Yansın ördeğim, takımızın güzel kaptanı :KK200:

Bana da bir değişik geldi.

Çok pis spor havasına girdim cidden. :KK53:
Durmadan hareket edesim var.

Karabibercim muhtemelen ördekcim kalori miktarları hesaplayarak bu puanları vermiştir.
Kocacigim nerdesin bana bisiklet al hemen
Saka bir yanada canimm şuaralar surekli hastahaneye gittigim için baska sporlara basliyamadim en kisa zamanda baslamaliyim

Kahvaltı
1dilim ekmek 1 kk peynir

Öğlen
5 misket köfte 2 yk patatesinden
1 kase yayla çorba
Yarım kase aşure

Akşam
Bol brokoli
2 ince dilim elma dilim patates fırın

Bol su 5.000 adım
morordek morordek
Kaptanım hedefim 57 :KK200:
Aşure yapmaya korkuyorum ben yoksa kac kase yerim

Pazartesi menü@morordek
sabah 10 çeyrek simit 2 dilim hindi füme ve kaşar domates peynir zeytin 1 dilim kızarmış ekmek üstüne acuka
1 de yeşil çay 15 badem çiğ
3 de 1 küçük kase Aşure fındık
akşam 7 de 1 tabak bamya
1 dilim ekmek ve kuymak
salata zeytin
arada 2 mandalina
şu 2 lt
Spor 500 ip 200 de bacak karna duvar şinavı yanlara bacak kaldırma gibj hareklerle ipi kombinliyorum sabah 200 akşam 300 şeklinde ip atladim tek seferde 500 olmuyor daha
Ohhh sibelim yapmisss sporlariii valla sizleri yari yolda birakmayacagim

Menü
Öğlen
1 büyük muz şekersiz fındık ezmesi yle yedim
Spordan önce lifelif in şekersiz kurumeyveli kuruyemiş li bari var onu yedim biraz üzümle
Aksam
1 kepce tavuk çorbası
1 koca tabak ıspanak tüm yemeğe avuç içi kadar bulgur atmıştım
Üzüm ve yoğurt
Aralarda
3 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu icildi
Su içmemişim ya hiç farkında değildim
Spor
11 dk koşu yürüyüş karışık
10dk bisiklet
70dk ağırlıklı bölgesel çalışma
(Ağırlıkta bugün bacaklarimla 60 kilo kaldırdım rekorumdur buraya not ediyorum )
Ben disardaki bisiklet surmeyle karıştırdım canim spor salaonundaki bisikletse tabiki onun dakkasina 3 puan çok iyi o zorlayici hakkediyor 3 puani

Menü
Öğlen
1 büyük muz şekersiz fındık ezmesi yle yedim
Spordan önce lifelif in şekersiz kurumeyveli kuruyemiş li bari var onu yedim biraz üzümle
Aksam
1 kepce tavuk çorbası
1 koca tabak ıspanak tüm yemeğe avuç içi kadar bulgur atmıştım
Üzüm ve yoğurt
Aralarda
3 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu icildi
Su içmemişim ya hiç farkında değildim
Spor
11 dk koşu yürüyüş karışık
10dk bisiklet
70dk ağırlıklı bölgesel çalışma
(Ağırlıkta bugün bacaklarimla 60 kilo kaldırdım rekorumdur buraya not ediyorum )
60 kilo kaldirmak ayaklarin bugün çok acir canim

Günaydınnnnnn herkeseeee sevgili 5. Takım sakinleri. Rica ediyorum bu kadar sakin olmayalım ama. Biraz hareket, biraz daha ilgiiiii

Kızlar yaaaa yumurta yiyesim yok, var mı kahvaltı önerisi olan?
Ben bazen diyet tost yada sadece peynir yesillik ekmek seklinde yiyorum canim

Aha simdi kalktim zumba videosu aratiyorum yapacam simdi ayyyyy bunlar dans ediyorrr yaaa
Sabah 56 dakka yürüyüşüm var
Aksam toplam şekilde yazarimmm
oooo iyisin canım biliyorum sporlarini hadi kolaylıklar misafir falan. bende kahve icecegim oğlanı aldım okuldan. çok sevmiyorum kahveyi ama faydali..

Back
X