Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pamukcum Tibet haricinde pek ekstram yok.
Bir ara saf proteine başladım 3 gün sonunda ölüyordum :) Sonrasında da artık sabit modda takılıyorum.
Tibet konusuna değineyim. Tibet'in 5 hareketi diye geçiyor. 3 tekrardan 21 tekrara kadar gideceğin hareketler.
Bence en güzel etkisi kilomu sabit tutması. Yok yani ne yersem yiyeyim artıya çıkmıyorum :) Zayıflamıyorum da ama tabi dikkat etmediğim için. 67-68 arasına sabitledi beni..
Aslında bir spor olarak düşünmemek lazım bunu. Sen araştır bak bi :)
Bu arada ne güzel hatırlıyorsun beni :halay:

İnan seni hiç unutmadım. Hissi olarak ekürimsin :)))))

balpamuk balpamuk cum mesajı şimdi arayıp bulamadım. Senin ekstrem durumdan listeye dönme işine bi bakacağım ilk fırsatta. Atladığımı düşünme diye yazmak istedim

Canım Şeyma’cım. Sen şu anlarını yaşa, kaygılanma lütfen. Ne zaman müsait olursan haberleşiriz zaten. Ben uzaklara gitmiyorum yine hep dönüp dolaşıp yamacına geliyorum bak. :olamaz: Hele bi al listeye, harikalar yaratacağım.:KK15:Dönünce haber vermen yeterli. :KK200:

Geçmiş olsun canım zorladın veya cereyanda falan kaldıysan olur canım

Aslında hiç farkında değilim kaptanım ama ben sırtımda bunu zaman zaman yaşıyorum. Belim ilk kez oldu. Baya dayanılmaz ağrı yaşatıyor. Genelde stresli bir anımda başlıyor ama bu sefer öyle bir durum da yoktu. Dün gece ağlatacaktı neredeyse ondan gittim ama çözüm yok :işsiz:

Selamlar
Biz yoldayız Ankara'ya geri dönüyoruz. Yarın yapılacak çok işim var okulda. Yarından itibaren daha sık girebilirim.

İyi yolculuklar ördeğim.

Teşekkür ederim Didemcim

Bence gofret yeme lüksün pek yok geçen hafta artı geldiğini unutma lütfen

Sağol kaptanicem
Sen de insallah en kısa sürede toparlarsın

Sağol parkcım

Geçmiş olsun hedefcim. Ciddi bir şey olmaması iyi en azından

Teşekkür ediyorum ördeğim. :KK200::KK200:

İnan seni hiç unutmadım. Hissi olarak ekürimsin :)))))

:KK200::KK200: Seviliyorsun pamukcum.
Bak ben Tibet'i 1 ay boyunca hep araştıracaktım bir türlü araştıramadım. Sonunda başladım işte, sen benim gibi yapma..

Bugunku menum

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
2 gunkurusu
3 kurukaysi
Nescafe

Arada
Turk kahvesi
1 Hurma
1 Gunkurusu icinde yarm ceviz
1 kurukaysı

Aksam
1 tabak yogurtlu ıspanak yemegi

Arada ackinca 2 kasik yogurt
1 tane mandalina
ufak isirik muz
Cilekli kefir yarim bardak kadar

Su 2.5 lt
Spor 50 dakika zumba:KK73:

morordek morordek

Aslında hiç farkında değilim kaptanım ama ben sırtımda bunu zaman zaman yaşıyorum. Belim ilk kez oldu. Baya dayanılmaz ağrı yaşatıyor. Genelde stresli bir anımda başlıyor ama bu sefer öyle bir durum da yoktu. Dün gece ağlatacaktı neredeyse ondan gittim ama çözüm yok :işsiz:

İyi yolculuklar ördeğim.

Teşekkür ediyorum ördeğim. :KK200::KK200:

:KK200::KK200: Seviliyorsun pamukcum.
Bak ben Tibet'i 1 ay boyunca hep araştıracaktım bir türlü araştıramadım. Sonunda başladım işte, sen benim gibi yapma..

Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle Leslie yaptım bu hafta. İlk kez denedim ama sevdim. Düzenli yapmayı çok isterm ancak çocuuum hasta oldu. Zaten 2 gün okula gidiyorsa 1 gün kesin hasta. Şu okul işi bi düzene girse beler yapacağım. Bugün akşama kadar zor sabrettim, yarın da başbaşayız bakalım ne yapacağız... Ama araştıracağım Tibet’i hemen...

ördekcim allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
Didem hoşgeldin birde sen yak ateşi bakalım hâlâ bir düzene giremedi takımda.
bende haftasonu turladim geldim yine grip hafifte olsa devam bu ara gözüm acıyor arada gripten mi ne kızda diyor gözüm acıyor diye görünüşte bir şey yok
bende gidiyorum yukarı bir adepte olamadım hergün yatarken yarın iyi geçecek diyorum yok olmuyor bende Ayça KAYA sayarak olayina mi girsem diyorum bilgisi olan varmı kitap edinip bakmalı bir.

good morning leydizin centılmının;)

dünki menümü sayayım velhasıl önden küçük bir uyarı yapayım bu hafta artı gelmem kaptanım vakvakım eminim ama sabah akşam ailecek öksürdüğümüz için pekmez mekmez yutuyoruz yüzde 99 sabit gelecem...bir de 6-7 gündür bir çöküntüdeyim şevkim mi kırıldı bilmiyorum sanki bıkkınlık geldi bir an evvel 6 lı hanelere inmek istiyorum istedikçe yedilerde sabitleşmeye başladım gene..ama biliyorum ben bunu da aşarım..hadi sizlerde silkelenin..

morordek morordek

menü
sabah:2 baş parmak büyüklüğünde dereotlu peynirli mini poğaça..
öğlen:az erişte üstüne karnıyarığın içi yanına portakal nar suyu
akşam:kıymalı patlıcan ev yapımı yoğurt erişteden bir iki kaşık tırtıkladım..

su:1,5 litre
spor:yok

sorunum istem dışı mı desem isteyerek mi desem havalar soğuduğundan mı desem karbonhidratı fazlalaştırmam..ama bugüne çizgi çekip karbonhidratı sıfırlayıp proteini arttıracağım bir beslenme sistemi hazırlayacağım..

hani şu sabah 2 dilim ananas 2 yumurtalı olanlardan beş on dk araştırayım internette sonra da işlerimin başına geçeyim..-

Günaydın kızlar
parky mideyi toparladin inşallah.
şimdi grip olmayan pek yok gibi geçmiş olsun bende ev yapımı sirke içmeye başladım bence kabızlığa iyi geliyor gibi arkadaşlar
canım geçen haftaki gibi bir durumda değilim ama kabızlık bir miktar devam ediyor bir de boğazlar da kötü olunca yumuşasın diye atıyoruz bir iki bir şey,daha düzgün daha organize gitmeye karar verdim bakalım son 5-7 kg için bismillah :)

ördekcim allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
Didem hoşgeldin birde sen yak ateşi bakalım hâlâ bir düzene giremedi takımda.
bende haftasonu turladim geldim yine grip hafifte olsa devam bu ara gözüm acıyor arada gripten mi ne kızda diyor gözüm acıyor diye görünüşte bir şey yok
bende gidiyorum yukarı bir adepte olamadım hergün yatarken yarın iyi geçecek diyorum yok olmuyor bende Ayça KAYA sayarak olayina mi girsem diyorum bilgisi olan varmı kitap edinip bakmalı bir.

Bu sabah benim kızımında gözleri şişmiş ama özellikle sağ gözü şiş sanki mikrop kapmış gibi. Gece yatarken ateşliydi. Gözlerim ağrıyor dedi. Azcık masaj yaptım ama neden gözleri ağrıyor anlamadım bende...

Bu sabah benim kızımında gözleri şişmiş ama özellikle sağ gözü şiş sanki mikrop kapmış gibi. Gece yatarken ateşliydi. Gözlerim ağrıyor dedi. Azcık masaj yaptım ama neden gözleri ağrıyor anlamadım bende...
benim kızda diyor arada acıyor diye bir şey yok görünen benimde dokununca azcık acıyor gibi bakalım inşallah geçer sizede geçmiş olsun şiş falansa gidin bir doktora mikropsa zor olur

canım benim oğlanında pazartesi saçını kestirdik orda mı bir şey oldu bilmiyorum sol gözü çapaklandı ve şişti biz damla ve krem kullanıyorum göz hala kızarık ama çapaklanma azaldı..geçmiş olsun.

Back
X